لطفا این پست حذف شود .(مطلب تکراری)
لطفا این پست حذف شود .(مطلب تکراری)
Last edited by 4039; 15-08-2009 at 16:24.
نمیدونم والا ....
چند ساعته دارم تو تاپیک ها دور میزنم .......
یه جا صحبت از گیم پلی بازی شد ........
یکی گفت کد 50 درصد آدم رو یاد ساکر 9 میندازه اما کد 70 درصد خیلی چشمگیر و چشمنواز هستش ....
uerogamer که بازی رو بازی کرده بود تو کد 50 درصد هم گفته بود بازی مثل ساکر 9 هستش اما وقتی کد 70 درصد رو بازی کرده بود کلا نظرش عوض شده بود و گفته بود واقعا حیرت آور و چشم نوازه ....Eurogamer said the 50% code was very similar to PES2009 (like the card vid we got yesterday) and that the 70% code is dramatically different.
حالا از این طرف این بمب خبری منو دیرگیر کرده و اینکه هنوز گیم پلی بازی رو ندیدیم .....
نمیدونم باید منتظر چی باشیم ...با توجه به گفته های سایتهای معتبر بازی مثل IGN و EUROGAMER باید منتظر بود ....منتظر ..
این چند روزه مونده هم انگار اندازه 100 روز طول میکشه ....خصوصا برای من که باید روز اول شهریور مشهد خودم رو به پادگان نیرو هوایی ارتش معرفی کنم ......
خوبه خدایی گیم پلی بازی رو میبینم بعد میرم خدمت ..تازه خیلی از اخبار رو میشنوم ......
.................................................. .................................................. ..........
اینم استادیومهای we نسخه اختصاصی ژاپن ....
خدایی این ژاپن هم عجب استادیومهایی داره ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنامردا برای خودشون بازی اختصاصی میزنن
.................................................. .................................................. ......
اه ...فکر کنم تا حالا seabass سرش این قدر شلوغ نبوده تو عمرش .......
کی میتونه جواب این همه سوال رو بده اما خدایی دمش گرم که میاد تا جایی که بتونه جواب میده ....
هر کسی چندا سوال ازش کرده ... البته به همش نمیتونه جواب بده اما اگه به 50 تا جواب بده به نظره من کافیه![]()
تریلری از کد 70% ارائه شده؟
چند روز دیگه تا نمایش کونامی در نمایشگاه gc مونده؟
نه هنوز هیچ ردپایی از کد 70 درصد بازی نیست ...
4 روز دیگه تا نمایشگاه بازی مونده .....19 آگوست کونامی کنفرانس داره ......امروزم 15 هستش![]()
سلام دوستان پی اس باز
والا من هم پی اس میزنم هم فیفا
امسال به نظر من سال کونامی و پی اس هست خودم بشخصه همیشه این تایپیک رو دنبال میکنم و مطالب دوستان بزرگوار رو که میزارند میخونم
کفشهای ETO O در ویدیوی منتشر شده .......
Puma v1.08 pink
انگار همون تور که قول دادن تو کفشها ، امسال کفشهای بیشتری لیسانس شدن ...
.................................................. ....................
محتوای مخفی: ...........................
Last edited by google_boy07; 15-08-2009 at 17:54.
Nintendo DS! البته ببخشید، اصلا تو این تاپیک اسکرین شاتی از این نسخه ها دیده نمیشه. منم فکر کردم که...!![]()
مثل اينكه بازم مشكل ليسانس نشدن وجود داره حق اقل ليسانس نشدن تمام تيم ها
كي اين مشكل حل ميشه خدا ميدونه
چهار روز ديگه بايد ديد كونامي چيكار مي كنه
توی آلمان و سایر کشورها تیم غول نداریم فقط یه بایرن توی آلمان خوبه. بقیه لیگ های بزرگ اروپایی هستند ایشالله امسالم چلسی و آرسنال هم به جمع تیم های لایسنس شده می پیوندن. خدا رو شکر لالیگا و سری آ کاملا لایسنس هستند فرانسه هم کلا لیگ منظمی داره. به نظر من لایسنس مشکل به حساب نمیاد چیز بغرنجی نیست. همه تیم های غول اروپایی لایسنس بودند توی 2009 غیر از بایرن چلسی و آرسنال بقیه لایسنس بودن همین کافیه
خب آرمين شايد خيليا دوست داشته باشن اونا هم ليسانس بشن
چيزي بدي نيست كه هر چي باشه كيفيت اين بازي رو مي بره بالا
اميدوارم كونامي به فكر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)