تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 370 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه amir4390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت استادان گرام

لطفا بفرمایید بین این سه سیستم کدام را پیشنهاد میدهید؟

1-
    Vaio FW 590 CTO
    Cpu: C2D 3.0 6mb
    HDD: 500 7200rpm
    Ram: 4gb ddr2 1066
    Drive: B.R RW
    LCD: 16.4 HD
    VGA: 4650 ATI 1gb real
    made: USA
    قیمت: 18,000,000ریال

2-
    Vaio F117 FX
    فکر کنم مشخصاتش رو همه دارند

3-
    Vaio F11 JFX
    CPU: i7 720 1.6 6mb
    Hdd: 500 7200rpm
    Ram: 6gb ddr3 1333
    Lcd: 16.4 HD
    Vga: GT330m 1gb Real
    Made; USA
    قیمت: Coming soon

-بفرمایید اولویت را با توجه به کارت گرافیک و CPU:3GHzر FW به کدامیک میدهید؟

-F11 jfx آیا ارزش صبر کردن دارد ؟ یا F117 با توجه به در دسترس بودن الویت بهتری دارد؟

-آیا صحت دارد CPU: C2D 3.0 از CPU: i 7 در عمل خصوصا در بازیها سرعت بالا تری دارد؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت استادان گرام

1-
    Vaio FW 590 CTO

2-
    Vaio F117 FX

3-
    Vaio F11 JFX
    Made; USA

-F11 jfx آیا ارزش صبر کردن دارد ؟ یا F117 با توجه به در دسترس بودن الویت بهتری دارد؟

-آیا صحت دارد CPU: C2D 3.0 از CPU: i 7 در عمل خصوصا در بازیها سرعت بالا تری دارد؟
    ببین دوست عزیز شما نوع کاربری که از لپتاپ داری رو نگفتی.F11 JFX و F117 FX تقریبآ تو یه سطح هستند با CPU و RAM و VGA یکسان. اما مدل اول(FW 590) از لحاظ CPU و RAM که از دو مدل سری F کاملآ ضعیفتره و اما VGA.این دو مدل کارت گرافیک(ATI 4650 و Geforce GT 330m) تقریبآ هم سطح هستند و به طور نامحسوسی یکم 4650 بهتره.حالا خودت نظر بده که کدوم بهتره.البته بقیه برتریهای سری F نسبت به FW بماند.در مورد CPU هم صحت نداره.Core i7 کاملآ از C2D 3.0 قویتره،به خصوص تو پردازش.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت استادان گرام

1-
    Vaio FW 590 CTO

2-
    Vaio F117 FX

3-
    Vaio F11 JFX
    Made; USA

دوست عزیز F117FX چگونه در دسترس شماست ؟ شما مگه ایران نیستین ؟ میشه بفرمایین کجا f117fx میفروشن ؟ من خودم مشتری پروپا قرصشم اگه پیدا بشه !

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام .
    اومدم یکم پیام بازرگانی بدم و برم . .
    من از یک ماه پیش قرار بود که یه نوت بوک بخرم به خاطر همین اومدم اینجا یکم مشاوره بگیرم ولی به جای مشاوره دادیم . .
    الآن هم می خوام تا یه دو یا یک هفته دیگه برم واسه خرید .
    بودجه هم حدود 1.700.000 هست .
    خلاصه من تا قبل از این که بیام تحقیق کنم تو جا های مختلف قصد داشتم 1558 رو بخرم که الآن به شدت باهاش مشکل دارم . .
    خلاصه بین F116FG و F115FM و F117FX و N61JQ باید یکی رو انتخاب کنم .
    تا حالا F116FG رو به خاطر نداشتن کیبورد بک لایت و F117FX رو هم چون گیر نمی یاد و تنها فرقش با F115FM در هارد هست رو حذف کردم از انتخاب هام .
    مونده F115 و N61JQ .
    کارم در حد طراحی وب و فلش و برنامه نویسی و شبیه سازی سرور ( یکم سنگینه ) و یه کوچولو هم سه بعدی هست .
    در ضمن گیم هم میزنم چون سن زیادی ندارم . .
    البته داداشم هم که از من کوچیک تره کلا به فکر بازی کردن هست تا حالا هم پدر نوت بوک ما رو در آورده .
    خلاصه من در زیر یه بررسی می کنم امیدوارم که بتونید کمکم کنید .

F115 :

سونی کلا توی صفحه نمایش این سری گند بالا آورده و نسبت به FW از کیفیت پایین تری داره .
    مشالا دو نوع رم انتخاب کرده ( یه 2 گیگ هاینیکس و یه 4 گیگ سامسونگ ) که هر دو در تست با سری P55 چیپست های اینتل درجه F رو گرفتند .
    از 80 درصد لود که میگذره فانتوم که چه عرض کنم صدای توپولوف های قدیمی میده البته از اینی که الآن دارم بهتره .
    گرافیک نسبتا خوبی داره در حد اجرا کردن بازی ها در حد مدیوم رو به بالا تا دو سال دیگه .
    باید سعی کنم ماله یک سال پیش رو پیدا کنم چون اون سری های اولیه همه مشکل داشتند و برگشت خوردند به کمپانی .
    میترسم بخرم به جای PM55 چیپستش HM55 باشه .
    از خود سونی پرسدیم گفت که PM55 هست ولی توی اینترنت یه چیز هایی هم درباره HM55 گفتند .
    داغ هم خیلی نمیکنه و برای یه نوت بوک با این کانفیگ در حد عالی هست به نظرم چون بیشتر از 40 نمیره بدنه اونم توی لود های بالا .
    عمر باتریش خیلی کمه البته من هر جا بشم به پریز برق دسترسی دارم .
    در پردازش حرف نداره .
    فکر کنم بتونه تمام نرم افزار های ادوبی کریتیو سویت 5 رو با هم اجرا کنه بدون این که آخ بگه .
    میشه باهاش همزمان 3 تا بازی هم انجام داد و سی پی یو هم زور نمیزنه ( 12 گیگاهرتز مادر جاننننننننننننن ) .

حالا بریم سراغ ایسوس . .

با توجه به این که سونی توی صفحه نمایش سری F گند زده و حتی ایسوس ال ای دی هم هست ولی بازم به پای سونی نمیرسه صفحه نمایشش .
    رزولوشن خیلی پایینی هم داره نسبت به سونی .
    صداش تقریا با سونی کی هست ولی فنش بیشتر صدا میده به نظرم .
    به خاطر این که از HM55 استفاده میکنه توی پردازش از سونی خیلی ضعیف تره .
    قیافش یکم زشته به نظرم .
    سبک تره .
    کارت گرافیکی قوی تر از سونی داره ولی اینم تا حداکثر 3 سال بیشتر جواب نمیده منم تا حداکثر تا یک سال دیگه می تونم گیم بزنم چون باید بشینم واسه کنکور بخونم . .
    قیمت کمتری داره .

حالا به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم .
    برای من پردازش و صفحه نمایش و گرافیک خیلی مهمه .
    به نظر خودم که F115 بهتره ولی توی آمازون گداشته بود واسه فروش .
    8 نفر رای داده بودن از این 8 نفر 4 تاش بهش یک ستاره داده بود . .
    ولی اون ایسوس رو 34 نفر رای داده بودن و همه یا 4 یا 5 ستاره به جز 2 نفر که یک ستاره داده بودند .

ممنون میشم کمک کنید .
    موفق باشید .
    ببین دوست گلم ما تو جای دیگه هم با هم بحث مفصلی کردیم اما به شکل دیگه.اگه زودتر این سوال رو پرسیده بودی خیلی هم زودتر به نتیجه میرسیدی و مسائل راحتتر حل میشد.قبل از شروع بحث خاطر نشان کنم که با دو مدل Asus Pro64jq و Sony VAIO F116 به صورت همزمان کار کردم.اینم نتیجه:
    سونی تو صفحه نمایش این سری گند نزده و واقعآ صفحه نمایش خوبی داره.در مقایسه با ایسوس از رزولیشن بهتری سود میبره.اما از لحاظ کیفیت رنگها و کنتراست واقعآ از ایسوس ضعیفتره.(ایسوس از LED استفاده کرده)
    از لحاظ صدای فن سونی واقعآ پر سروصداست.این مدل ایسوس رو باید در حالت سکوت کامل و با دقت زیاد صدای فنش رو شنید.از لحاظ پردازش هم تقریبآ ایسوس سریعتره(در حالت یکسان با Catia و Primiere تست شد).از لحاظ گرافیک که اصلآ قابل مقایسه نیستند.ایسوس توانایی اجرای تمامی بازیهای موجود رو با بالاترین گرافیک داره اما سونی بزور میتونه بعضی هاشون رو مدیوم و خیلی هاشون رو هم LOW اجرا کنه.از لحاظ زیبایی که خوب مسئله کاملا شخصیه.حالا خودت بگو با توجه به این مطالبی که گفتم و اختلاف قیمت حدود 200 تومن کدوم سرتره.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من متاسفانه پستش رو پیدا نکردم .یکی از دوستان در مورد گارانتیهای Asus پرسیده بود.

دوست عزیز گارانتی های اصلی Asus که تو سایتش هم به اونها اشاره شده تو ایران :سازگار ،امرتات ،ویستا(الماس) و دیجیتال است.

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

من متاسفانه پستش رو پیدا نکردم .یکی از دوستان در مورد گارانتیهای Asus پرسیده بود.

دوست عزیز گارانتی های اصلی Asus که تو سایتش هم به اونها اشاره شده تو ایران :سازگار ،امرتات ،ویستا(الماس) و دیجیتال است.
    ممنون من پرسيده بودم
    پس من خيالم راحت باشه؟بهترين لپتاپ گيمينگ تا 1,800 همين pro64qj هست؟
    قيمتش چنده؟ حدود 1,400؟
    بعد 7200rpm هم با همين كانفيگ داريم از اين ايسوزه؟

داره خودمونی میشه amir4390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز شما نوع کاربری که از لپتاپ داری رو نگفتی.F11 JFX و F117 FX تقریبآ تو یه سطح هستند با CPU و RAM و VGA یکسان. اما مدل اول(FW 590) از لحاظ CPU و RAM که از دو مدل سری F کاملآ ضعیفتره و اما VGA.این دو مدل کارت گرافیک(ATI 4650 و Geforce GT 330m) تقریبآ هم سطح هستند و به طور نامحسوسی یکم 4650 بهتره.حالا خودت نظر بده که کدوم بهتره.البته بقیه برتریهای سری F نسبت به FW بماند.در مورد CPU هم صحت نداره.Core i7 کاملآ از C2D 3.0 قویتره،به خصوص تو پردازش.
    ممنون از نظرتون دوست عزیز

یکی از دوستان با دو مدل CW Vaio کار کرده بود , یکی core2D و دیگری i5

طبق گفته ایشان که اتفاقا فروشنده Notebook هم هست, i5 در اجرای نرم افزار های عمومی و استارت بازی ها کند تر است.

البته به گفته ایشان تکنولوژی را زیر سوال نبرده , این مشکل شاید از گرم کردن بیش از حد ,ست نبودن بعضی قطعات , ویا کلا باگ در سیستم است.

از آنجا که عدد اول بعد از حروف سری ساخت می باشد FW 5 تجربه بزرگی را پشت سر گذاشته تا سری F 1

خواهش میکنم از مدل ماشین بنز قدیمی و بنز امروزی و امکاناتشان و از این قبیل مثال نیاورید چون خودم به این داستانها واقفم ....

منظور از این بحث عملیاتی بودن این دو سیستم است نه کانفیگ های ظاهری. اینکه در عملکرد کدام بهتر جواب میدهد.

از توجه تان سپاس گذارم..

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

ممنون من پرسيده بودم
    پس من خيالم راحت باشه؟بهترين لپتاپ گيمينگ تا 1,800 همين pro64qj هست؟
    قيمتش چنده؟ حدود 1,400؟
    بعد 7200rpm هم با همين كانفيگ داريم از اين ايسوزه؟
    در مورد گیمینگ هیچ وقت نمیشه خیالت راحت باشه خصوصا با لپ تاپ. حالا هر مدلی حتی سری G اسوس و مدلهای مشابه. ولی تو این رینج قیمت این بهترین گزینه موجوده فعلا.

در مورد هارد هم من هاردهای 250،320،500 و 640 رو واسه این لپ تاپ دیدم. (البته تو اینترنت که خب صددرصد نیست). ولی هاردهای 500 و 640 رو بصورت قطعی میشه گفت. که واسه هارد 640 فقط دور پایین وجود داره. البته با توجه به تحقیقاته من. ولی هارد 500 هم رور پایینش هست و هم دور بالا (ظاهرا 320 هم مثل 500 هر دو مدل رو داره). پس اگه هاردی که رو لپ تاپه 640 هست مطمئن باش دور پایینه. و اگه دور بالا میخوای باید بری سراغ کانفیگ های با هارد 500.

البته تمام چیزهایی که گفتم رو با توجه به سرچ تو اینترنت فهمیدم. و امکان داره که صددرصد درست نباشن. در هر صورت اگه چیزی رو اشتباه گفتم دوستان لطف کنن و ببخشن.

12. 2 کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

ببخشيد باز مي پرسم يعني لپ تاپ گيمر بهتري تو همين ايسوس تا 1,800 نيست؟
    همين سري G چيه قضيه اش؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از نظرتون دوست عزیز

یکی از دوستان با دو مدل CW Vaio کار کرده بود , یکی core2D و دیگری i5

طبق گفته ایشان که اتفاقا فروشنده Notebook هم هست, i5 در اجرای نرم افزار های عمومی و استارت بازی ها کند تر است.

البته به گفته ایشان تکنولوژی را زیر سوال نبرده , این مشکل شاید از گرم کردن بیش از حد ,ست نبودن بعضی قطعات , ویا کلا باگ در سیستم است.

از آنجا که عدد اول بعد از حروف سری ساخت می باشد FW 5 تجربه بزرگی را پشت سر گذاشته تا سری F 1

خواهش میکنم از مدل ماشین بنز قدیمی و بنز امروزی و امکاناتشان و از این قبیل مثال نیاورید چون خودم به این داستانها واقفم ....

منظور از این بحث عملیاتی بودن این دو سیستم است نه کانفیگ های ظاهری. اینکه در عملکرد کدام بهتر جواب میدهد.

از توجه تان سپاس گذارم..
    خواهش میکنم.
    من نمیدونم دوستتون بر چه مبنایی این نظر رو دادند.صد در صد ایراد جای دیگه است.به هر حال نظرشون محترمه.اما Core i5 در حد قویترین مدل C2D و حتی کمی هم بهتره.FW 5 و F 1 رو هم نباید این جوری مقایسه کنید.F1 در اصل FW 6 است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •