McFunSoft Video Convert Split Merge Studio / تمام ورژنها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ImToo 3gp Video Converter 3.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by usfelme; 28-11-2007 at 14:01.
WinMKV DVD Ripper V.3.0
WinMKV DVD Ripper is a converter with the capability of ripping your favorite DVD directly to MKV formats and other formats.Such as: WMV, AVI , 3GP, MP4 etc. It supports Video Codec: Xvid MPEG-4 Codec, ISO MPEG-4, H.264 and Audio Codec: AAC, MP2, MP3, OGG. It permits to select subtile and sound. Just a few clicks to rip DVD.
اینو داشتم ..
به هر حال ممنون بابت زحمتی که کشیدین![]()
سلام
من یه مبدل می خواهم که بتونه فایل هایdat که در فولدری هستند که نامشان فارسی است رو به 3gp .mp4.mp3 تبدیل کنه خودم خیلی برنامه هر رو امتحان کردم نشد حالا اگه توی یه برنامه هم نبود و سه تا برنامه بود اشکالی نداره
برای تبدیل به mp3 , mp4 میتونی از jetaudio (ورژن های آخرش باشه ) استفاده کنی برای 3gp فعلا دم دستی ندارم ولی با imtoo امتحان کردی.
سلام
نرم افزار براي تبديل فرمت flv به سايد فرمت هاي ويدئوئي مي خوام كه كيفيت فايل رو تغيير نده و حجم فايل
خروجي در حدود فايل اوليه باشه ، اگه قابليت چسبوندن چند تا فايل flv رو هم داشته باشه كه ديگه عاليه
نرم افزاري كه خودتون باهاش كاركرين و ازش راضي هستين رو معرفي كنين
سلام
من یه کانورتور می خام برای تبدیل فایل های DAT به 3gp
نیاز شدید دارم .
سارا
video convert master برای تبدیل flv عالی عمل می کنه در ضمن کیفیت و سایز دست خودتونه.
برای تبدیل به 3gp هم نرم افزار عالی هست.(برای تبدیل به 3gp به ستینگاش دست نزنید که پیش فرض بهترین سایز و کیفیت رو داره و سرعت تبدیلش هم عالیست)
با سلام. برنامه اي براي تبديل فايلهاي Mix به mp3 مي خواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)