این که میگم برای همراه اول من رو ایرانسل امتحان نکردم.
برای دیدن سنتر نامبری که روی گوشی هست کد زیر:
و برای تغییر اون:
بجای x ها 500 و 501 یا 502 قرار بدید
آیفون برنامه جاوا اجرا نمیکنه.
این که میگم برای همراه اول من رو ایرانسل امتحان نکردم.
برای دیدن سنتر نامبری که روی گوشی هست کد زیر:
و برای تغییر اون:
بجای x ها 500 و 501 یا 502 قرار بدید
آیفون برنامه جاوا اجرا نمیکنه.
Last edited by yas_6969; 07-09-2010 at 23:25.
ممنون
راستش قبلا من همین برنامه ها رو نصب میکردم و مشکلی نداشت
این برنامه ای که گفتی تو Cydia هست یا App Store?
توی cydia هست پس همون مشکلت اون برنامه و نصب نکردی باید حتما باشه لینک زیر هم برنامه ای که بدون نیاز به wifi و cydia میتونی نصبش کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من به مشکلی بر خوردم ممنون میشم کمکم کنید تا رفع بشه.
من برنامه pcsuite_for_iphone_v2_9_25_168new را نصب کردم و ایفون را بهش وصل کردم حالا که خاموش روشنش کردم روی آرم اپل گیر میکنه و اون لودینگ هی میچرخه و اتفاقی نمی افته.چه شکلی میتونم این مشکل را حل کنم؟دستگاه هم 3gs هست با فریمور 4.0.1
---------------
ویرایش:
---------------
ریستور کردم درست شد.
-------------------------------------------
ممنون بابت راهنمایی.
من یک باز آیتونز را پاک کردم و دوباره نصب کردم فایده ای نداشت و باز همان ارور را میداد.دسترسی به سیستم دیگه ای هم نداشتم که امتحان کنم.
اما امروز با یک مشکل روبرو شدم (همین مشکلی که بالای این پست گفتم) مجبور شدم ریستور کنم.الان تست کردم دیدم آیتونز اون پیغام را دیگه نمیده و مشکلی نداره.
Last edited by choory; 08-09-2010 at 21:07.
وقتی رو یه اهنگ راست کلیک میکنید گزینه consolidate files رو میبینید !؟؟؟؟ تو ایتونز !
اون کارش چیه ؟ ... میگه اهنگ هارو به itunes media folder میبره ولی منظور کجاست ؟
ممنون میشم یکی بگه !!!
سلام...
دوستان برنامه سایدا رو روی گوشی آنلاک فکتوری چطوری می شه نصب کرد؟ قبلش برنامه ی خاصی می خواد؟ برای ورژن 4.0.2 هم امکان نصب وجود داره؟
اگر ممکن هست لینک برنامه رو هم بذارید... ممنون.
سوال!
الان قیمت یه آیفون 3جی اس تر و تمیز 16 گیگ چنده!
یا بهتر بگم ، در بهترین حالت چند میشه فروختش؟!
ممنون!
ورژن 4.0.2 جیلیبریک نمیشه و سیدیا نصب نمیشه روش.
سلام.
توی برنامه ipod وقتی چند تا آهنگ بهشون ستاره میدی، چطوری میشه فقط آهنگهای که ستاره دارو play کرد؟؟
سلام گوشيم نمي دونم چيكار شده اصلا بالا نمياد آرم اپل مياد بعد خاموش مي شه حالا مي خوام به ورژن 3.1.3 restore كنم(ورژن قبليش هم همين بوده) يا ارور 3014 ميده يا 3194 فايل hosts رو هم ويرايش كردم جواب نداد shsh هم ندارم لطفا اگه كسي راهي بلده راهنمايي كنه ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)