بازم سلام .
اومدم یکم پیام بازرگانی بدم و برم .
.gif)
.
من از یک ماه پیش قرار بود که یه نوت بوک بخرم به خاطر همین اومدم اینجا یکم مشاوره بگیرم ولی به جای مشاوره دادیم .
.gif)
.
الآن هم می خوام تا یه دو یا یک هفته دیگه برم واسه خرید .
بودجه هم حدود 1.700.000 هست .
خلاصه من تا قبل از این که بیام تحقیق کنم تو جا های مختلف قصد داشتم 1558 رو بخرم که الآن به شدت باهاش مشکل دارم .
.gif)
.
خلاصه بین F116FG و F115FM و F117FX و N61JQ باید یکی رو انتخاب کنم .
تا حالا F116FG رو به خاطر نداشتن کیبورد بک لایت و F117FX رو هم چون گیر نمی یاد و تنها فرقش با F115FM در هارد هست رو حذف کردم از انتخاب هام .
مونده F115 و N61JQ .
کارم در حد طراحی وب و فلش و برنامه نویسی و شبیه سازی سرور ( یکم سنگینه ) و یه کوچولو هم سه بعدی هست .
در ضمن گیم هم میزنم چون سن زیادی ندارم .
.gif)
.
البته داداشم هم که از من کوچیک تره کلا به فکر بازی کردن هست تا حالا هم پدر نوت بوک ما رو در آورده .
خلاصه من در زیر یه بررسی می کنم امیدوارم که بتونید کمکم کنید .
F115 :
سونی کلا توی صفحه نمایش این سری گند بالا آورده و نسبت به FW از کیفیت پایین تری داره .
مشالا دو نوع رم انتخاب کرده ( یه 2 گیگ هاینیکس و یه 4 گیگ سامسونگ ) که هر دو در تست با سری P55 چیپست های اینتل درجه F رو گرفتند .
از 80 درصد لود که میگذره فانتوم که چه عرض کنم صدای توپولوف های قدیمی میده البته از اینی که الآن دارم بهتره .
گرافیک نسبتا خوبی داره در حد اجرا کردن بازی ها در حد مدیوم رو به بالا تا دو سال دیگه .
باید سعی کنم ماله یک سال پیش رو پیدا کنم چون اون سری های اولیه همه مشکل داشتند و برگشت خوردند به کمپانی .
میترسم بخرم به جای PM55 چیپستش HM55 باشه .
از خود سونی پرسدیم گفت که PM55 هست ولی توی اینترنت یه چیز هایی هم درباره HM55 گفتند .
داغ هم خیلی نمیکنه و برای یه نوت بوک با این کانفیگ در حد عالی هست به نظرم چون بیشتر از 40 نمیره بدنه اونم توی لود های بالا .
عمر باتریش خیلی کمه البته من هر جا بشم به پریز برق دسترسی دارم .
در پردازش حرف نداره .
فکر کنم بتونه تمام نرم افزار های ادوبی کریتیو سویت 5 رو با هم اجرا کنه بدون این که آخ بگه .
میشه باهاش همزمان 3 تا بازی هم انجام داد و سی پی یو هم زور نمیزنه ( 12 گیگاهرتز مادر جاننننننننننننن
.gif)
) .
حالا بریم سراغ ایسوس .
.gif)
.
با توجه به این که سونی توی صفحه نمایش سری F گند زده و حتی ایسوس ال ای دی هم هست ولی بازم به پای سونی نمیرسه صفحه نمایشش .
رزولوشن خیلی پایینی هم داره نسبت به سونی .
صداش تقریا با سونی کی هست ولی فنش بیشتر صدا میده به نظرم .
به خاطر این که از HM55 استفاده میکنه توی پردازش از سونی خیلی ضعیف تره .
قیافش یکم زشته به نظرم .
سبک تره .
کارت گرافیکی قوی تر از سونی داره ولی اینم تا حداکثر 3 سال بیشتر جواب نمیده منم تا حداکثر تا یک سال دیگه می تونم گیم بزنم چون باید بشینم واسه کنکور بخونم .
.gif)
.
قیمت کمتری داره .
حالا به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم .
برای من پردازش و صفحه نمایش و گرافیک خیلی مهمه .
به نظر خودم که F115 بهتره ولی توی آمازون گداشته بود واسه فروش .
8 نفر رای داده بودن از این 8 نفر 4 تاش بهش یک ستاره داده بود .
.gif)
.
ولی اون ایسوس رو 34 نفر رای داده بودن و همه یا 4 یا 5 ستاره به جز 2 نفر که یک ستاره داده بودند .
ممنون میشم کمک کنید .
موفق باشید .