تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 428 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا این Unreal Tournoment کجاست؟
    مهران جان اصلا گوش می کنی چی می گم؟ کاری که الان شما باید بکنی، اینه که ویدئو های Scaleform رو ببینی، مقاله ی 2 ساعتیشو بخونی و یکم باهاش تمرین کنی.

در هر صورت UT بازیه که با هر ریلیز Unreal Engine یه نسخه ی جدید ازش میاد، UT3 هم با Unreal 3 اومد، همین 4 مپ خیلی بزرگی که تو مپای آنریل هست و این بازی اکشنی که به صورت پیش فرض تو UDKهست، جزیی از همون بازیه. برای مینی مپ کافیه یکی از مپای پیش فرض رو باز کنی.

تا بعد.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام از بازیم خروجی بگیرم و بخوام اونو منتشر کنم باید چه کارهایی انجام بدم؟
    منظورم (لایسنس و ... ) هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بعد از چند روز من هم یه سوال دارم.
    فرض کنید ما توی انریل اسکریپ نوشیم
    Class .... extend ... kactor
    من اگه بخوام بدونم توی این کلاس چه کدهایی بنویسیم باید چه کار کنم . ایا منبعی وجود داره .
    در ضمن من تونستم بالاخره با سیستم کاور گیری کار کنم اگه بحث تکراری نیست بگین اموزش و کدهاشو بزارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام از بازیم خروجی بگیرم و بخوام اونو منتشر کنم باید چه کارهایی انجام بدم؟
    منظورم (لایسنس و ... ) هستش.
    سلام

از دید فنی که اینجا توضیح داده باید چیکار کنی. همین دیروز 1 خروجی دیگه گرفتم، دفعه دوم سوم دیگه سریع می تونی این کارو بکین، شاید تو 10 دقیقه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از لحاظ قانونیش، اگه بازیت رایگانه، که معمولا افراد چنتا بازی اولشون رو این جوری می دن که فید بک ها زیاد بیاد، که هیچ کاری لازم نیس بکنی. اگه هم خواستی تجاری کار کنی، که زمانی که کار ساخت تموم شد، با اپیک هماهنگ می کنی که یه لایسنس برات درست کنن، 99 دلار برای شروع فوش می دی. بعدش فروشو به صورت دیجیتالی شروع می کنی، هر سه ماه باید 25% بدی به اپیک، البته غیر 5000 دلار اول که کامل مال خودته.

فقط می مونه یه مساله، و اونم اینکه ایران تحریمه و شما از لحاظ قانونی نمی تونی هیچ لایسنسی رو از آمریکا و یه سری کشورای دیگه بخری، چه UDK چه Max چه فتوشاپ و چه بقیه ی انجین های آمریکایی مثل یونیتی. در این صورت راهی که من توصیه می کنم، اینه که به عنوان شهروند یه کشور دیگه لایسنس رو بگیری. مثلا اگه فامیلی داری تو یه کشور دیگه بگو برات یکی بگیره و یا ساده ترین حالتش اینکه از طریق دبی اقدام کنی.

اینم قانونیش. هر چند گفتم، اگه فعلا بحث بازی فریه، هیچ کاری لازم نیس بکنی. اگه هم بخوای مثل یه سری بچه ها فقط تو ایران بفروشی و قانون دنیا برات مهم نیس، می تونی بازم بدون اینکه هیچ کاری بکنی بازیتو بفروشی.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 11-08-2010 at 12:37.

6. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من اگه بخوام بدونم توی این کلاس چه کدهایی بنویسیم باید چه کار کنم . ایا منبعی وجود داره .
    در ضمن من تونستم بالاخره با سیستم کاور گیری کار کنم اگه بحث تکراری نیست بگین اموزش و کدهاشو بزارم.
    با سلام
    اگه میشه آموزش هاشو بزارید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چجوری میشه که وقتی مدل رو از مکس وارد آنریل میکنی بدون اینکه براش متریال بسازی با تکسچرش بیاد؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب شما که راحت می تونی فایل KActor.uc رو باز کنی و کدشو بخونی. هر تابعی که نیاز به تغییر داشت رو می تونی Override کنی، می تونی تابع جدید هم اضافه کنی. متغیر ها رو هم می تونی تغییر بدی و یا اضافه کنی.

آموزشه هم خوبه، فکر نمی کنم تکراری باشه.

چجوری میشه که وقتی مدل رو از مکس وارد آنریل میکنی بدون اینکه براش متریال بسازی با تکسچرش بیاد؟
    با تشکر
    تا جایی که من دیدم نمیشه. البته برای بیلد های بعد از می اینو نوشته:

Importer will detect the type of asset to import by peeking at the FBX file
    باید FBX رو تست کنی، ممکنه تکسچر هم جزو این Asset هایی که می گه باشه، ولی تا حالا تست نکردم. در هر صورت اگه بتونی این کار رو بکنی، باز هم باید از روی تکسچر ها متریال بسازی.

شما خودتو اذیت نکن، با روند عادیش برو.

فعلا.

10. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نحوه ساخت خورشید تو بازی چجوریه؟میدونم با lensfare هستش ولی چجوری باید ازش استفاده کنم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نحوه ساخت خورشید تو بازی چجوریه؟میدونم با lensfare هستش ولی چجوری باید ازش استفاده کنم.
    با تشکر
    سلام

برای خود خورشید که از DominantDirectionalLight استفاده کن.

برای LensFlare هم اول یه LensFlare رو تو Content Browser سلکت کن. بعد توی مپ کلیک راست کن و از زیر منوی Add Actor گزینه ی Add LensFlare: X رو انتخاب کن. الان دیگه تنها کاری که باید بکنی، اینه که مکان و جهت LensFlare رو تنظیم کنی. همین.

راستی خودت هم می تونی LensFlare بسازی. برای این کار برو تو Content Browser یه جای خالی کلیک راست کن و گزینه ی New LensFlare رو بزن. اینم داکیومنتش:

کد:
    فعلا.

13. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان فعلا ببخشید نمی تونم برای کاور اموزش بزارم . اما کدهاشو می زارم خودتون استفاده کنید . راحته .
    اگه شد بعدا نحوه تغیر همین کدها رو هم می گم .
    کد:

15. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •