اقا اين تاچ ماچش كه كم نمياره ؟
اقا اين تاچ ماچش كه كم نمياره ؟
تاچ اين گوشي فقط مشه گفت واقعا در نوع خود عاليه.. هيچ مشكلي هم نداره !
سلام.
دوست عزیز من نقشه ها رو هم دانلود کردم ولی اصلا مکان رو نشون نمیده!
چکار باید کرد؟؟؟
اگر همه مراحل رو درست انجام دادی و محلی رو که هستی نشون نمیده، یه باراز برنامه Map خارج بشو ودوباره وارد بشو
ببین ایندفعه نشون میده یا نه؟
از قسمت آپشن چک کن ببین positioning روشنه یا نه
سلام
دوست خوبم، soheyl_fa عزيز، لطف ميكنين يك آموزش مرحله به مرحله خوب براي راه انداختن اين نقشه ها مخصوص 5530 بنويسين
كه ما هم بتونيم مثل شما ازش استفاده كنيم و محلي كه هستيم رو هم نشون بده ( هر چند اين مورد هنوز هم براي من خيلي عجيبه )
يك آموزش كه لينك هاي دانلود هم داشته باشه، ميتونين تو امضاتون هم بزارين كه همه ببينن .
ما هم دعاتون ميكنيم
پيشاپيش ممنون
این گوشی اصلا gps نداره که بخواد مکان رو نشون بده . با اینترنت موبایل میشه که طول میکشه ...
با اینترنت چه جوری میشه؟
دوستان من بخوام گوشیو ریست کنم مثل روز اول کارخونه چیکار باید بکنم 7370 زدم ولی مثل روز اول نشد اپگرید شده بود
برادرا و خواهرای گرامی.
بنده 5530 دارم و طبق همون دستور العملی که نوشتم Map رو راه اندازی کردم.Map برای بعضی از گزینه هاش GPS میخواد ولی یه سری از امکاناتش مثل نشون دادن محلی که هستین بدون نیاز به اینترنت ویا GPS کار میکنه.
اگه طبق دستور العمل Map رو نصب کنین باید محلی رو که هستین نشون بده.اگر موقعی که Map رو اجرا کردین دیدین موقعیتتون رو درست نشون نمیده،یه بار از برنامه Map خارج بشین و دوباره وارد بشین.ایندفعه دقیقا نشون میده که کجا هستین.مال من که دقیقا نشون میده و به اینترنت هم وصل نیست!!!
دستور العمل راه اندازی Map
اگه مشکلی بود بگین تا حلش کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soheyl_fa; 08-09-2010 at 09:13.
عزیز من مگه میشه بدون جی پی اس و اینتر نت جاتو نشون بده علم غیب نداه که شما کجایی وقتی هیچ کدوم از وسایل جهت یابی روش نیست مثل اینکه شما بگی من با 1100 عکس گرفتم وقتی دوربین نداره چه جوری میخوایعکس بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)