دوست عزیز اگر به دنبال گرافیک بهتر هستید مطمئن باشید با یه کارت گرافیک خوب برای کامپیوتر به گرافیک بالاتری میرسید.
ولی اگر بازی های انحصاری کنسول ها نظرتون رو جلب کرده ، به سراغ خرید کنسول بروید!
دوست عزیز اگر به دنبال گرافیک بهتر هستید مطمئن باشید با یه کارت گرافیک خوب برای کامپیوتر به گرافیک بالاتری میرسید.
ولی اگر بازی های انحصاری کنسول ها نظرتون رو جلب کرده ، به سراغ خرید کنسول بروید!
سلام
من میخوام یهxbox 360 بگیرم.با توجه به اینکه مدل اسلیم اومده وهمه چیز رو بهم ریخته : یعنی مدل فت قیمتش رفته بالا و تولیدش قطع شده از اون طرف این مدل جدید از اون هم گرون تره; به نظر شما اگه تا تابستون صبر کنم با توجه به تجربه شما چه اتفاقی میفته ؟ قیمت اسلیم مثلا مدل 4 گیگ چقدر افت میکنه؟
از اینکه جوابمو میدین ممنونم![]()
ببخشید این سوال رو میکنم اخه ممکنه جاش اینجا نباشه
کنسول های جدید کی وارد بازار میشن
6 سال xbox360 و 5سال ps3 هست که اومدن....... کی عمرشون تموم میشه
فکر کنم چند جا میگفتن IBM و Apple و خود مایکروسافت و سونی و نینتندو هرکدوم میخوان سری های جدیدشون رو تولید کنن
تا کی باید منتظر بود یعنی 2012 هم نمیخوان چیز جدیدی بدن از این گرافیک ها خسته شدم![]()
2014 يا 2015
دوستان عزیز سر دوراهی گیر کردم شدید. به مشاوره نیازمندیم.
ایشاا... تا حداکثر یه ماه دیگه میخوایم یه تلوزیون 3D پلاسمای پاناسونیک بگیریم.و پس از سالها (شاید حدود
15 سال) تلوزیون CRT قدیمیمون (شهاب ) رو بازنشسته کنیم
دنبال یه بلور پلیر سه بعدی میگشتم دیدم قیمتاش بالاست (حداقل 250 ) و علاوه بر اون نه هارد داره نه
میتونه از رو هارد یا USB چیزی پخش کنه.
برای همین تصمیم گرفتم PS3 بگیرم که هم بلور پلیر سه بعدیه و هم هارد داره و خیلی خوشحال بودم از
این تصمیمکه ناگهان قیمت بلوری 3D و بازیهای PS3 رو نظاره کردیم
.
حالا تو دو راهی گیر کردم به نظرتون بلوری 3D و بازیهای 3D و بازیهای انحصاری PS3 ارزششو داره PS3 بگیرم یا به
همون Xbox بی Blu-ray بسنده کنم ؟؟؟ در ضمن گیمرم هستم و عناوین PC رو فعلا بازی میکنم.
اینجا یه مقایسه بین PS3 و Xbox تا اونجا که فهمیدم میذارم اگه اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنید
مزایای PS3 :
بازیهای 3D
پخش بلوری و بلوری 3D
بازیهای انحصاری
Move
مزایای Xbox :
بازیهای خیـــلی ارزون تر
Kinect
لایوش مثل اینکه از PSN بهتره و کمتر لگ میزنه
هر دیقه آپدیت نمیشه ( امان از دست این اینترنت حجمی)
بازیهاش در دسترس تره (بقالیه سر کوچم داره)
پیشاپیش از راهنماییتان ممنون![]()
سلام
ببینید دوست عزیز یه چیزه کلی رو براتون در مورد بازیهای انحصاری اول از همه بگم :
بازیهای انحصاری هر دو کنسول کم نیستن و برای بعضی هاشون واقعا ارزش داره که آدم در کنار PC یه کنسول هم بخره!
اما چیزی که مشخص بازی های انحصاری PS3 بیشتر و البته در بعضی بازیها بهتر از X360 هستن!
برای مثال KZ 3 وUncharted 3 و ... واقعا خرید یه PS3 رو بیش از پیش واجب میکنه!
به نظر من شما که یک PC قدرتمند دارید بهتره که یک PS3 خریداری کنید و از BD Drive و بازیهای انحاصری دیگرش لذت ببرین.
کینکت هم احتمالا در آینده از بازی های PC هم پشتیبانی میکنه!
در مورد 3D هم قبلا بحث زیاد شده که آیا X360 از بازی های 3D پشتیبانی می کنه یا نه ، که با توجه به منابع متعدد باید گفت که بله این کنسول هم همانند PS3 از این قابلیت پشتیبانی میکنه و فقط سونی بی خودی داره شلوغش میکنه که کنسول ما از پایه قابلیت 3D رو پشتیبانی میکنه ( خودشون هم یه بار درست حسابی نگفتن این حالت پایه که میگن چیه!!) و ازین حرفا.
در کل هر دو کنسول یه مزیت هایی دارن و هر کسی سلیقه ای داره (مثلا خود من X360 رو بیشتر از PS3 دوست دارم !) و به نظر من شما فعلا روی خرید PS3 تمرکز کنید بهتره.
Last edited by shab_2008; 07-01-2011 at 22:14.
1.هر دو کنسول این قابلیت رو دارن
2.بله بلوری پخش میکنه که البته قیمتش خیلی گرونه .
3.بازیهای انحصاریش تا حدی جذابتر از 360 هست ولی 360 هم بازیهای انحصاری فوق العاده ای داره .
4.خودت باید بین MOVE و کینکت ببینی از کدومش خوشت اومده .
1.درسته خیلی خیلی ارزون تره ، ضمن اینکه بازیهای مشترک اکثرا روی 360 با کیفیت تر اجرا می شن .
2.به نظر من مزیت بزرگ 360 نسبت به هر کنسول دیگست .
3.اینم درسته
4.نه ولی سالی یه بار باید کنسولتو بدی واست آپدیتش کنن که عذابیه واسه خودش .
5.اینم درسته
پیشنهاد من :
من اگه جای شما بودم Xbox 360 می گرفتم .
PS3 که بازی هاش کپی شده و از اون لحاظ مشکلی نیست .
ولی نمی دونم این چه چیزی در X360 هستش که بازی هاش Fun تره و لذت بخش هستش با این که انحصاری هاش ( به جز 2 - 3 مورد ) به گرد پای بازی های PS3 نمی رسند .
PSN هم فکر نکنم lag بزنه . اگه هم برتری در Live هستش به خاطر اینه که باید سالی 50 دلار بدی بابت Live .
مزیت هایی هم که گفتید همش درست و کامل هستش + PS3 کپی خور شده و بازی هاش مثل x360 ارزون شدن + PSN Free for all
خیلی ممنون از عزیزانی که وقت میذارن جواب میدن![]()
چند تا سوال دارم که اگه ممکنه صریح و مطمئن جواب بدید واقعا جوابشون تو انتخابم تاثیر داره و جواب درست حسابی با سرچ تو نت پیدا نکردم :
1- آیا Xbox به طور کامل از 3D پشتیبانی میکنه ؟ در مقایسه با PS3 3D ضعیف تری داره ؟ مثلا چندتا بازی به صورت 3D داره ؟ اصلا برنامه خاصی برای بازیهای 3D خفن روش دارن
* یه مصاحبه از مایکروسافت خوندم میگفت 360 قابلیت 3D داره ولی برنامه ریزی خاصی برای 3D نداریم
2-آیا PS3 به طور کامل کپی خور شده ؟ مثلا الان میتونم GT 3D رو راحت بازی کنم یا کلی دنگ و فنگ داره یا مثلا بعضی بازیها رو میاره بعضی ها رو Crash میکنه و از این جور چیزا کجا باید بازیهاش رو پیدا کرد ؟
* الان PSP3000 دارم . اسما کپی خور شده ولی اولا موقته وسط مسافرت اشتباهی خاموش شد تا آخر مسافرت اعصابم خورد شد.بازیهاشم که ماشاا... یا باید 1 GB دانلود کنی یا بری تو میدون توپخونه از این DVD های Collection بگیری
3- Kinect برای یه بازیکن حرفه ای(Hardcore) بهتره یا Move ? برای کدوم یکی بازیهای درست حسابی قراره بیاد ؟
* تریلر هایی که از Kinect دیدم همش بازیهای بچه گونه بود. ولی از Move یه تریلر بود که داشت FPS بازی میکرد و خیلی هم از دقتش تعریف میکرد (حالا دیگه طرفداریش پای خود طرف ! )
4- میشه یه چند تا بازی (مثلا 5 تا ) بازی خفن انحصاری هر طرف رو همراه با میانگین نمراتش بذاریدببنم کدوما به سبک من میخوره
راستی یه چیزی تو مقایسه یادم رفته بود اونم دسته های 360 بود که واقعا خوشدست ترن.(البته اگه تا چند وقت دیگه کنترلهای حرکتی جایگزین نشن)
صریح جواب میدم همونطور که خواستی.........
1-کنسول ایکس باکس به لحاظ ساختار خودش native 3d نداره ولی ps3 داره (ولی از لحاظ سه بعدی معمولی هر دو سه بعدی معمولی دارن)ولی این فرق خاصی در دید ما نداره همونطور که تو نمایشگاه E3 بازی crysis2 نسخه ایکس باکس و ps3 از نسخه 3d بازی کیلزون 3 خیلی بهتربود و به عنوان بهترین بازی 3d انتخاب شد........... .
در کل هر دو 3d دارن ولی native 3d فقط مختص ps3 هستش و البته اینم بگم علت اینکه سونی اینهمه در مورد 3d هیاهو می کنه علتش اینه که میخواد تلویزیون های سه بعدیش فروش بره ولی چون مایکروسافت تلویزیون نمی سازه واسش فرقی نداره....... .
2- مثه اینکه به طور کامل هفک شده و نیازی هم به دانگل و اینا نیس ...ولی یه کم باید منتظر موند (مثلا یکی دو ماهی) تا بشه با خیال راحت ازش استفاده کرد...... (البته با دانگل هم میشه راحت بازی کرد)
3-من خودم هردوشو به مدت زیادی بازی کردم........... .مزیت هرکدومو میگم و همینطور عیباشو:
move: چون فقط یه نقطه رو اسکن می کنه در نتیخه تاخیرش خیلی پایین و عالیه (حدود 0.2 ثانیه) و بازیهای هاردکور زیادی رو هم ساپورت خواهد کرد مثه killzone 3 و portal2 ........... .
ولی از لحاظ بازیهای کژوال ضعیفه و در کل خیلی نواوری خاصی نداره همون دسته wii به اضافه بازیهای hd هستش........... .
kinect:حدود 24 نقطه از بدنو اسکن می کنه و اسکنش خیلی تحسین برانگیزه ولی چون نقاط زیادی رو اسکن می کنه 0.4 ثانیه تاخیر داره(ولی شما حس نمی کنی این تاخیرو.همینطور که تاخیر موو رو حس نمی کنی)
بازیهای کژوال عالی داره و بازیهای هاردکورش هم خوبه ولی متناسب با خودش (مثه forza 4 یا codnamed d )
من خودم بعد امتحان هر دوتاشون کینکت رو انتخاب کردم چون وسیله آیندس ولی این انتخاب من بود شاید معیارهای شما فرق بکنه..........
دیگه تصمیم با خودته........ .
4- از لحاظ دسته درسته کمی دسته xbox خوش دستتر ولی تو بازیهای مبارزه ای(مثه مورتال) ps3 بهتره ولی این به عادت برمی گرده و کمی بعد عادی میشه(خیلی پارامتر مهمی نیس)
xbox:
gears of war2 -------93
halo -------94
alnwake-----------84
forza 3----------92
ps3
uncharted 2----------96
killzone 2------------92
gt5-------------84
god of war------93
heavy rain---------84
metalgear4------94
از لحاظ تعداد بازی انحصاری ps3 بازیهای بیشتری داره.............. .(در سال آینده حدود 9 بازی انحصاری واسه ps3 در راهند .و برای ایکس باکس حدود8 تا(سه تا با دسته بقیه باید با کینکت انجما بدی)
یه مساله مهم هم که هستش اینه که شما بشین ببین بازیهای در راه هر دو کنسول و اونایی که اومده در چه حدی هستن و بشین چند تا تریلر ببین خیلی ها مثه من فقط واسه خاطر یه بازی رفتیم کنسول گرفتیم.......... .
یه پارامتر هم اگه آنلاین بازی می کنی ایجاد میشه که اگه اهل انلاین بودی xbox بهتره(در عوض پولیه) و گرنه که هیچ......... .
.
.
Last edited by halflife g; 08-01-2011 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)