ممنون
البته فایل های srt مجزا رو نمی گم.
منظورم subtitle هایی هستند که داخل کانتینر mkv قرار دارند
با برنامه mkvmerge یکی از این mkvها رو باز کرد تا منظورم رو بهتر متوجه بشید (تصویر):
![]()
ممنون
البته فایل های srt مجزا رو نمی گم.
منظورم subtitle هایی هستند که داخل کانتینر mkv قرار دارند
با برنامه mkvmerge یکی از این mkvها رو باز کرد تا منظورم رو بهتر متوجه بشید (تصویر):
![]()
من فكر نميكنم اين مدل زير نويس ها رو اجرا كنه البته شماهايي كه دارين بايد تستس كنيد ونتيجه رو ببينيد
در مورد تاپيك هم چون بحث در مورد مشاوره خريد وفروش هست گفتم اينجا مطرح نشه بهتر هالبته نظر شخصيم بود دوست گلم
okay
این بحث ها رو در تاپیک خودش ادامه میدم![]()
من قصد خرید یه lcd یا led تا سقف قیمت نهایت 1200000 میخاستم بگیرم (حدود 40 اینچ) - شما چی پیشنهاد میدید ؟ lcd ارزونتره ؟ راستی زیبایی هم خیلی مهمه . ممنون میشم . راهنماییم کنید![]()
در مورد ارزونتر بودن خوب اره ارزونتره بخاطر همون بيشتر ديزاين
در مورد پيشنهاد شما برند خاصي علاقه دارين ؟بگين بهتون از همون برند پيشنهاد كنيم
سلام t-tanhayam يه سوال در مورد زمان پاسخدهي اين دو مدل پايين---البته قبلا شايد گفته باشي اما فراموش كردم----من هم مثل شما شدم راهنماي خريد براي آشنايان---زمان پاسخدهي براي خريدار مهمه!!!تشكر
samsung 40b579
samsung 40c550
سلام عزيز در مورد زمان پاسخ دهي
c550 6ms:
در مورد b579 هم گويا 6 ms هست عزيزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشكر---انگارB579 پنج ميلي ثانيه باشه----اصلا هواسم نبود خودم همينو دارم----اما يادم نبود!!!
برند روهم خودتون پیشنهاد بدید ... مهم اینه که با این قیمت چی بهترینه ... من شخصا به سونی و سامسونگ علاقه دارم ... LG هم ایراد نداره ... راستی حالا که فکر میکنم .... شما حدود 1 تومنی پیشنهاد بدید .(بودجه کمه) . حالا یه زره بیشتر شد هم موردی نداره . ممنونم
![]()
سلام اسکافیلد
37 LCD660 از ال جی خوبه.یه نگاهی بهش بکن.موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)