طبق اعلام سایت pw بسته genesis در تاریخ 2 مارچ 2011 منتشر میشه.
طبق اعلام سایت pw بسته genesis در تاریخ 2 مارچ 2011 منتشر میشه.
این venomancer ما لول 61 جونورش لول 49الان چی کار کنم پت سریع لول اپ شه یکی گفت باید بری تو cube of fate
خوب اونجا چی کار کنم الان کسی میدونه![]()
توی room4 تعداد زیادی mob هست که با کشتنشون میتونی pet رو لول اپ کنی.البته باید شانس بیاری تاس که میندازی وارد اون room بشی.
اقا این room 4 چه حالی میده خدا قسمتتون کنه!
فقط یه مشکلی هست اونم تو همه بازیهای انلاین یه فکشن بالای 18+ درست نمیکنن هر چی بچه مچه 10 ساله 12 ساله تو بازیه ادم حالش به هم میخوره عین نی نی کوچولوهان! فقط یه فکشن هست که اونم بالای 30+ !
امشب یه fc زدیم به بدن 3 ساعت و 50 دقیقه طول کشید کم مونده بود reset شه
یه سوال تو لول بالاتر موبا با boss ها قوی تر میشن یا نه فرقی نمیکنن؟ الا من لول 80 موبا 88 هستن
نه موبها و باشها هیچ فرقی نمیکنن.به همین دلیل هرچی لول بالاتر بره سریعتر تموم میشه.مثلا تو لول 85+ حدود 2 تا 2:30 ساعت طول میکشه. لولهای بالاتر اگه یک نفر aps توی squad باشه تو یک ساعت یا 75 دقیقه هم میشه تموم کرد.
اتفاقا من ادم زن و بچه دار زیاد دیدم تو بازی.حتا ادم 70 ساله هم دیدم.
معمولا وسط کار میگن بچم اومد خونه برم بهش غذا بدم یا برم بچمو از مدرسه بیارم.یا زنم داره سرم غر میزنه.کلا همه سنی پیدا میشن تو بازی.
قبول دارم اتفاقا یه رفیق دارم تو ونکووره کاناداست 60 سالشه! ولی خب این بچه مچه ها اعصاب خورد میکنن یه توضیحی در مورد aps میدی منظور همون رنک 6 یا 5 هست؟
لی*در ما 31 سالشه وسط BH ول کرد یهویی اونم cleric! گفتیم چی شد dc شد مرده نگو بچشو تو مدرسه کتک زدن داره بچشو اروم میکنه![]()
aps یعنی attack per second یا تعداد حملات در یک ثانیه.یک سری زره ها یا سلاحها هستند که بهشون میگن int- که اینا فاصله بین دو حمله رو کاهش میدن.مثلا 0.05 یا 0.1 ثانیه.اگه چند تا از این ایتمها داشته باشی تعداد حملات در ثانیه افزایش پیدا میکنه.که حداکثر می تونه به 5 aps برسه.در این حالت خیلی سریع می تونی به سه تا اسپارک برسی.بعد یک skill هست که سه تا اسپارک رو میگیره و قدرت حمله رو دو سه برابر میکنه.که وقتی به لول 89 رسیدی و sage یا demon گرفتی اونو بدست میاری.این skill 15 ثانیه دوام داره.اگه تو 5 aps باشی می تونی توی این 15 ثانیه دوباره 3 تا اسپارک رو بگیری و بلافاصله بعد از تموم شدن زمان اسپارک قبلی دو باره این skill رو اجرا کنی .این باعث میشه که اصطلاحا perma spark بشی یعنی دائما در حالت damage افزایش یافته حاصل ازspark باشی.ضمن اینکه به دلیل تعداد حملات بیشتر در یک ثانیه damage بیشتری هم در یک ثانیه وارد میکنی.بنابراین این باعث میشه خیلی سریعتر بتونی boss ها رو بکشی.البته 2.86 یا 4 aps هم خوبه ولی 5 خیلی بهتره.البته این ایتمهای int- خیلی هم گرونه.ارزونترینش 12-13 mil هست که همون زره tt 99 arm هست.ایتمهای دیگش خیلی گرونتره.مثلا decide که یک claw هست،حدود 70-80 mil قیمتش هست.البته این aps مخصوص کلاسهای melee هست مثل sin یا bm البته barb ها و archer ها هم میتونن از اون استفاده کنن.ولی ایتمهاش برای sin خیلی ارزونتر در میاد ضمن اینکه به دلیل داشتن critic rate بالا اونا می تونن damage بالاتری وارد کنن و با داشتن blood paint میتونن خیلی باسها رو solo کنن.به همین دلیله که sin کلاس پر طرفداری هست.
از طرفی چون کلاسهای magic نمیتونن از aps استفاده کنن عملا توی لولهای بالا بی خاصیت هستند (غیر از cleric که برای heal کردن مورد نیاز هست.)به همین دلیل حتی بعضی veno ها هم میانHA میشن تا بتونن از aps استفاده کنن.البته قدرت damage شون قابل مقایسه با کلاسهای melee نیست.
اهان من گفتم چی هست دمت گرم عالی توضیح دادی
اره من خیلی را رو دیدم با bp باس ها رو سولو میکنن کف کردم @.@
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)