نتونستم دانلود کنم، خطا میده
ST31000524ASمدلش سگیت هست
فایل رو دانلود کردم اما مدلش نبود مدلشم براتون نوشتم
نتونستم دانلود کنم، خطا میده
ST31000524ASمدلش سگیت هست
فایل رو دانلود کردم اما مدلش نبود مدلشم براتون نوشتم
Last edited by reza_barani_2; 04-06-2013 at 20:18.
با سلام
آقا من یکی از هاردای 1 ترابایتم یهو پرید
میشه یکی راهنمایی کنه چطوری درستش کنم
آخه اطلاعاتش خیلی واسم با ارزشه
Last edited by cobber; 07-06-2013 at 12:36.
مدل هارد دیسک شما چیست؟
Last edited by MXRX; 07-06-2013 at 12:47.
شما فایل PDF پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود نمایید ببینید مدل هارد شما در لیست موجود هست یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MXRX; 07-06-2013 at 12:55.
seagate 7200.12
این روش برای حل مشکل هارد برای برخی از سری هاردهای 7200.11 و چند سری دیگه ( که در فایل PDF صفحه قبلی یا صفحه اول موجود هست) قابل حل میباشد.
برای تعمیر مشکل هارد خود , به مراکز تعمیر هارد مراجعه فرمایید .
Last edited by MJHamed; 07-06-2013 at 16:08.
سلام
هارد دوم لپ تاپ من هم سیگیت ST9160821AS بعد از هنگ و ریست شدن سیستم ناپدید شده توی تنظیمات بایوس دیتکت میشه و توی ویندوز گاهی یک لحظه کوتاه پیدا میشه دوباره گم میشه با یک مرکز تعمیر هارد تماس گرفتم گفت 60 تا 100 هزار تومن هزینه داره که اصلا" برام به صرفه نیست بدم تعمیر کابلهای اتصالش رو هم چک کردم مشکلی نداشت می خواستم بدونم با این روشی که گفتید و اون کیتی که دارید خودم میتونم تعمیرش کنم؟
این فکر نکنم از فریم ویر باشه چون میگین دیکتت میشه باز دوباره دیتکت نمیشه این مشکل بیشتر از سوکت دیتا روی هارد و برد هارد و موتورش بیشتر میتونه باشه
فقط وقتی که ویندوز بالا میاد یک لحظه دیتکت میشه بعد ارور میده ناپدید میشه .یک صدای تق تق هم ازش بیرون میاد .می خواستم بدونم خودم میتونم تعمیرش کنم یا حداقل اطلاعات روش رو ریکاوری کنم چون پولی که تعمیرکارها میگیرن برای تعمیر واقعا" به صرفه نیست اونم یک هارد 160 گیگی .با پول دو بار تعمیرش میتونم یه هارد 500 گیگ نو بخرم![]()
هارد رو که خودتون نمیتونید تعمیر کنید چون وسایل و امکاناتشو ندارین و حتما باید بدید بیرون
در مورداون صدا تق تق دقیقا پشت سرهم است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)