برای حل مشکل GPS و -- دائمی این گوشی به تاپیک زیر مراجعه کنید
تشکر و امتیاز فراموش نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای حل مشکل GPS و -- دائمی این گوشی به تاپیک زیر مراجعه کنید
تشکر و امتیاز فراموش نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چند تا برنامه که با شتاب سنج گوشی کار کنه تو مایه های اون شات گان که با تکون دادن گوشی شلیک می کرد ندارن؟
بلاخره کار خودتو کردی؟
حالا هدفت از این کار چی بود؟ میخواستی چه کاری رو گوشی پیاده کنی
اگه آموزششم واسم بزارید ممنون میشیم
من که ندیدم چون خودش همشونو میاره تو گالری نشون میده. بهتره از برنامه های جانبی استفاده کنی. اگه یه پوشه آهنگ هم داشته باشی نمی تونی پخششون کنی اینا از ایراداته دیگه کاریش نمی شه کرد
در مورد جی پی اس اینجاها رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد اینترنت خیر نیاز به وصل اینرتنت نداری البته اگه باشه که بهتره نباشه هم یه ذره معطلی داری. همین پس کلا نبودنش هیچ تاثیری رو جی پی اس ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداشی هدفم چیزه خاصی نبود دلم میخواست هم Gps داشته باشم هم گوشیم -- باشه که بتونم از تم افکتها استفاده کنم ... راهش خیلی پیچیدست ... ابن تاپیک رو بخون اگه متوجه نشدی بگو راهنماییت کنم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه داشتین برای من هم بزارید!![]()
اتفاقا داشتم این تاپیک رو مطالعه می کردم
من واقعا حال میکنم با این دوستان که اینقدر فعال هستند
ولی من حک کردن رو به هیچ عنوان در هیچیک از تعلیماتم پیشنهاد نکردم چون این راه گریزه و راه اصلی نیست!
گرچه جوابتونو تو پست خودشم دادم
مثلا برای استفاده از تم افکتها و تغییر در فایلهایه اصلی گوشی چه راه دیگه ای پیشنهاد دارین شما؟؟؟
برای تم افکت ها نرم افزارهای خاصی وجود داره که میشه از اونا استفاده کرد البته اگه بشه ساین کردش!
تغییر در فایل های اصلی به چه دردتون میخوره عزیز؟ میخوام بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)