لغتها منظورتون لغتهای اخر کتابه؟(اوناخیلی زیادن اصلا نمیشه حفظ کرد)من که تا حالا فقط ترجمه ی 3درس رو خوندم...شما تمامه درسا رو خوندید؟
لغتها منظورتون لغتهای اخر کتابه؟(اوناخیلی زیادن اصلا نمیشه حفظ کرد)من که تا حالا فقط ترجمه ی 3درس رو خوندم...شما تمامه درسا رو خوندید؟
Last edited by ardavan_2008; 09-06-2009 at 11:59.
من چند تا نمونه سوال نهایی کردم فوق العاده وحشتناکه اصلا یکذره هم در حد کتاب نیست خدا کنه اینطوری سوال ندن من کتابو فولم همه لغات و قواعد ولی اصلا نمیشه این نهایی رو حل کرد
در ضمن بچه ها معنی حلو چیه ؟ معنی المر چیه ؟ ته کتاب نزده
حیف که یه شعبده باز سر کاراش رو لو نمیده مگه نه می گفتم چیکار کنید که بدون خوندن نمره بیارید
یه روش جدید هست که فقط علیرضا میتونه راش بندازه که نمیندازه !!! (جون من اذیت نکن دیگه)
آقا لغت های آخر کتاب 1 نمره میاد ... 2 تا کلمه باید ترجمه بشه 2 تا هم مترادف یا متضاد باید بنویسی
فکر کنم برای شروع قواعد به صرفه تر باشه
در ضمن کسی راهی داره که با وجود خستگی بشه امشب رو بیدار موند ؟
من امروز برای این که نخوابم یه راحتی رو گذاشتم سمت راستم یکی سمت چپم پشتمم دیوار بود . جلومم یه راحتی دیگه گذاشتم بعد وسطش نشستم.دیگه نمیتونستم دراز بکشم.در ضمن کسی راهی داره که با وجود خستگی بشه امشب رو بیدار موند ؟
مقداری کار ساز بود.
اشتباه شما همین جاست ! 12 نمره فقط معنی میاد اونوقت چطور شما میگید که کلمات رو نخونید ؟!![]()
اتفاقا کلمات رو بخونید و اگر رسیدید برید قواعد بخونید ، چون قواعد خیلی دقت می خواد و هر چه قدر هم فول باشی به سختی ممیتونید پاسخ درست رو بدید
پس حتما لغات اخر کتاب رو بخونید
شما ترجمه متن رو هم حساب کردین
ترجمه متن رو بخونید مثه شیر !!! اما از کلمات خالی فقط 1 نمره میاد
به نظر منم اگه ترجمه ی درس رو فول باشید بقیه ی کلمات هم می تونید معنی کنید به این نتیجه رسیدم اگه کلمات اخر کتاب رو هم حفظ باشی نمیشه خوب جواب داد ...من کهه 2درس اخر فقط ترجمم مونده بقیه تموم ولی نمیدونم این قواعدش رو یادم میره شبیه همن همشون...
درستهبه نظر منم اگه ترجمه ی درس رو فول باشید بقیه ی کلمات هم می تونید معنی کنید به این نتیجه رسیدم اگه کلمات اخر کتاب رو هم حفظ باشی نمیشه خوب جواب داد ...من کهه 2درس اخر فقط ترجمم مونده بقیه تموم ولی نمیدونم این قواعدش رو یادم میره شبیه همن همشون...
آقا من بدبخت شدم الان امتحان نهایی ها رو حل میکنم میبینم 4 5 بیشتر نمیشم!
ببینید شما لغت ها رو بخونید اصلا ترجمه رو هم نخونید می تونید ترجمه کنید !!
الان من 2 تا امتحان نهائی حل کردم ! با وجود اینکه درس 6 و 7 رو هنوز درست و حسابی نخوندم 11 میشم !!!!
سلام.
من 20 میشم
خوراکمه این عربی: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)