سلام کسی هست الان بازی کنیم؟
سلام کسی هست الان بازی کنیم؟
آخه برادر مشکل داره سرور ساختن شما می تونی سرور بشی مگه؟
کسی از دوستان اگه تونسته سرور بشه و کسی بهش جوین شده بگه بنده هم بدونم.
با سلام بر همگی من این بازی رو می خوام آنلاین بازی کنم ( COD 6 MW 2 ) ولی وقتی با Garena آنلاین بازی می خوام بکنم میگه
You Must Play with Steam یعنی چه ؟ هر کار کردم نشد و من می خوام سرور های ایرانی رو پیدا کنم چطوری می تونم اینکارو کنم ؟
با تشکر
ببینم این I am pro تو بودی؟ همه رو ترکوندی اونم با اون پینگت....
نه من نبودم
سلام آقا خيلي مخلصيم بلاخره يكي پيدا شد جواب مارو بده . راستش ويندوز من xp سرويس پك 2 بود ولي وقتي ميخواستم gta iv نصب كنم از روي يكي از ديسك هاش يه پكيج بود كه با نصب اون ويندوزم سرويس پك 3 شد . (ويندوز سرويس پك 3) . دوم آنتي ويروسم Avast هستش و چون من هرروز به اينترنت كانكتم خودش اتوماتيك آپديت ميشه و آپديتش بروز بروزه. سوم من رو كامپيوترم برنامه و بازي زياد نصبه ولي هيچكدومشون اينجوري نميشن منم گفتم ، قبل اينكه اين پچها رو بريزم اين بازي اجرا ميشد و هيچ مشكلي نداشت ولي حالا سينگل پلير اون هم همينجوري ميشه و وقتي فايل steam_api.dll فايل اوليش رو ميريزم درست ميشه ولي ديگه استيم ميخواد. فكر نميكنم سيستمم ويروس داشته باشه چون آنتي ويروسم هر روز آپديت ميشه. از اينكه توجه كردي ممنونم.
سوال، من مپ karachi رو ندارم، فکر کنم بقیه هم نداشته باشن
کسی نیست داشته باشه؟
اسم دقیق فایل:
mp_karachi.ff
khob dostan ya khabar khob
emrooz dashtim ba ham bazi mikardim
raveshesh ham kheyli sade hast ine ke hame ba ham mian to ye mod va system khodkar ham dige ro be ham vasl mikone
khob emshab hamegi saat 9.30 bian mod tdm
lotfan mano add konin ta hamahang beshim
yahoo:lionelm75@yahoo.com
بچه ها من رفتم TDM اگه کسی هست بیاد![]()
man ke shab hastam hame dustan lotf konan baham hamahang konan 9:30 beterekunim
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)