من تا حدودی تصمیمم رو گرفتم که رنوآر بخرم اما از ظاهرش زیاد خوشم نمیاد خدا کنه از نزدیک ببینم قابل درک تر باشه
من تا حدودی تصمیمم رو گرفتم که رنوآر بخرم اما از ظاهرش زیاد خوشم نمیاد خدا کنه از نزدیک ببینم قابل درک تر باشه
مال من که اینطوری نیست،خواستید فیلم هم میذارم که ببینید
سلام
پوريا جان موقع فعال كردن A-GPS هشدار ميده كه( هزينه در بر داره آيا ادامه ميديد؟)
مال ما كه اينطوريه![]()
واسه منم همینو میزنه،ولی به مرگ خودم پول نمیفته
بزارین روی FLIGHT MODE بعدش امتحان کنین،میبینین که بازم کانکت میشه
اگه پولی باشه و بخوا از سیم استفاده کنه،اونوقت دیگه نباید وصل بشه دیگه![]()
Last edited by pooria.rio; 19-02-2010 at 18:20.
منظورم شما نبود.کلی گفتم.پسر خوب
اول شما بگو سیستم خوب یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
دوما من با دوستم تو حیاط دانشگاه عکس نمی گیرم،کارم عکاسیه،یه دوربین حرفه ای دارم،اینم واسه وقتاییه که اون همرام نباشه
افتااااد ؟
من نمیگم رنوار خدائه،ولی با اولویت بندی من که دوربین و وای فای داره میخونه،هرکی نمیخواد نگیره،اجبار نیست که
حقیقت همینه.
سیستم هم منظورم این بود که چیزای تاپتری داره
مثله تاچ خازنی.16 میلیون و ...
حالا دیگه گیر ندید و ادامه هم ندید.
اگه دوربین برات مهم نیست حتما ویوتی اسمارت رو بگیر
در چند پست قبلی یکی از دوستان نوشته بود رم توشیبا کلاس 4 سرعتش از کلاس 6 مارک های دیگه بهتره ولی من کلی گشتم و یه 8 گیگ توشیبا کلاس 4 گرفتم که فیلمبرداری باهاش بدجوری افتضاح تیک می زنه .
از دوستان تقاضا دارم اگه در مورد چیزی مطمئن نیستن و اطلاعات کافی ندارن ینجا عنوان نکنن تا بقیه رو به دردسر نندازن .
توشیبا کلاس 6 رم بسیار خوبی هستش مطمئن باش رم شما مشک ل دار در اومده
خب مل من که کلاس 6 نیست . من رو حساب اینکه دوستان گفتن کلاس 4 توشیبا حتی از کلاس 6 مارک های دیگه بهتره رفتم اونو خریدم .
حالا به صورت افتضاح و پشت سر هم تیک می زنه .
نظرتون چیه ؟ حالا من چیکار کنم ؟ اگه برم یه کلاس 6 بخرم پس اینو چیکارش کنم ؟![]()
سلام
omg77 عزيز من تو پستهاي قبليم هم گفتم كلاس رم رو ول كردم الان خداييش يه رم 8گيگ كلاس 2 دارم كه خيلي عالي كار ميكنه ولي يه برجستگي تقزيبا 1×0/5 سانتي پشتش(اون قسمتي كه اتصال رم ديده ميشه) هست.
در ضمن يه رم 2 گيگ هم دارم كه اين برجستگي پشتش هست ،كلاس هم نزده و هيچ مشكلي ندارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)