تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 432 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام پودمانی نرم افزار شرکت کنم امسال
    ممکنه دوستانی که رشته نرم افزار میخونن بگن که کلا چه واحدهایی رو باید پاس کنیم؟
    یا منبعی معرفی کنید که بتونم پیدا کنم
    ممنون
    سلام من رشته م نرم افزاره از ترم 1 می گم تا آخر:1- ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2 . کارگاه 1و 2(مباحث ICDL رو گفتن توو این کارگاه ها)

ترم 2-برنامه سازی مقدماتی(هر استادی یه زبان رو می گفت.به ما C رو گفتن.و یه مقدار ++C)و ساختمان داده ها ، برنامه سازی شی گرا(مفهوم شی گرایی رو با زبان ++C گفتن)،زبان تخصصی 1

ترم 3-برنامه سازی شبکه،اصول طراحی و برنامه سازی تحت وب،کارگاه لینوکس،زبان تخصصی 2

ترم 4-مباحث ویژه 1(ادامه ی مبحث شی گرایی)،سیستم و ساختار فایل،پایگاه داده ها(SQL)،آز-پایگاه داده ها

ترم 5-تجزیه تحلیل و مدل سازی سیستم،کارگاه مدل سازی سیستم،مباحث ویژه 2(طبق رای گیری استاد بین #C و اصول طراحی کامپایلر خوشبختانه یا بدبختانه اصول طراحی کامپایلر که فکر کنم مربوط به دوره کارشناسی هست انتخاب شد)

ترم 6-گرافیک و چند رسانه ای تحت وب(photoshop,flash)،برنامه سازی پیشرفته تحت وب،مدیریت وب سایت

ترم 7-پروژه و کارورزی.البته دروس عمومی هم هستن

یه استادمون کتابایی که خودش نوشته بود معرفی کرد برای Sql و asp.net بقیه اکثرا خودشون جزوه دادن.

البته اینم بگم ممکنه توو واحدی که شما قبول شدی کمی این موارد متفاوت باشه
    Last edited by nilofar69; 05-01-2012 at 06:14.

2. 2 کاربر از nilofar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده تو شهر خودم (تیران و کرون)یعنی علمی کاربردی قبول شدم.رشته نرم افزار 18 واحد شهریه شم شد 370 تومن.با یه بدبختی جور کردم تا امروز ثبت نام شروع شد.

دوستان به نظر شما رشته نرم افزار سخته؟استادهاش خوب مفهوم را میرسونند؟

سلام.به سلامتی

نه اصلا سخت نیست.یعنی حداقل کاردانی اصلا سخت نیست.البته بودن بعضی از بچه ها که به زوره پاچه خواری نمره می گرفتن و درس رو متوجه نمی شدن.

باید به رشته ت علاقه داشته باشی و خوب بخونی.چون فرّار هست

هر استادی یه ویژگی ای داره.ما که مشکلی نداشتیم با استادامون مخصوصا استاد برنامه نویسی که عالی بود.
    بعضی استادا هم هستن سطح علمی شون بالاست اما یه ذره عدالت..........

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام من رشته م نرم افزاره از ترم 1 می گم تا آخر:1- ریاضی علم کامپوتر 1 و 2 . کارگاه 1و 2(مباحث ICDL رو گفتن توو این کارگاه ها)

ترم 2-برنامه سازی مقدماتی(هر استادی یه زبان رو می گفت.به ما C رو گفتن.و یه مقدار ++C)و ساختمان داده ها ، برنامه سازی شی گرا(مفهوم شی گرایی رو با زبان ++C گفتن)،زبان تخصصی 1

ترم 3-برنامه سازی شبکه،اصول طراحی و برنامه سازی تحت وب،کارگاه لینوکس،زبان تخصصی 2

ترم 4-مباحث ویژه 1(ادامه ی مبحث شی گرایی)،سیستم و ساختار فایل،پایگاه داده ها(SQL)،آز-پایگاه داده ها

ترم 5-تجزیه تحلیل و مدل سازی سیستم،کارگاه مدل سازی سیستم،مباحث ویژه 2(طبق رای گیری استاد بین #C و اصول طراحی کامپایلر خوشبختانه یا بدبختانه اصول طراحی کامپایلر که فکر کنم مربوط به دوره کارشناسی هست انتخاب شد)

ترم 6-گرافیک و چند رسانه ای تحت وب(photoshop,flash)،برنامه سازی پیشرفته تحت وب،مدیریت وب سایت

یه استادمون کتابایی که خودش نوشته بود معرفی کرد برای Sql و asp.net بقیه اکثرا خودشون جزوه دادن.

خیلی کامل توضیح دادی
    دقیقا همین ها هست دوره کاردانی
    البته مباحث ویژه ممکنه دات نت تحت VB هم تدریس بشه که دیگه بستگی به استاد داره که چطور انتخاب کنه

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من رشته م نرم افزاره از ترم 1 می گم تا آخر:1- ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2 . کارگاه 1و 2(مباحث ICDL رو گفتن توو این کارگاه ها)

خییییییییلی لطف کردین دوست عزیز
    ممنون از توضیح کاملتون

ترم 1 این ریاضی علم کامپیوتر چی هست؟ کتابه؟؟

راستیتش میدونید چرا میخوام بدونم؟
    میخوام قبل از رفتن به دانشگاه تا اونجایی که تو توانم هست منابع رو پیدا کنم و بخونم که تو دانشگاه راحت باشم

در حال حاضر این مباحث رو بلدم
    برنامه نویسی C,C++ , C# , VB.NET , ASP.NET ,,java , T-SQL va SQL Server
    گرافیک هم : Photo shop- Corel,,Macromedia Flash (+Scripting)
    سیستم عامل هم ویندوز رو به طور کامل بلدم (از ویندوز 3.1 تا ویندوز 7 ) لینوکس هم بلدم

فقط از واحدهایی که ریاضی و اینجور چیزا دارن یه کم میترسم

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    شنیدم توی این ماه دفترچه پودمانی کاردانی توزیع میشه
    گوش به زنگ باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    گوش به زنگ باشید
    فکر کنم 20 این ماه بیاد

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

سلام من تهران هستم می خواستم ببینم چطور می تونم بدون کنکور ثبت نام کنم . دیپلم فنی کامپیوتر دارم .

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    گوش به زنگ باشید
    بله
    20 دی ماه یعنی سه شنبه هفته دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من تهران هستم می خواستم ببینم چطور می تونم بدون کنکور ثبت نام کنم . دیپلم فنی کامپیوتر دارم .
    دوره های کاردانی پودمانی رو اگر کارت پایان خدمت دارید میتونید ثبت نام کنید و بدون کنکور و با شرط معدل برید ادامه تحصیل بدید

12. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

دوره های کاردانی پودمانی رو اگر کارت پایان خدمت دارید میتونید ثبت نام کنید و بدون کنکور و با شرط معدل برید ادامه تحصیل بدید
    سلام بله کارت پایان خدمت دارم . مثلا این بهمن می تونم ثبت نام کنم . تو هر واحدی که خواستم
    یه سوال دیگه هم دارم . می خواستم ببینم دانشگاه علمی کاربردی کامپیوتر کجا داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •