دوستان گاهی که لپ تاپ به برق وصله تا 99% شارژ میشه بعد مینیویسه Plugged in,Not charging ولی گاهی تا 100%شارژ میشه بعد مینویسه Fully charged
چرا اینجوریه؟مشکلی پیش نمیاد؟چجوری میشه که اینجوری میشه؟
دوستان گاهی که لپ تاپ به برق وصله تا 99% شارژ میشه بعد مینیویسه Plugged in,Not charging ولی گاهی تا 100%شارژ میشه بعد مینویسه Fully charged
چرا اینجوریه؟مشکلی پیش نمیاد؟چجوری میشه که اینجوری میشه؟
نه مشکلی پیش نمیاد
مثلا شارژ لبتاپت رو 99 هست و داخل شارژه اینقدر شارژ میکنه که تا 100 بره اونوقت مینویسه fully charged
دیگه شارژ نمیکنه تا بیاد زیر 95 دوباره شارژ میکنه تا 100
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن
سلام
دوستان آیا این مدل ایسوس مشکل گرافیکی که توی تاپیک مطرح شده رو داره؟
ASUS UL80JT
ممنون میشم راهنمایی کنید به زودی قصد خرید دارم.
راستش من خیلی از این سوال ها پرسیدم و خودم هم قصد خرید ul30jt رو داشتم و خیلی ها گفتند که میتونی با اپدیت درایور این مشکل سوییچ کردن رو حل کرد.
ممنون
یعنی الان کسانی که مشکل داشتن با آپدیت مشکلشون برطرف شده؟
این مشکل گرافیک دقیقا چیه؟
من K52 دارم.این مشکلو داره؟
خیلی ها گفتند اره ولی بعضی ها هم گفتند نه..راستی در مورد مدل ul80jt من خیلی مطلب خواندم و خیلی ها از زیر این دستگاه ناراضی بودند یعنی در زیر دستگاه وقتی به قابش فشار میدادند صدایی در میومد ازش که نشان از لق بودنش میداد و تقریبا من چندتایی از این فیلم در یوتیوب دیدم.{ فقط برای اطلاعت گفتم شاید همه اینطوری نباشند برای همین وقتی می خوای بخری این مورد رو تست کن }یعنی الان کسانی که مشکل داشتن با آپدیت مشکلشون برطرف شده؟
مشکل در سوییچ کردن 2 گرافیک...من نمیدونم مدل شما 2 تا گرافیک داره یا نهاین مشکل گرافیک دقیقا چیه؟
من K52 دارم.این مشکلو داره؟
مشکل اینه که وقتی از این گرافیک می خواد بره تو گرافیک قوی تر برای کار سخت تر به مشکل بر می خورد ...چیز خاصی نیست واکثرا گفتند که حل شده.
Last edited by s-a-l-i-m; 05-10-2010 at 21:00.
ظاهرا" هنوز شکایتهایی وجود دارد . برای اطلاعات بیشتر به مرجع زیر مراجعه کنید:
forum.nvidia.com
دوست عزیز من قصد خرید k40ij رو دارم میخواستم وقتی باهاش کار کردی از کاراییش بگی از خوبیها و بدیهاش مخصوصا کیفیت صفحه نمایشش و اینکه گرافیکش 4500 هست یا 4500mhd ؟![]()
سلام به دوستان فعال تو این تاپیک...
من ایسوس مدل K52JR دارم به نظر شما لازمه براش کول پد تهیه کنم؟
کلا زیادم گرم نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)