والا من خیلی وقته دیگه تو نخ گوشیهای سیمبین سری 60 نیستم ، از 3-4 سال پیش که 6630 داشتم تا حالا.
والا من خیلی وقته دیگه تو نخ گوشیهای سیمبین سری 60 نیستم ، از 3-4 سال پیش که 6630 داشتم تا حالا.
بهترین برنامه PC Suite من تا حالا چند بار از اس ام اس ،شماره تلفن ، نت ، یاداوری و غیره بک آپ گرفتم و رو گوشی های دیگه سری سیمبین رستور کردم.
Last edited by khajegani; 02-02-2009 at 16:21.
آره نمیدونم چرا این پاکت پی سی سریع داره هی قیمتش افت میکنه توی گوشی شاپ که معمولا 20 - 30 تومن از بازار گرانته الان زده 500 تومن پس تو بازار باید حول و هوش 470- 480 باشه
از یه طرف برای اونی که میخواد بخره خوبه چون میاد پایین از یه طرف وقتی خریدی دیگه دوست نداری بیاد پایین چون ارزش گوشیت داره افت میکنه
اما چون الان قیمتش توی آمریکا 480 تا است پس باید همون مقدار توی ایران هم بمونه
فعلا از این پایین تر نمیاد
عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟
با سلام به همگي
من كاربر جديدم ميخواستم بپرسم كه چراقوه امينا چجوري روشن ميشه
نه بابا این حرفا چیه ، گوشیشاپ یکم گرونفروشه ( که اونم از ترس تعذیرات این دو سه ماهه قیمتاش خیلی مناسب شده) ولی قطعا کلاه بردار نیستن !!!عزیز این گوشی شاپ مطمئن هست ؟؟؟ میشه بهش اطمینان کرد ؟ یک وقت گوشی کار کرده بجای نو نده ؟؟؟
دوستان سلام لطفا راهنمایی کنید چجوری میشه شارژ یو اس بی رو غیر فعال کرد ؟ خدایی پدر باطریم دراومد!!!!!!!!
گوشی شاپ زده 540 تومن.
معمولا جاهایی که فروششون بالا هست تغییرات قیمتشون بیشتره. چون زیاد جنس تو انبار نمیمونه.
البته دیدم که یه کارت حافظه 8 گیگ هم همراه اون 540 تومنیه بود!!
Last edited by milad22; 03-02-2009 at 13:07.
راهي وجود داره كه نرم افزاراي جاوا رو main memory ريخته نشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)