اتفاقا اومدم این کارم بکنم !! ولی چون سیما سرش ول که نیست !! باید پاره کنم دلم نیومدحالا شما دو به دو بزن سیما رو به هم.
اگه خدا نکرده منفجر نشد و زنده موندی به ما هم بگو کدوم دو تا بود.![]()
![]()
اتفاقا اومدم این کارم بکنم !! ولی چون سیما سرش ول که نیست !! باید پاره کنم دلم نیومدحالا شما دو به دو بزن سیما رو به هم.
اگه خدا نکرده منفجر نشد و زنده موندی به ما هم بگو کدوم دو تا بود.![]()
![]()
هیدرولیک را نمیدونم اما احتمالا مخزن 7 کیلویی است و حدود 150 کیلومتر میشه باهاش رفت. اگه کامل پر بشه (فشار پمپ گاز خوب باشه) تا 170 تا میره. البته هزینه اش میشه 400 تومنیک دوگانه سوز ثبت نام کردم.یک ماه دیگه تحویل میگیرم.
فرمان رو میشه هیدرولیکش کرد؟
چقدر هزینه داره؟
و این که با یک بار پر کردن مخزن گاز، چند کیلومتر میشه حرکت کرد؟
فقط یه مورد هست. اتوبان کفی بوده یا شیب داشته؟ اگه کفی بوده باید بیشتز از اینا میرفته. ربطی به سنگینی کپسول نداره. کلکپسول اگه پر باشه را باید یه مسافر حساب کنی.
جاده شیبدار نبوده
خودمم میدونم باید بیشتر میرفته دوست عزیز
پرسیدم کسی شاید تجربه یا راهنمایی خاصی داشته باشه
من درباره کپسول و نقش آن گفتم که زیاد ربطی نداره. بقیه اش را به عهده بقیه گذاشتم که جواب بدن.
یه سوال این درجه اب پراید وقتی کولر میگیری نباید پایین بیاد اما مال من که 88 دوگانه میرسه تا یک خونه زیر جوش اوردن همون خط بین جوش اوردن و وسط حالا برم فیلر بزنم درست میشه یا مدلشه
مدلشه! چي رو فيلر بزني؟![]()
كلا كولر پرايد پدر موتور رو در مياره! راه كه نميره هيـــچ! آمپر آب رو ميبره بالا!
تازه به جاي اينكه خنك كنه.....فوت ميكنه![]()
شما ببرید نمایندگی بدید فن و امپر اب رو چک کنن براتون
سلام
ماشینم رو گاز سوز کردم .. روغن موتور چی بریزم ؟
شنیدم روغن موتورهایی واسه دوگانه ها وجود داره ..
کسی استفاده کرده .. ؟ چه فرقی دارن ؟
قبلا بهران پیشتاز میریختم
مبارکه.
روغن موتور کاسترول 20w_50 با سطح کیفیSJ مخصوص ماشینهای دوگانه سوز.
من خودم از این روغن استفاده میکنم و کاملا راضیم.
فرقش با بقیه اینه که یه کمی از اون یکی ها شل تره و باعث میشه موتور با گاز روانتر کار کنه.
سلام
ممنون
همون کاسترول gtx هایی که روش به غیر از 20w_50 و sj نوشته CNG ؟
درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)