کسی نتونست کمک کنه ؟
کسی نتونست کمک کنه ؟
سلام به همه دوستان ممنون میشم کمکم کنید؟
من میخوام بدونم دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی هست که بدون آزمون در رشته کاردانی حسابداری ثبت نام کنه؟
البته بنده پیش دانشگاهی تجربی هستم و دارای کارت پایان خدمت امکان دارد
آیا دانشگاه آزاد برای مقطع کاردانی برای ماها که رشته نظری هستیم آزمونی جداگانه دارد؟چه زمانی؟(کاردنی پیوسته آزاد را میدونم که برای دیپلمه هاب رشته های فنی و کاردانش و هنر هست ((اما من برای رشته نظری را میخوام))
دوستانی که تجربه دارند لطف کنند زودتر جوابمو بدهند ضروریه
با آرزوی موفقیت برای همه جوانان کشور
سلام دوستان.من رفیقم هم عمران گرایش سازه دولتی روزانه داانشگاه ملایر اورده هم عمران گرایش راه تهران مرکزی.حالا با توجه که خونش هم توی آزادی (نیایش غربی) هست و فکر نکنم زیاد تا تهران مرکزی راهی باشه،مونده چیکار کنه؟در ضمن شهریه هم براش مهم نیست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سوال فوری!
من برای آزاد مشهد جلوی انتخابم هیچی ننوشته! یعنی توی انتخاب دوم قبول شدم و توی مشهد نشدم!
حتی ننوشته ذخیره!
البته درصد هام به نظرم خوبه . شیمی 60 . فیزیک 70 و ریاضی 7 () و ....
حالا میگن که ذخیره ها باید پنجشنبه برن و ببین چی میشه!
من هم میتونم برم؟ امکان داره منم قبول بشم؟
هر کی هر چی میدونه بیاد تو که دیگه قاطی کردم!
![]()
بابا یکی به این سوالا جواب بده.
اگه امروز برای ثبت نام نرم اشکالی نداره؟
سلام به همه من میخواستم ببینم تو ذخیره ها یا تکمیل ظرفیت هستم یا نه ؟
من انتخاب اولم IT پرند بیست نفر فاصله دارم انتخاب خودشونم یزد قبول شدم چیکار باید بکنم ؟
دانشگاه تهران جنوب که امروز ( شنبه ) و فردا رو واسه تحویل پرونده مشخص کرده ... بعدش هم براساس حرف اول فامیلی 4 -5 روز رو واسه ثبت نام واسه آقایون در نظر گرفته ...
من رودهن قبول شدم .تو فایلی که از azmoon.net دانلود کردم نوشته رشته ریاضی دوشنبه باید برن ... حلا من باید حتما دوشنبه برم یا یه روز قبل و بعدم هم میتونم برم؟
به خدا این حرفا همش کشکه. من پسر عمم پارسال تهران جنوب قبول شد،10 روز بعد از شروع ترم رفت ثبت نام کرد.مشکلی نیست.اما چون مملکت حساب کتاب نداره یه تماس بگیرید تا خیالتون راحت بشه.بگید مسافرتم،میخوام ببینم میشه چند روز دیگه بیام یا نه؟
Last edited by deadboy; 12-09-2009 at 11:37.
به علت افزایش درخواست بازم میگم که،به خدا این حرفا همش کشکه. من پسر عمم پارسال تهران جنوب قبول شد،10 روز بعد از شروع ترم رفت ثبت نام کرد.مشکلی نیست.اما چون مملکت حساب کتاب نداره یه تماس بگیرید تا خیالتون راحت بشه.بگید مسافرتم،میخوام ببینم میشه چند روز دیگه بیام یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)