تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 156 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

6

جناب مهندس معلومه خيلي با سوادي ------> dsp و اينجورچيزا داره هم شد حرف معلومه كه همه اين گوشي ها dsp دارن
    منظور من اينه كه N96 داراي دو dsp 24 بيتي جداگانه براي پردازش صدا و تصوير هست كه از اينها هيچ خبري در همين بردي كه شما گذاشتي نيست
    در ضمن خبري از hardware accelatorهاي كدك هاي h264 , h264 , wmv روي N95 نيست . شما اصلا اگر بدوني كار اين haها چيه ديگه راجع به تصوير صحبت نمي كني

همچين ميگه كه نوكيا اومده رو گوشي هاي جديد از پلتفرم ارزون استفاده كرده كه همه ميدونن همين الانشم قيمت 96 بالاتر از 95 هست . فكر مي كني من بدم ميومد پول كمتر بدم 95 بگيرم اون موقع كه من 96ام رو 520000 تومان خريدم 95 400000 تومان بود. مطمئن باش حتما يه چيزي بوده كه من اضافه پول دادم و 96 خريدم.

تازه حالا كه شما cpuت يكم بالاتره و 3d هم داري ، بگو ببينم كدوم بازي ngage رو شما اجرا ميكني كه 96 من نميتونه اجرا كنه ؟ حالا هي بيا بگو cpu فلان داره و 3d داره وقتي كه به كارت نمياد و هيچ تفاوتي نسبت به گوشي من ايجاد نميكنه ، چه فايده اي برات داره
    نكنه فكر ميكني چون يكم cpuش بيشتره مثلا تو منوها سريعتره؟!!! بيا من همين گوشي خودمو بهت بدم با 16 گيگ پر تو هر منويي مي خواي برو ببين جاييش كند ميشه كه حالا بخواد يه cpu پر مصرفتر براش بذارن

فقط همينو بگم خودت حساب كار دستت مياد :
    همين N95 8GB (ان95 معمولي كه هيچ اصلا حرفشو نزن) كه شما ميگي با همين بردي كه اين بالا براش گذاشتي و به قول خودت اينهمه 2d , 3d accelator داره تازه با يك باتري 1200mah ميتونه تنها 10 ساعت mp3 پخش كنه ولي N96 با باتري ضعيفتر 950mah ميتونه 14-15 ساعت mp3 پخش كنه ----> حالا خودت برو حساب كن چه تفاوتهايي با هم دارن كه 96 حتي با يك باتري ضعيفتر ميتونه با كيفيت بالاتر حدود 50% بيشتر موسيقي پخش كند

اون يكي دوستمون amir2008ام (كه تابلو بود رفته شما رو صدا كرده بياي اينجا) كه ميگه كيفيت پخش فقط به كد و نرم افزار ربط داره خوبه من به اين درشتي كلمه HARDWARE accelator را نوشته ام و باز هم ايشون اين حرفو ميزنه ( اينجور وقتا يه كلاس زبان ساده هم ميتونه از اينجور سوتي ها جلوگيري كنه )

به هر حال از اول هم معلوم بود براي كل كل اومديد اينجا ولي من خواستم با دليل باهاتون صحبت كنم ، اگه متقاعد شديد كه هيچ اما اگر نشديد بهتره بريد به همون كلوپ N95 خودتون و تا ميتونيد برا هم خالي ببنديد و شاد باشيد ولي كلوپ N96 رو به .... نكشيد

منبع اعداد و ارقام ذكر شده : سايت رسمي نوكيا ---------> باورت نميشه برو همين الان نگاه كن
    1:فقط یک جمله میگم"95=پردازنده با فرکانس بالاتر+پردازنده با مدل بالاتر+شتابدهنده گرافیکی در مقابل n96=پردازنده با فرکانس کمتر+پردازنده با مدل پاینتر+بدون شتاب دهنده گرافیکی!" این یعنی ناتوانی N96! و تمام!

شما هم ظاهرا خودت شدید خالی بندیا، از هیچ n96 یه ابر گوشی ساختی تو فکر خودت! عزیز لجبازی نکنن قبول کن!

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

1:فقط یک جمله میگم"95=پردازنده با فرکانس بالاتر+پردازنده با مدل بالاتر+شتابدهنده گرافیکی در مقابل n96=پردازنده با فرکانس کمتر+پردازنده با مدل پاینتر+بدون شتاب دهنده گرافیکی!" این یعنی ناتوانی N96! و تمام!

شما هم ظاهرا خودت شدید خالی بندیا، از هیچ n96 یه ابر گوشی ساختی تو فکر خودت! عزیز لجبازی نکنن قبول کن!
    ناتواني اينه كه من الان در هر جايي از شهر كه باشم ميتونم بازي هاي جام جهاني رو با كيفيت فوق العاده رو گوشيم ببينم و حالشو ببرم و تو و امثال تو انگشت به دهن و با حسرت ما رو نگاه كنين
    و بگيد كه اشكال نداره در عوض ما شتاب دهنده 3d داريم

آخه بنده خدا ، من اگه موقع خريد يه ذره پول ميذاشتم رو پول گوشيم، ميتونستم 2 تاي گوشي تو رو بخرم (حالا اومدي ميگي ناتواني ..)

جناب پردازنده + با مدل بالاتر + با شتاب دهنده گرافيكي اگه راست ميگي اينو جواب بده : شما با همه اين چيزايي كه گفتي ميشه بگي كدوم بازي ngage يا نرم افزار خاصي هست كه گوشي شما اجرا كنه و گوشي من اجرا نكنه ؟
    حالا هي بيا بگو cpu بالاتر وقتي نميتوني ازش استفاده كني ، چيزي جز مصرف بالاتر برات نميمونه
    وقتي من 15 ساعت بتونم mp3 گوش بدم اونم با كيفيت بالاتر و شما به زور 10 ساعت ، حالا بيا بگو كه cpu من بالاتره خوب چه فايده به حال تو داره جز اينكه باتريت زودتر تموم بشه !

آره اگر 3-4 تا بازي ngage بود كه فقط در گوشي شما به علت cpu بالاتر اجرا ميشد ، ميگفتيم خوب مصرف cpuش بالاتره ولي در عوض فلان بازي يا نرم افزار رو ميتونه اجرا كنه كه مثلا N96 نميتونه ولي وقتي هيچ مزيتي از اين cpu نصيبت نميشه جز مصرف بالاترش چه فايده اي داره
    ديگه روشنتر از اين نميتونم برات توضيح بدم ، اگر اهل فهميدن باشي كه فهميدي و اگر هم نه كه خوب نفهمي ديگه چيكارت كنم

ببينين چند نفر آدم ... مثل اينا چه جوري اينجارو به ... ميكشن !!!
    تا قبل از اين تو اين تاپيك هيچ خبري از كل كل و مطالب غير مفيد نبود
    Last edited by agha sami; 23-06-2010 at 00:39.

4. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش تو کجایی یعنی موقعیتت کجاست که ----H موبایلت کار میکنه هرچی زور میزنم موبایل منم نشون بده جز اینکه IRIB رو بنویسه کار دیگه ای از دستش بر نمیاد فکر میکنی گوشیم ایراد داره

6. این کاربر از تکاور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

داداش تو کجایی یعنی موقعیتت کجاست که ----H موبایلت کار میکنه هرچی زور میزنم موبایل منم نشون بده جز اینکه IRIB رو بنویسه کار دیگه ای از دستش بر نمیاد فکر میکنی گوشیم ایراد داره
    عزيزم من در اكثر مناطق تهران ( رسالت تهرانپارس م-انقلاب م-صادقيه جنت آباد م-پونك و ... ) تصوير دارم و 6 كانال رو ميگيرم.
    گوشي شما ايراد نداره ،البته چون من تاحالا از نزديك با يكي از اين N96ها كه tv نميگيرند كار نكردم ،دقيقا نميدونم مشكل از كجاست.
    ببينيد نگرفتن تلويزيون هم خودش چند مرحله داره ، يه موقع فقط irib را پيدا ميكنه و نميگيره ، يه موقع علاوه بر irib ليست كانالها و اصطلاحا program guide را دارد و نميگيرد و ... براي من آن زماني كه تلويزيون نميگرفت جزء دسته دوم بود يعني ليست كانالها را داشتم و نياز نبود كه بخواد دوباره سرچ كنه و بعد از چند ماه دوباره توانستم 6 تا كانال را بگيرم .
    حالا نميدانم شما الان تو چه مرحله اي هستيد

به هر حال اين مشكلات به زودي از طرف صدا سيما حل ميشود.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

13 اضافه شدن 5 كانال ديگر به تلويزيون N96

امروز متوجه شدم كه علاوه بر كانالهاي 1 تا 6 ، كانالهاي آموزش ، جام جم1 ، پرس تي وي ، العالم و شبكه استاني نيز به جمع كانالهاي تلويزيون N96 پيوستند.

الان كه با شما صحبت ميكنم مجموعا 11 شبكه تلويزيوني با كيفيت عالي قابل دريافت ميباشند.

9. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا تورو جون ارواح خاک طیبه اونقدر از تلوزیون گوشیت تعریف نکن چه فایده داره اخه وقتی همه نمیگیرن مخصوصا الان که جون میده بازی های جام جهانی رو ببینی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها یه مورد جدید در مورد تلوزیون پیدا کردم با توجه به اینکه سیستم تلوزیون دیجیتال در تهران راه اندازی شده ولی این قابلیت توی موبایل ظاهرا به صورت غیر فعال یا همون stand bye قرار داره حالا بگید چطور چند روز پیش من یه گیرنده تلوزیون دیجیتال گرفتم رفت توی فرکانس 665 مگاهرتز و شروع به پیدا کردن شبکه کرد یعنی توی این فرکانس صدا و سیما شبکه هارو لود کرده بعد به صورت دستی به فرکانسی که n96 برای ----h استفاده میکنه که 554 مگاهرتزه رفتم متوجه شدم که تو این سیگنال برنامه پخش میشه ولی چون لیست کانال هارو لود نکردن به خاطر همین نمایش نمیده اون افرادی هم که تا الان میتونن تلوزیون رو ببینن به خاطر اینکه تو تاریخ 88/8/8 کانال هارو لود کردن بعد از اون تاریخ دیگه هر کسی که خواسته کانال هارو دریافت کنه نتونسته چون بعدش لود نشده اگرهم کسی الان توی برنامه تلوزیون گوشی بره و tv restore رو بزنه اونم ممکن نیست بتونه دیگه کانال هارو دریافت کنه اگه میخواهید امتحان کنید

12. این کاربر از تکاور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mohammadgood72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

"agha sami" میشه تو تنظیمات تلویزیون برید و آن ها را اینجا بنویسید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

"agha sami" میشه تو تنظیمات تلویزیون برید و آن ها را اینجا بنویسید.
    من هيچ تنظيماتي رو عوض نكردم
    همه رو default خود گوشي هست

الان هم همه 14 تا كانال دوباره قابل دريافت شدن (قبلا 6 تا كانال ميگرفت)

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض کم/ک

sسلام
    گوشی n96من بعد از اینکه روشنش میکنم این پیغام رومیده
    (تلفن راه اندازی نشد با نمایندگی فروش خود تماس بگیرید)
    لطفا راهنمایی کنید برای درست کردنش چه مراحلی رو باید طی کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •