8 روز دیگه مانده حرفا واسه بعد باشه
8 روز دیگه مانده حرفا واسه بعد باشه
شما قبلا هم این سوال رو پرسیدید و بهش من جواب دادم
سلام؛
اتفاقا EA داره با سیاست پله ای ارتقاء دادن بازی PC فروش خودش رو بیشتر می کنه، میدونم که با نظرم مخالفین ولی اینم خودش یه استدلاله، در ضمن به نظر من فیفا الا ن خیلی هم خوبه و فقط کمی جای کار داره.
من دیگه سعی می کنم که این بحثو ادامه ندم و همچنین از شما هم خواهش می کنم که این بحث رو همینجا تمومش کنید و دنباله بحث رو در پروفایل شخصی بگیرید. (این تیکه آخرو از Elendil1 تقلب کردم!
)
سلام؛
دانلود از:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من هم موافق این حرف هستم (بابت اون حرفایی که تو 2 تا پست قبلی بهم گفتی سخت از دستت ناراحتم ولی ...بچه های پی اس از این کارا خوششون میاد من دوست نداشتم ادامه بدم )نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه ea داره کم کم فیفای نکست رو به خورد ما میده علت داره و دلیلشم اینه که می خاد اگه ما پای بازی نکست نشستیم شوکه نشیم سکته هه رو همون بار اول بزنیم پس باید کم کم آماده بشیم واسه نکست .
در مورد بازی هم , من تو همون پستای اولم هم گفتم که چیزی نمی زنه که این همه هوادار فیفا پی سی ناراضی از بازی بیرون بیان ولی اینکه بازی قشنگه یا نه من با شما توافق نظر دارم , اونجوری که اوایل شورش می دادند نیست نامردی هم نباید بشه انصافا رو بازی زحمت کشیدند.
به این میگن توهم!اینکه ea داره کم کم فیفای نکست رو به خورد ما میده علت داره و دلیلشم اینه که می خاد اگه ما پای بازی نکست نشستیم شوکه نشیم سکته هه رو همون بار اول بزنیم پس باید کم کم آماده بشیم واسه نکست .
دوست گل واسه ما توهمه ولی واسه شما که نیست آخه جناب عالی داری یه عمری فیفا نکست بازی می کنی اونم چی از فیفا ا 94
اخه یکی نیست بگه ای مرد معلومه واسه سازتده بازی که توهم وجود نداره
بایدم بگی توهم ای قرص ضد توهم ای هلو ای نکست باز
Last edited by Abas1100; 24-09-2009 at 20:36.
یه سوال داشتم کسی میدونه در قسمت منیجر مود مثل فیفا 09 حتما باید با تیمی قهرمان یه لیگ اروپایی مثل انگلیس بشی تا بری چمپیونز لیگ؟ اخه تو فیفا 08 اینجوری نبود منچستر لیورپول آرسنا و چلسی مثل گروه بندی واقعی در منیجر مود بازی میکردیم ولی از فیفا 09 (فکر میکنم به بعد) حتما باید قهرمان بشی تا بری چمپیوتز لیگ و این واقعیت گروه بندی ها رو خراب میکنه؟
ببینم مگه فیفا آخر هفته میاد؟
یکی از فروشنده ها میگفت رفتم شیراز تا آخر این هفته میاد؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)