سلام
گوشيم با وايرلس به اينترنت وصله،چجوري ميتونم از اينترنتش با كابل USBتو كامپيوترم استفاده كنم؟
سلام
گوشيم با وايرلس به اينترنت وصله،چجوري ميتونم از اينترنتش با كابل USBتو كامپيوترم استفاده كنم؟
بچه ها من تو موبایلستان پست مربوط به پریدن گوشی رو خوند. یه کم مشکوک شدم کلی ادم که اصلا هیچ پستی ندادن و عضو جدید یه هو نمیدونم از کجا پیداشون شده مدام پست زدن که گوشیشون پریده! من یه مقدار مشکوکم به این قضیه![]()
والا يك جورايي بگير نگير داره بعضي ها بد شانسي ميارن البته
تا جايي كه من اطلاع دارم
نصب دو تا نرم افزار كه تا حالا باعث شده مموريها بپره البته ميگم بگير نگير داره
1-resco explorer
2-فارسي ساز
در مورد اولي حتما فعلا از نصبش خودداري كنيد تا معلوم بشه قضيه چي بوده كه حتما امارش مياد و راه حلي پيدا ميشه
كه چه باگ نرم افزاري داره اين گوشي
اره اقا سعيد يك مقدار مشكوك ميزنه
همونجا هم بحث شده در مورد اين قضيه
گويا عده اي با قرض ورزي اين حرف رو ميزنند تا اسم برند خاصيو بدنام كنند
ولي عده اي هم واقعا مموريشون پريده
مثل همين دوستمون كه اين برنامه رو نصب كرده
![]()
یه نفر تو موبایلستان گفته که باید از فت هارد گوشی بک آپ گرفت!. نمیدونم همچین نرم افزاری هست یانه. اگه کسی میدنه معرفی کنه.
دوستان هستن کسایی که بدون گارانتی گرفته باشن گوشی رو و پریده باشه مموری؟؟؟!!!!
نکنه کار خود مایکروتلیا هس که ملت بترسن نرن گوشی قاچاق بگیرن !!!!!بعدا هم میگن آره ما گارانتی داریم خودمون درستش میکنیم
Last edited by seeb_sh; 28-04-2010 at 10:47.
نه اتفاقا اینجوری نیست. اینطوری بازار خودشون خراب میشه.حتی اگه با گارانتی هم بگیرید پریدن گوشی خیلی دردسر داره: تمام اطلاعات با ارزشتون از بین میره . یه ماهی بدون گوشی میمونید. باور کنید این قضیه باعث شده که خیلیا دیگه طرف این گوشی نرن چه با گارانتی چه بی گارانتی.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
نه اينطوري نيست اونا نميان بخاطر جلوگيري از خريد قاچاق اين كارو بكنند
چون ديگه اون موقع هيچكي سراغ اين گوشي نميا من خودم ميخواستم بخرم اين قضيه دل چركيم كرده بود گفتم نكنه نرم افزار يا سخت افزار گوشي واقعا ايرادات ديگه هاي هم ذاره
ولي خوب شكر خدا مشكل خاصي نداره حالا پريدم تازه ميشه مثل بقيه گوشيها من كه يك 8 انداختم روش خيالم راحت
هر چند اين مشكل رو بايد سامسونگ زودتر حل كنه مشكل كوچيكي نيست براي اين غول كره اي كه
خداي توليد حافظه هاي nand هست
عجيبه![]()
چه مارکی گرفتین شما و چند؟ولي خوب شكر خدا مشكل خاصي نداره حالا پريدم تازه ميشه مثل بقيه گوشيها من كه يك 8 انداختم روش خيالم راحت
من micro sd transend 8gig با گارانتي يك ساله
15 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)