مشکلتون چیه ؟
مشکلتون چیه ؟
سلام دوست عزیز گفتم بزرگترین سرور ایرانی آخه تو سرورای ایرانی سرور اینجوری ران نشده(دونات + پلیر نرمال در یک سرور اما با قوانین خاص)
از طرف نهاد نیست سرور ماله خودمه![]()
شما اطلاعاتتون درباره ی سرورهائی که داخله ایران ران شدن پائینه
یه سرور فان جدیداً ران شده که واقعاً روش کار شده و خیلی قشنگه البته یه سری کارهای خیلی محدود رو داخلش من انجام دادم ولی واقعاً سروره قدرتمندیه ، بعد از 1 ماه هنوز که هنوزه کارای شاپ هاشو دارن انجام میدن و برنامه ریزیه باس هاشو میکنن
مکس لول 255 هست و از لول 1 تا 255 باید با کوئست لول آپ کنی و این واقعاً قابله توجه است ، البته این سرور ماله من نیست که بگین دارم ازش تعریف میکنم ماله دوستام هم نیست بلکه برای یکی از کسانیه که شما خوب میشناسیش ، به هر حال زیاده گوئی نمیکنم
سرور واقعاً فوق العاده ایه
البته هنوز رسماً راه اندازی نشده آدرسه سایتشو میدم ولی هنوز سایت راه اندازی نکردن چون به قوله خودشون دارن خورده کاری های سرور رو تموم میکنن و نمیخوان که ری استارت های پی در پی باعث ناراحتیه پلیرهاشون بشه
این آدرسشه هروقت ران شد به دوستانی که سرور های فان رو دوست دارن اطلاع میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق
سلام حسین جان
من که کره سرور رو گزاشتم تو پست قبلی
در ضمن کره من dont send میده و تو لگش ثبت نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این اررور رو میده یا Core مشکل داره یا ویندوزتون
ویندوز رو عوض کنید و یه ویروس کشی کامل انجام بدین و دوباره سرور رو اجرا کنید
آقا حسین من در جریان سرور هستم.
میدونم که شما دارین سرورشو ران میکنین و به شما رانک ادمینی داده.
من امیر رو خوب میشناسمو با هم دوست صمیمی هستیم.![]()
سلام
من فقط نمی تونم واسه سرور سایت رو راه اندازی کنم برای 2.4.3
با تشکر
سلام به دوستان عزيز.
سرور wowcraft راه اندازي شد.
ما منتظر شما هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من همه کارهای دیگه رو انجام دادم اما نمیتونم سایتش رو ران کنم
من بازی ورلد رو توی درایو E:\World Of WarCraft ریختم و مانگوس هم توی پوشه ورلد هست و داخل پوشه مانگوس هم پوشه WWW یا همون سایتش رو ریختم
با Navica فایل داخل پوشه E:\World Of WarCraft\MaNGOS\www\Sql رو که 1 دونه بیشتر نبود به اسم Full-Install رو وارد تمام دیتابیس ها کردم [داخل پوشه Sql دو تا پوشه دیگه هم بود که داخلشون فایل های Sql بود.که اسماشون اصلا مطابقت نداره با DB ها]
...
خواهش میکنم کمک کنید.![]()
شما بايد سايت رو از اينجا دانلود كني
mwenhanced.googlecode.com/svn/trunk/
البته بايد --- داشته باشي و با نرم افزار TortoiseSVN دانلود كني.بعد از نصب نرم افزار
يه پوسه بساز روش رايت كليك كن و svn checkout رو انتخاب كن.تو صفحه باز شده قسمت URL of repository بايد لينك بالا رو بدي و ok كني.
بعد از دانلود سايت يه پوشه به نام install داره توش يه فايل به نام DISABLE_INASTALL.php داره كه بايد اسم اونو به INSTALL.php تغيير بدي.بازس كن و توش localhost/install رو بنويس و ذخيرش كن.
apache رو اجرا كن تو مرور گرت localhost/install رو بنويس و اينتر كن.
بعد از كانفيگ خودش sql ها رو ميريزه تو ديتابيست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)