تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 295 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هیچ دی وی دی پلیری رزلوشن بیشتر از 576*720 رو اجرا نمیکنه.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

تنها راه حلش کانورت کردن به رزلوشن 576*720هست.
    با عرض احترام، جمله تون غلطه!

هیچ دی وی دی پلیری دیسکهای با فرمت DVD-Video با رزلوشن بیشتر از 576*720 رو اجرا نمیکنه.
    علتش هم بخاطر رعایت استاندارد مربوطه هست وگرنه کافیه یک چیپ پردازنده/شتاب دهنده قویتر داشته باشه تا حتی محتوای 1080P با بیت ریت بالا را هم پخش کنه.

ما در مورد برندها و مدلهای معروف بازار بحث میکنیم نه برندهای چینی.
    کاری را که یک برند چینی می تونه انجام بده، برندهای معتبر چند سال قبلش بدون شک انجام دادن چون بودجه R&D چند برابر اون برندهای چینی داشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برادرم یه دی وی دی پلیر پرتابل LCD سرخود از بانه گرفته که فیلمهای با رزولوشن 720 رو هم پخش میکنه اما همراه با نویز به صورت نوارهای پهن سبز رنگ.

...

کاری را که یک برند چینی می تونه انجام بده، برندهای معتبر چند سال قبلش بدون شک انجام دادن چون بودجه R&D چند برابر اون برندهای چینی داشتن.
    البته تا اونجائیکه من یادمه اولین Mp3 پلیرهایی که اومد و من به قیمت 67 تومن گرفتم و یه هفته بعدشم سوخت (مارک acc) چینی بودن!
    اون موقع مغازه دارا حتی نمیدونستن MP3 چی هست. وقتی یه CD با 190 تا آهنگ MP3 واسه تست با خودم برده بودم شاخ دراورده بودن

قبول دارم ماکهای معتبر تکنولوژی رو زودتر بدست میارن، اما شاید به دلیل ریسک کمتر تا وقتی مطمئن نشدن اونو به بازار نمیفرستن.
    Last edited by kaveh_d; 21-06-2010 at 09:41.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته تا اونجائیکه من یادمه اولین Mp3 پلیرهایی که اومد و من به قیمت 67 تومن گرفتم و یه هفته بعدشم سوخت (مارک acc) چینی بودن!
    اون موقع مغازه دارا حتی نمیدونستن MP3 چی هست. وقتی یه CD با 190 تا آهنگ MP3 واسه تست با خودم برده بودم شاخ دراورده بودن

قبول دارم ماکهای معتبر تکنولوژی رو زودتر بدست میارن، اما شاید به دلیل ریسک کمتر تا وقتی مطمئن نشدن اونو به بازار نمیفرستن.
    مشکل از بازار محل سکونت شماست که مارکهای متفرقه زودتر توش میاد والا مطمئن باشین اول برندهای بزرگ ساختنش.
    البته در مورد پشتیبانی از فرمتهای نوظهور که هنوز جا نیافتادن حق باشماست. مثلا اولین دستگاههی پلیر که قابلیت پخش فایلهای mpeg raw و mkv داشتن، مارکهای کمتر مشهور بودن (باز هم نه کمپانیهای چینی صرفا کپی کار)

4. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahyarrs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    من حدود 30 صفحه‌ی اول این تاپیک را خوندم و بقیه را نه.اگر سوالم تکراری است ببخشید:
    همان طوری که گفته شده philips مدل 5996 و یا 5965 می‌تونه dvd ها و یا divx و ... رو از فلش بخونه .حالا آیا می‌تونه از روی هارد اکسترنال هم بخونهو اصلا آیا می‌شه هارد اکسترنال رو بهش وصل کرد؟هارد من هم اینه:
    seagate 1 terabyte
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه دی وی دی پلیر خوب با پشتیبانی از دایویکس و زیرنویس فارسی و خلاصه تکمیل دیگه
    هر مارکی از مارکهای معتبر باشه مشکلی نیست ؟

مرسی دوستان

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه دی وی دی پلیر خوب با پشتیبانی از دایویکس و زیرنویس فارسی و خلاصه تکمیل دیگه
    هر مارکی از مارکهای معتبر باشه مشکلی نیست ؟

مرسی دوستان
    سلام
    ال جي خيلي ارزون و عالي هست.
    فيليپس كمي گران تر با همون كيفيت و امكانات ال جي براي فرمتهاي فشرده شده

---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------

سلام.خسته نباشید.
    من حدود 30 صفحه‌ی اول این تاپیک را خوندم و بقیه را نه.اگر سوالم تکراری است ببخشید:
    همان طوری که گفته شده philips مدل 5996 و یا 5965 می‌تونه dvd ها و یا divx و ... رو از فلش بخونه .حالا آیا می‌تونه از روی هارد اکسترنال هم بخونهو اصلا آیا می‌شه هارد اکسترنال رو بهش وصل کرد؟هارد من هم اینه:
    seagate 1 terabyte
    مرسی
    سلام
    نه نميشه!! فقط به مدل هاي گران قيمت دي وي دي ركوردر ميشه و بعضي از مدل هاي مديا پليرهاي موجود.

داره خودمونی میشه mahyarrs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نه نميشه!! فقط به مدل هاي گران قيمت دي وي دي ركوردر ميشه و بعضي از مدل هاي مديا پليرهاي موجود.
    بنابر چیزهایی که در فروم های خارجی خوندم philips 5990/5996 اکثر هارد اکسترنال ها رو ساپورت می کنه به دو شرط:
    1.فرمت هارد FAT32 باشد
    2.هارد آداپتر داشته باشه یعنی تغذیه ی برق جداگانه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

بنابر چیزهایی که در فروم های خارجی خوندم philips 5990/5996 اکثر هارد اکسترنال ها رو ساپورت می کنه به دو شرط:
    1.فرمت هارد FAT32 باشد
    سلام قیمت این مدلا الان چنده؟
    بهترین ها الان تو بازار اینا هستن؟؟/

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1.فرمت هارد FAT32 باشد
    به كجاي اين پلير هارد ميخواي وصل كنيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کمک
    من یک دی وی دی رکوردر سونی مدل RDR-HX-725 دارم. یک هفته پیش بدون هیچ علتی دستگاه قفل کرد. فقط کلمه Welcome که همیشه موقع روشن کردن دستگاه اول می آید ، دیده می شود. هیچ کار دیگری نمی کند. چند بار هاردریست کردم. چند روز از برق کشیدم شاید درست شود. ولی درست نشد. آیا کسی هست که با چنین مشکلی روبرو شده باشد؟ ممنون می شوم اگر کمک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •