تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 148 از 262 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من ازن تماشاچي مستحق تنبيه هست به هر حال تحريك بازيكنان تو اون فشار رواني باخت جلوي 100 هزار نفر عواقب داره ولي كاره بازيكنا به شدت غير قابل قبوله....
    اما به نظر من بیشتر از اون تماشاچی افرادی که باعث ورودش به راهرو شده بودن مقصرا

نمیدونم چه اصراری داری بگی بازیکن ها بی غیرتن
    اسم ببر کدوم را میگی ؟
    انتخاب بازیکن ها اشتباه بوده
    هاشمیان بدبخت میگفت من اماده نیستم ولی اگه نیام یک خائن حساب میشم
    بعدشم شما فرض کن رحمتی بد بازی کردی یکی بیاد به پدر یا مادرت فحش بده بازم میگی دمش گرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من شنیدم این اقا از مسئولان اونجا بوده که کارت هم داشته ولی حالا که فهمیدن چه گندی زده گفتن تماشاگر بوده ابروشون نره
    حتی مایلی کهن هم از بچه ها دفاع میکرد که از نظر همه مربی ارزشی است
    اصلا دمش گرم : هر کسي بود و فحش ميداد توي اون موقعيت همين ميشد

الکي پست ندين در اين زمينه : کيه که فحش بخوره و دم نزنه ؟

اتفاقا اينجوري ته غيرته

به قول فيروز کريمي بايد پاداش هم داد
    اگه انجوری بوده باشه منم با کارشون موافقم .درسته که گفتم تقصیر نیروهای امنیتیه ولی وقتی طرف خودش اومده بوده
    مطمئنا از عواقبش هم خبر داشته دیگه
    مگه میشه من برم به یه نفر فحش بدم و انتظار داشته بام وایسه و منو نگاه کنه
    من با علم به عکس العملی که اون قراره نشون بده حرفم رو میزنم

پ.ن:اینم اخرین پست من در این مورد بود بهتره که بحث تموم شه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چار تا خبر بزاریم بحث تموم شه

مهدوى كيا: از بركنارى دايى خيلى ناراحت شدم

در زمان حضور على دايى در تيم ملى همواره اختلاف وى با مهدى مهدوى كيا شهره عام و خاص بود اما هر ۲ آنها اين مسأله را تكذيب مى كردند. على دايى از سمت خود بركنار شد و خيلى ها گمان مى كردند خوشحال ترين فرد از اين موضوع مهدى مهدوى كيا است. همين موضوع بهانه اى شد تا با مهدوى كيا تماس بگيريم و با او همصحبت شويم. جالب است كه كدورت ها را به دور ريخته و اعلام كرد از بركنارى دايى ناراحت شده است. گفت وگوى ابرار ورزشى با مهدوى كيا را در ادامه مى خوانيد:

• پس از بازى با عربستان، على دايى از سمت خود بركنار شد. در اين مورد چه نظرى دارى؟
    - من به عنوان يك بازيكن واقعاً از بركنارى دايى ناراحت شدم. معتقدم اگر شكستى در كارنامه تيم ملى بوده كل تيم در آن مقصر هستند و كل تيم را بايد بركنار مى كردند، نه فقط دايى. به هر حال در فوتبال دنيا مربيان اطمينان شغلى ندارند و پس از چند بازى ضعيف اين سرمربى تيم است كه در تيررس قرار مى گيرد و از سمت خود بركنار مى شود. واقعاً متأسفم كه چنين اتفاقى افتاد. در كل مسئولين فدراسيون فوتبال اين تصميم را اتخاذ كرده اند وتنها كارى كه از دست من برمى آيد آرزوى موفقيت براى دايى است.

• اما گمان مى كردم با توجه به اتفاقاتى كه در گذشته رخ داده از بركنارى دايى خوشحال باشى!
    - گذشته ها گذشته است. اينها مسائلى است كه بى دليل مطرح مى شود.
    به شخصه متأسفم كه اين مسائل را عنوان مى كنند. ببينيد اگر كمى بخت با ما يار بود الان على دايى نيز در سمت خود ابقا مى شد.

•يعنى از دايى دلخورى نداريد؟
    - من از هيچ كس دلخورى ندارم. به هر حال من دوست داشتم به دايى و تيم ملى كمك كنم اما سرمربى تيم صلاح ندانست. دليلى ندارد از او دلخور شوم و بعد از نتايجى كه تاكنون گرفته ايم ناراحت هستم.

• به نظر خودت بركنارى دايى تصميم درستى بود؟
    - درست يا غلط بودن آن به من بازيكن ارتباطى ندارد. مسئولين چنين تصميمى را گرفته اند و اميدوارم تيم ملى در ديدارهاى آينده به هدفى كه دارد دست پيدا كند.

• فكر مى كنى چه عواملى باعث رقم خوردن چنين نتايجى براى تيم ملى شده است؟
    - من نبايد در اين مورد نظر بدهم اما معتقدم در بسيارى از بازى ها و بويژه در بازى آخر مقابل عربستان بدشانس بوديم و حريف با ۲ حمله ۲ گل زد و ما را غافلگير كرد. باز هم خدا را شاكرم كه اين اتفاقات در روز آخر مسابقات اتفاق نيفتاده و هنوز هم براى صعود شانس داريم.

• حضور مايلى كهن در تيم ملى را چطور مى بينى؟
    - معتقدم مايلى كهن شجاعت زيادى به خرج داده است چرا كه ما در ۳ بازى آينده كار بسيار سختى را در پيش خواهيم داشت. من فوتبالم را در سطح ملى مديون مايلى كهن هستم. چرا كه او به من كه جوانى ۱۹ ساله بودم اعتماد و مرا ملى پوش كرد. برايش آرزوى موفقيت مى كنم.

• فكر مى كنى ما با مايلى كهن به جام جهانى خواهيم رسيد؟
    - به هر حال هدف همه ما صعود به جام جهانى است. بايد دست به دست هم بدهيم تا در كنار مايلى كهن به جام جهانى برويم. مى دانم كه كار دشوارى را در پيش داريم و باتوجه به نتايج كسب شده كارمان سخت شده است اما نبايد اميد خود را از دست بدهيم. اميدوارم با مايلى كهن براى بار چهارم جهانى شويم.

• اگر از سوى مايلى كهن دعوت شوى، پيراهن تيم ملى را به تن خواهى كرد؟
    - من هميشه با افتخار آمده ام و اين بار هم صد در صد دعوت مايلى كهن را قبول خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فردوسى پور با آبروى من بازى كرد
    ابراهيم زاده: من دستيار مايلى كهن نيستم

با مطرح شدن نام هر مربى، اسم منصور ابراهيم زاده هم به عنوان كمك اول وى به ميان مى آيد. مايلى كهن سرمربى تيم ملى شد تا نام سرمربى ذوب آهن هم در كنار وى قرار بگيرد اما ابراهيم زاده كه تيمش در تعقيب استقلال در رده دوم جدول قرار دارد، دستيار مايلى كهن مى شود؟! گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:

• جريان همكارى شما با آقاى مايلى كهن به كجا انجاميد؟
    - هنوز فدراسيون با من هيچ صحبتى نكرده است. بنابراين نمى توانم در اين مورد حرفى بزنم.

• آقاى مايلى كهن گفتند براى انتخاب شما به عنوان دستيار بايد فكر كنند. نظر شما در اين ارتباط چيست؟
    - حق هر مربى است كه در اين مورد فكر كند. آقاى مايلى كهن خود بايد دستيارانش را انتخاب كند. به همين دليل نياز به فكر هم دارد.

• يعنى در مقابل اين حرف ناراحت نشديد؟!
    - مگر مايلى كهن بايد حتماً مى گفت ابراهيم زاده را مى پذيرم. حرف او درست بود. او بايد در انتخاب نفراتش فكر كند.

• تيم شما الان در رده دوم جدول قرار دارد. برايتان سخت نيست دستيار مربى شويد كه الان تيمش در ميانه جدول قرار گرفته؟!
    - من دستيار هيچ مربى نشده ام كه بخواهم در اين مورد اظهار نظر كنم. فعلاً مربى ذوب آهن هستم نه دستيار مايلى كهن ، هيچ پيشنهادى هم هنوز به من نشده كه بخواهم در مورد آن ديدگاهم را بگوييم.

• به عنوان دستيار احتمالى مايلى كهن، با ايشان سليقه و فكرتان هماهنگ است؟
    - هنوز كه خبرى از دستيار بودن من نيست اما به هر حال در آينده اين همفكرى و سليقه را ثابت مى كنيم.

• مى توانيد ايران را به جام جهانى ببريد؟
    - تمام تلاش ما همين خواهد بود. مديريت فنى مايلى كهن بالاست و او مى تواند براى تيم ملى چاره ساز شود. راه صعود سخت است اما امكان رفتنش وجود دارد.

• اگر مايلى كهن شما را به عنوان دستيارش معرفى كرد چه مى كنيد؟!
    - فعلاً من درگير ليگ هستم. تيمم با قهرمانى فاصله اى ندارد و به همين دليل بايد فكر خود را معطوف بازى هاى ليگ برتر كنم. نمى خواهم به خاطر تيم ملى تمركزم را از دست بدهم. الان تيم من ۳ بازى حساس را پيش رو دارد كه فقط اين بازى ها برايم مهم است، نه تيم ملى.

• بحث حضور شما در تيم ملى سبب به هم خوردن تمركزتان در ذوب آهن نمى شود؟
    - من فقط به ذوب آهن فكر مى كنم و اين بحث ها هم تمركز من را به هم نمى زند. اگر مذاكره با من شروع شد آن وقت در مورد تيم ملى هم فكر مى كنم. استخاره مى گيرم اگر خوب آمد در خدمت تيم ملى هستم.

• چرا هميشه نام شما به عنوان دستيار در تيم ملى مطرح مى شود. اين موضوع را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - خودم هم مانده ام دليل اين موضوع چيست؟ من هنوز ديدگاهم را نگفته ام اما با اين وجود نام من را به عنوان دستيار معرفى مى كنند با اين حال ارزيابى از اين موضوع مثبت است و فكر مى كنم همين كه هميشه نام من در اين بين وسط است نشان از لطف و اعتقاد فدراسيون به من باشد.

• فردوسى پور هم در برنامه ۹۰ گفت ابراهيم زاده با هر مربى كار مى كند. از شنيدن اين گفته ناراحت شديد؟
    - از فردوسى پور دلخور هستم. ادبيات او اصلاً درست نبود. وقتى حرف هاى او را شنيدم واقعاً متأسف شدم. او كه دايه اخلاق و انتقادپذيرى را دارد چگونه به بيان اين حرف ها مى پردازد؟! او با آبروى من بازى كرد. هر كه را بخواهد محبوب مى كند و هركه مورد علاقه اش نباشد را خراب.

• شرايط ليگ خيلى حساس شده است. بازى با برق را چطور مى بينيد؟
    - بهترين بازى مان را مقابل تيم شيرازى انجام مى دهيم. من مطمئنم اين ديدار با زيبايى و جذابيت خاصى به همراه خواهد بود. تيم هاى آقاى كربكندى هميشه خوب فوتبال بازى مى كنند اما ما هم ۳ امتياز اين بازى را مى خواهيم.

• ذوب آهن سايه به سايه با استقلال حركت مى كند به طورى كه اين موضوع سبب اين شده تا استقلالى ها بگويند ذوب آهن ول كن ما نيست.
    - خوشحالم كه استقلالى ها هم مى دانند تيم ما قوى است. ما دست بردار آنها نيستيم تا آخر به صدر برسيم.

• شرايط حساس شما با استقلال سبب بالا رفتن فشار و استرس ذوب آهنى ها نمى شود؟
    - چرا استرس؟! اتفاقاً بچه هاى ما در آرامش كامل به سر مى برند. هدف ما قهرمانى است كه با تلاش بچه هاى تيم هم به آن مى رسيم. من مطمئنم ذوب آهن قهرمان ليگ مى شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حسين فركى: بركنارى دايى احساسى و عجولانه بود

حسين فركى قائم مقام باشگاه استيل آذين به واسطه سالها حضور در تيم ملى مى تواند در مورد اتفاقات تيم ملى صاحب نظر باشد. فركى معتقد است كه بركنارى على دايى از هدايت تيم ملى يك تصميم احساسى وعجولانه بوده و همواره شاهد چنين اتفاقاتى بوده ايم.

• اوضاع استيل آذين را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - در كل شرايط خيلى خوبى بر تيم حاكم است. من در مورد زمان حضور خودم صحبت مى كنم اما قبل از آمدن من هم تيم خوب كار كرده بود. استيل آذين كادر مديريتى خوب، دلسوز و علاقمندى دارد و كادر فنى هم با كارنامه و كاربلد است. ما هم سعى مى كنيم شرايطى مهيا كنيم تا تيم بهتر نتيجه بگيرد. الان وضعيت خوب است و اميدوارم در آينده به شكل مطلوب تر و با اقتدار كار را دنبال كنيم.

• در رابطه با كنار گذاشتن على دايى از تيم ملى چه نظرى داريد؟
    - اين اتفاق هم مثل اتفاقات قبلى بود ومطمئن هستم كه براى آخرين بار نخواهد بود، حالا چرا اين اتفاقات مى افتد بايد به علت هايى آن پى برد. مهمترين اصل در اين رابطه اين است كه وقتى آدم هاى غير تخصصى تصميم گيرنده مى شوند خيلى راحت اين اتفاقات مى افتد. ممكن است در همه دنيا اين مسائل باشد اما در اينجا سليقه اى عمل مى شود و اشكال كار همين است. ما همانطور كه سليقه اى افراد را وارد فوتبال مى كنيم به همان شكل هم خارج مى كنيم كه اين مسائل به فوتبال ما ضربه مى زند و ارزشها را زير سؤال مى برد. به همين دليل عقب تر از كشورهاى ديگر هستيم.

• به نظر شما بركنارى على دايى در اين مقطع درست نبود؟
    - در هر حال تصميمى كه گرفته شده است اما اين تصميم احساسى بوده است و حالا خودم در انتظار اين هستم كه ادامه كار را ببينم. اين تصميم عجولانه و احساسى بوده است، من به شخص خاصى كار ندارم اما زمان زمانى نبود كه اين اتفاق بيفتد.

• به صعود تيم ملى به جام جهانى چقدر اميدوار هستيد؟
    - اگر بخواهيم كارشناسى بگوييم شانس مان خيلى كم است اما اگر بخواهيم اتفاقات فوتبال را در نظر بگيرم بايد اميدوار باشيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درودگر: برانكو هيچ طلبى از فدراسيون فوتبال ندارد

محمد صادق درودگر درباره شكايت برانكو ايوانكوويچ از فدراسيون فوتبال براى دريافت ۴۵۰ ميليون تومان گفت: بر اساس قرارداد برانكو و فدراسيون فوتبال، در صورتى كه تيم ملى ايران به جهانى ۲۰۰۶ صعود مى كرد، وى مى بايست ۱۰ درصد قرارداد خود را به عنوان پاداش دريافت مى كرد. اين مقام سابق فدراسيون فوتبال افزود : اين ۱۰ درصد حدود ۸۰ هزار دلار بود كه همه اين مبلغ به برانكو پرداخت شد و فدراسيون هيچ گونه بدهى به وى نداشت و نمى دانم بر چه مبنايى برانكو از فدراسيون فوتبال ايران شكايت كرده است و اين چنين مبلغى را خواسته است . معاون دبير كل سابق فدراسيون فوتبال افزود : همه رسيدهاى پرداختى هاى برانكو در فدراسيون فوتبال وجود دارد و در واقع مى توانم بگويم وى هيچ گونه طلبى از فدراسيون فوتبال نداشته است.

باقرى: اميدوارم مايلى كهن بهترين ها را به تيم ملى دعوت كند (و مرا هم همچنین)

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم سرمربى جديد تيم ملى بهترين بازيكنان را دعوت كند. كريم باقرى پس از برترى ۳ بر يك مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: الغرافه تيم بسيار خوبى بود و براى كسب امتياز به تهران آمد اما اين بار بخوبى قدر فرصت هاى خود را دانستيم تا ثابت كنيم مدعى درجه يك صعود هستيم. وى در خصوص انتخاب مايلى كهن به عنوان سرمربى تيم ملى گفت: به او تبريك مى گويم. اميدوارم بهترين بازيكنان را به تيم ملى دعوت مى كند و باوجود شانس كم، به جام جهانى صعود كنيم.

نيكبخت: سرباز تيم ملى هستم (حَکمَنت)

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براى قهرمانى در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه بسيار زيادى داريم. عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران اظهار كرد: شرايط بازيكنان پرسپولس بسيار خوب است و ما در نهايت آمادگى قرار داريم. خدا را شكر مى كنم كه در بازى امروز پيروز شديم و معتقدم شايسته اين نتيجه بوديم. وى افزود: هوادارانى كه به ورزشگاه آمدند نيز در اين پيروزى سهيم هستند. من اعتقاد دارم اگر پرسپوليس همين گونه پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا بازى هايش را ادامه مى دهد، مى تواند قهرمان شود. عليرضا نيكبخت درباره حضور مايلى كهن در تيم ملى ايران نيز گفت: درباره مايلى كهن نظر خاصى ندارم و مى دانم كه او مربى موفقى بوده و كارنامه درخشانى دارد. وى درباره احتمال حضورش در تيم ملى ايران نيز گفت: اگر از من به تيم ملى دعوت شود بسيار خوشحال خواهم شد تا در اختيار تيم ملى باشم چرا كه همواره خود را سرباز تيم ملى ايران مى دانم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واكنش مايلي‌كهن و شائبه انتخاب‌ سياسي در فوتبال

شايد اگر رويارويي عادل فردوسي‌پور و محمد مايلي‌‌كهن، به جاي فقط چند ساعت بعد از انتصاب سرمربي جديد تيم ملي، چند روز بعد از اعلام رسمي اين حكم جنجالي و مهم صورت مي‌گرفت، مي‌توانست فوايد بيشتري براي فوتبال ملي كشورمان به همراه داشته باشد، اما همين مناظره نصف و نيمه خواب‌آلوده هم، درست مثل همان لنگه كفش معروف كه در بيابان غنيمتي بزرگ است، در عين ابهامات فراوانش، مسايل زيادي را روشن و شفاف كرد. اگر عادل فردوسي‌پور، سمبل رسانه پاك، معترض،‌منتقد و پرسشگر ورزشي، در همان ابتداي مصاحبه مناظره‌گونه‌اش با محمد مايلي‌كهن، با هوشياري و زيركي زايد‌الوصف سرمربي جديد تيم ملي، مواجه نشده و به خاطر مسايل كوچكي چون كفپوش استوديوي نود، گوشي پنهان مخصوص مجري و حتي ليوان آب نيم خورده كه از مهدي تاج برجاي مانده بود، مورد تهاجم قرار نمي‌گرفت، بي‌شك مي‌توانست همچون گذشته برابر ميهمانش سربلند بيرون بيايد. اما حاج مايلي مي‌دانست كه چه بايد بكند تا بتواند عادل را – اسمي كه مايلي كهن تاكيد زيادي بر آن داشت – فيتيله‌پيچ كند و به همين راحتي توانست در ميان معدود كساني كه پشت عادل را به خاك آشنا كرده‌اند، جا باز كند!
    عادل فردوسي‌پور براي فرار از اين شكست تلويزيوني، حتي به سراغ خط قرمزها هم رفت و از مايلي‌كهن خواست تا فاش كند كه انتخابش ورزشي بوده يا خير؟! اما سوالي كه مي‌توانست حاجي‌مايلي را زير و رو كرده و شرايطش را برهم بزند هم، با درايت او مديريت شد:‌«اين سوال را نه از من كه بايد از مديران فدراسيون بپرسيد! اما اگر مي‌خواهيد،من برايتان بشمارم كه از ابتداي فوتبال تاكنون، هر كدام از مربيان تيم ملي توسط چه كساني بر سر كار آورده شدند؟! از مهاجراني گرفته تا پروين و پورحيدري و قلعه‌نويي و دايي.»
    پاسخ مايلي‌كهن به گونه‌اي بود كه نشان مي‌دهد سرمربي تيم ملي به دليل سياسي بودن انتخاب تمام مربيان قبلي تيم ملي، اين حق را براي خودش قائل است كه از مسير مشابه، به اين سمت برسد، اما آيا واقعا همين طور است؟ براي انتخاب مايلي‌كهن مي‌توان دلايل فني فراواني آورد. دلايلي كاملا ورزشي و فوتبالي كه منطقا به حضور شخص ايشان در اين مسند راي مي‌دهند، اما گويي خود سرمربي، دوست دارد به اين انتخاب وجهه ديگري بدهد. شايد او فكر مي‌كند كه در صورت تاييدش از سوي مقامات بالا، داراي قدرت مضاعفي در فوتبال ملي ايران مي‌شود و راحت‌تر مي‌‌تواند افكارش را در تيم ملي پياده كند؟! اين در حالي است كه همه مي‌دانند حاجي مايلي از همان ابتدا يار صديق احمدي‌نژاد بوده.
    اما آيا در چنين صورتي (سياسي بودن انتخاب مايلي‌كهن)، اگر انتخابات آينده رياست جمهوري در كشورمان، با ابقاي دولت فعلي همسو نباشد، حاج‌محمد در آينده باز هم سرمربي قدرتمندي باقي خواهد ماند؟ از سوي ديگر آيا مي‌توانيم از سياسي بودن انتخاب‌هاي قبلي، دليلي بسازيم براي توجيه يك انتخاب سياسي ديگر؟!
    انتخابات سياسي در فوتبال يا هر ورزش ديگري، چهره خوشايندي ندارند و اصرار بر ادامه يك حركت غلط يا مستدام بودن يك بدعت نادرست، به مراتب از دست زدن به يك اشتباه تازه، بدتر است. به بيان ديگر حتي اگر تمام مربيان تيم‌ملي در طول تاريخ فوتبال كشورمان، با نظر مستقيم مقامات سياسي انتخاب شده باشند، بالاخره بايد روزي به اين روند «كات» بدهيم تا بالاخره فاكتورهاي ورزشي، اصلي‌ترين ستون‌هاي يك انتخاب صحيح را پايه‌ريزي كنند. چون تا زماني كه انتخاب‌هاي ورزشي‌مان را با ديد سياسي انجام بدهيم، نمي‌توانيم منتظر رسيدن روزهاي آفتابي فوتبالمان باشيم!
    هرچند كه موكدا بايد ذكر كنيم كه به اعتقاد ما براي حضور محمد مايلي‌كهن در كسوت سرمربي تيم‌ملي فوتبال ايران، دلايل محكم و منطقي ورزشي - فوتبالي زيادي وجود دارد.

2 روي سكه آينده مايلي‌كهن

ورود دوباره محمد مايلي‌كهن به بالاترين سطح فوتبال ايران، معادلات اين رشته ورزشي را در كشورمان پيچيده‌تر مي‌كند. تيم ملي در جامعه ايران جايگاه خارق‌العاده‌اي دارد و مردم را به شدت با خودش درگير مي‌كند. با وجود چنين حساسيت‌هايي و نيز با توجه به شرايط خاصي كه در آن قرار گرفته ايم، احتمالا در آينده‌اي نه چندان دور يك چالش اساسي هم با حاجي‌مايلي خواهيم داشت. دو فرضيه اساسي را در همين مورد با هم مرور مي‌كنيم.
    مايلي‌كهن برنده؛ مردي در روياي ژوهانسبورگ
    خوشبينانه‌ترين حالت ممكن اين است كه محمد مايلي‌كهن با نتيجه‌گيري مطلوب در سه بازي آتي، تيم ملي را به جام جهاني ببرد. اميدواريم اينطور باشد، اما مشكل بزرگي كه در اين شرايط پيدا مي‌شود، آن است كه بايد با واقعيت «نشستن مايلي‌كهن روي نيمكت تيم ملي در آفريقاي جنوبي» كنار بياييم. فدراسيون فوتبال به همه كانديداهايش قول داده بود كه بعد از رساندن تيم ملي به مرحله نهايي جام جهاني، قراردادشان را تمديد كند. مسلما و اگر حتي همين وعده هم در كار نمي‌بود، مردي كه بتواند از دل اين برزخ سنگين، سربلند بيرون بيايد حق خواهد داشت خودش را در كنار تيم، در آفريقاي جنوبي ببيند و البته كه محمد مايلي‌كهن هم از اين قاعده مستثني نيست. با اين وجود پرسش بزرگي كه وجود دارد اين است كه آيا جامعه فوتبال ما با حضور مايلي‌كهن روي نيمكت تيم ملي در جام جهاني كنار خواهد آمد؟ فراموش نكنيم وقتي برانكو ايوانكوويچ به سهولت هر چه تمامتر تيم ملي را به جام جهاني آلمان رساند، قاطبه منتقدان و هوادارن فوتبال در ايران او را شايسته هدايت تيم ملي در معتبرترين تورنمنت جهان ندانستند و خواستار حضور مربي بزرگتري بر روي نيمكت شدند. هرگز دور از ذهن نيست كه چنين دردسر بزرگي بعد از صعود احتمالي به آفريقاي جنوبي هم ايجاد شود و دو‌مرتبه عرصه فوتبال را به صحنه كشمكش‌ها و جار و جنجال‌هاي بي‌پايان تبديل كند. به ياد داشته باشيد مايلي‌كهن همين حالا هم به خاطر فرصت‌هايي كه به زعم خودش از او سلب شده، از همه فوتبال طلبكار است. حالا روزي را در نظر بياوريد كه او ما را به جام جهاني رسانده و عذرش را خواسته‌اند! آيا فدراسيون فوتبال به اين چالش انديشيده است؟
    مايلي‌كهن بازنده؛ مردي كه بيشتر از نوك دماغش را مي‌بيند!
    اما روي ديگر سكه اين است كه با مايلي‌كهن راهي براي صعود به جام جهاني پيدا نكنيم. شايد اگر با كس ديگري سر و كار داشتيم، مي‌توانستيم تصور كنيم كه مربي مزبور پس از ناكامي‌اش در تيم ملي، عطاي كار را به لقايش ببخشد و از كار كنار بكشد. در مورد حاجي مايلي اما ابدا اينطور نيست، مانيفست مايلي‌كهن دقيقاهمان چيزي بود كه در برنامه نود ديديم:‌«اگر ناكام شديم؟ من فكر مي‌كنم بايد بيشتر از نوك دماغ‌مان را ببينيم...»‌او مي‌خواهد بماند و افكار و تمايلاتش را با يادآور شدن لزوم آينده‌نگري و فرصت دادن به سرمربيان، تئوريزه كند. بدون شك حتي اگر بدترين نتايج را در اين سه مسابقه به دست بياوريم، صادر كردن حكم اخراج مايلي‌كهن كار ساده‌اي نخواهد بود؛‌چه اينكه او به راحتي مي‌تواند اين ناكامي را با توجه به اوضاع پيچيده جدول گروه توجيه كند و خواستار فرصت بيشتري براي اثبات توانمندي‌هايش شود. او آينده‌نگر است و البته برخلاف وي، عمده مديران، مسوولان و هواداران فوتبال ايران فقط قدرت رصدبيني‌شان را دارند! عاقبت اين چالش چه خواهد شد؟!

منبع:روزنامه گل

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قطبی: اکنون فقط موفقیت تیم ملی مهم است (یک کلام هم از مادر عروس)

با وجود اینکه برخی از کارشناسان کمیته فنی فدراسیون فوتبال بر این عقیده اند که نام افشین قطبی سرمربی پیشین پرسپولیس در لیست گزینه‌های مربیگری تیم‌ملی نبوده است اما وی قصد پاسخ دادن به این حرف‌ها را ندارد.
    افشین قطبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در این ارتباط اظهار داشت: از تمامی کسانی که از من برای حضورم در تیم‌ملی حمایت کردند تشکر می‌کنم. حالا دیگر بعد از تصمیم فدراسیون فوتبال از مردم و کارشناسان می‌خواهم از محمد مایلی‌کهن حمایت کنند تا وی همراه تیم‌ملی در رسیدن به مسابقات جام‌جهانی موفق باشد.
    وی ادامه داد: در حال حاضر برای من دیدن پرچم مقدس کشورمان در بین سایر پرچم‌های کشورهای حاضر در مسابقات جام‌جهانی 2010 آفریقای جنوبی به اهتراز دربیاید حائز اهمیت است و این برای من افتخار است.
    قطبی اضافه کرد: من سال‌ها در کره‌جنوبی مربیگری کرده‌ام و حالا هر کمکی از دستم برآید برای موفقیت مایلی‌کهن انجام خواهم داد همانطور که گفتم همه باید دست در دست بدهیم تا تیم‌ملی به جام‌جهانی برود.
    قطبی در خصوص مصاحبه‌های حشمت مهاجرانی و محمود یاوری علیه وی گفت: من در حال حاضر جواب آنها را نمی‌دهم چرا که می‌خواهم برای تیم‌ملی حاشیه‌سازی نکنم. تیم‌ملی باید در آرامش کامل به فکر سه بازی آینده خود باشد من هم نمی‌خواهم فضا را متشنج کنم چرا که حالا دیگر اهمیتی ندارد که عنوان شود اسم افشین در لیست کمیته فنی بوده یا نبوده و من هم هر چه را آنها بگویند قبول دارم برای اینکه این مباحث دردی را دوا نمی‌کند.

منبع:ایلنا

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

افتخاری دیگر در کارنامه ی مسئولان فدراسیون
    مربی بدون برنامه

مایلی کهن هنوز برنامه‌های خود را نداده است

رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه محمد مایلی کهن هنوز برنامه خود را برای هدایت تیم ملی ارائه نکرده است، از اجرای برنامه های پیشین این تیم بدون کمترین تغییر خبر داد.
    علی کفاشیان ظهر امروز در حاشیه انتخابات هیئت فوتبال استان کرمان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در ابتدا قرار بر این بود که قرارداد محمد مایلی کهن برای سه دیدار آینده تیم ملی فوتبال کشورمان تنظیم شود اما با نظر اعضا کمیته فنی و تیم‌های ملی فدراسیون فوتبال، این قرارداد طولانی تر شد و بیش از سه ماه خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال تابع جمع است و با مشورت کمیته‌های مختلف تصمیم گیری خواهد کرد، افزود: هنوز محمد مایلی کهن برنامه‌های خود را برای هدایت تیم ملی ارائه نکرده است و مشخص نیست دستیاران وی در تیم ملی چه افرادی خواهند بود. با این شرایط برنامه ای که پیش از این برای تیم ملی تدوین شده بود را بدون تغییر اجرا خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص انتخاب منصور ابراهیم زاده به عنوان مربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: کمک مربی مایلی کهن با نظر فدراسیون فوتبال انتخاب و به وی معرفی شده است. البته آقای ابراهیم زاده تاکید کرده است برای حضور در تیم ملی تا پایان فصل فرصت می خواهد که ما به نظر ایشان احترام می گذاریم.

کفاشیان همچنان بر ادامه حضور اریش روته مولر در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید دارد. وی در این باره گفت: روته مولر با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد و در تیم ملی زیر نظر مایلی کهن فعالیت خواهد کرد. اگر وی تمایلی به همکاری با تیم ملی نداشت به تیم امید منتقل می شود. مولر اگر به تعهدات خود در قبال فدراسیون فوتبال عمل نکند و پیش از پایان موعد قراردادش ایران را ترک کند به فیفا شکایت کرده و از وی غرامت می گیریم.

وی در خصوص پیشرفت فوتبال استان کرمان نیز گفت: فوتبال در استان کرمان پیشرفت خوبی داشته است. قصد داریم در شهر کرمان طرح آسیاویژن را به اجرا درآوریم تا موجبات رشد فوتبال در این شهر و شهرهای تابع آن را فراهم آوریم.

انتخابات هیئت فوتبال استان کرمان پیش از ظهر امروز برگزار شد و مراد حاج جعفری با کسب 18 رای از 18 رای ماخوذه به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد. رقیب اصلی جعفری، عباس مصدقی بود که پیش از برگزاری انتخابات به نفع وی از حضور در این عرصه انصراف داد.

منبع:مهر

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سال 1376.سال 1376.علی‌اکبر ناطق‌نوری به‌عنوان نامزد محتمل ریاست‌جمهوری در مقابل خبرنگار تلویزیون Bbc نشست و پاسخگوی پرسش‌های فراوان و متناقض خبرنگاران شد و البته هیچ‌کس هم کوچکترین ایرادی به او نگرفت، امروز ناطق‌نوری با آنکه هرگز طعم رئیس‌جمهور شدن را نچشیدي به‌عنوان رئیس بازرسی نهاد رهبری مشغول به‌کار است

علي دايي هم بيكار است

صدایش می‌لرزید، اصلا از آن شور و نشاط همیشگی خبری نبود و دوست نداشت زیاد صحبت کند چراکه دیگر حرفی برای گفتن وجود نداشت، می‌گفت با من بازی کردند، به من تهمت زدند و آخرش هم معلوم نشد چه‌خبر است. اینجا ایران است و نام افشین قطبی حتی به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی از تلویزیون و رادیو هم اعلام می‌شود اما ناگهان نام «محمد مایلی‌کهن» از قوطی بیرون می‌آید. قطبی حتی در این شرایط هم معتقد است باید امیدوارانه حرف زد و اصلا نباید منافع ملی و «تیم‌ملی» را فدای مسائل گذشته کرد:«من از همه مردم ایران تشکر می‌کنم، واقعا نمی‌دانم چطور می‌شود از آنها تشکر کرد که با وجود این‌همه دروغ‌هایی که علیه من نوشته شد باز هم من را تشویق کردند، حمایت کردند و انگیزه دادند. من از ته قلبم تشکر می‌کنم به‌خاطر این‌همه عشق و حمایت و هنوز هم دست آنها را می‌بوسم که اینطور من را دوست دارند» او با آنکه ته قلبش سنگین شده اما هنوز می‌خواهد تشکر کند:«چه می‌توانم بگویم؟ چطور می‌شود از مردم تشکر کرد؟ مردمی که واقعا موضوعات را می‌فهمند و با تمام عشق‌شان نظرشان را اعلام می‌کنند.»

يكي از سوالات مهم از افشين قطبي، ترديدي است كه درباره بيكاري او در خارج از ايران وجود دارد. چيزي كه همه منتقدانش به آن اشاره مي‌كنند. سرمربي سابق پرسپوليس مي‌گويد: «من بعد از قهرماني با پرسپوليس، سخت مي‌توانم به يك تيم كوچك بروم و در اين مورد وسواس دارم. ضمنا در پاسخ به اينكه مي‌گويند قطبي در خارج از ايران كار نگرفته، بايد بگويم هيچ كدام از مربيان ايراني بازار كار خارجي ندارند. همين الان علي دايي هم بيكار است و اين چيز خيلي مهمي نيست.»

هيچ وقت نمي‌گويم پول نمي‌خواهم

زمانی که گزینه افشین قطبی برای رسیدن به نیمکت تیم‌ملی پررنگ شد، همان رسانه‌هایی که تلاش هماهنگ برای به‌قدرت رسیدن مایلی‌کهن را پیگیری می‌کردند ناگهان پروژه تخریب او در دستور کار قرار گرفت و ابتدا فدراسیون فوتبال را دلال معرفی کردند، بعد اعلام کردند قطبی از طریق یکی از اعضای هیات‌رئیسه لابی کرده است و آخرش هم همه‌جا دروغ پخش کردند که قطبی حاضر است برای آمدن به ایران حدود پانصدهزار دلار به فدراسیون بدهد. او با ناراحتی می‌گوید:«چرا اخلاق باید فراموش شود؟ مگر چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ من خیلی ناراحتم و واقعا برای بعضی‌ها متاسفم که دروغ می‌نویسند و با شخصیت افراد بازی می‌کنند» او درباره این شایعات توضیح کامل‌تری داد:«افشین قطبی هیچوقت با فدراسیون تماس نگرفت و آقای کفاشیان خودشان می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاد و من فقط گفتم که برای ایران حاضرم هر کاری کنم و اینجا بحث پول مطرح نیست. من هیچوقت نمی‌گویم پول نمی‌خواهم چون این اصلا حرفه‌ای نیست، واقعا برای بعضی‌ از رسانه‌ها متاسفم که این‌طور شخصیت افراد را لگدمال می‌کنند»

قبلا هم این حرف‌ها را زده بودم

یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث شد تا افشین قطبی از گزینه‌های سرمربیگری تیم‌ملی به‌خاطر مسائل غیرفوتبالی کنار گذاشته شود، مربوط به مصاحبه‌اش با Bbc می‌شد، خودش می‌گوید:«من برایم خیلی مهم بود مردم بفهمند که چرا پرسپولیس را ترک کردم اما من همیشه با شبکه‌های بین‌المللی مثل Bbc، Cnn و الجزیره مصاحبه می‌کنم و از کجا می‌دانستم Bbc غیرقانونی است. من صحبت‌هایم مثبت بود و نمی‌دانم چرا برداشت سیاسی از آن کردند در حالی‌که فقط سعی کردم واقعیت‌ها را بگویم. ساعت‌ها با آنها حرف زدم اما بریده‌های آن پخش شد. اجازه بدهید دیگر درباره این موضوع صحبت نکنیم چون احساس می‌کنم بیشتر حاشیه درست می‌کند و هرچه بیشتر توضیح بدهم، بیشتر حاشیه‌سازان به آن دامن می‌زنند.» قطبی درباره بحث دایی و حرف‌هایش که مهمترین موضوع آن برنامه بوده است هم توضیح می‌دهد:«شما بروید از آرشیوتان مصاحبه من در کنفرانس مطبوعاتی که در شهرداری کردم را بخوانید، من همین جملات را آنجا هم گفتم که کاشانی به من گفت چرا این حرف‌ها را زدی و نباید این مسائل را بگویی. من هم گفتم مردم حق دارند بدانند. آنجا گفتم روابط بالاتر از دانش و تلاش است و دقیقا همین‌ها را تکرار کردم. من ناراحتم چون جوانان ایرانی باکیفیت و باانگیزه هستند و خیلی خوب می‌توانند پیشرفت کنند.

از مخابرات پرینت بگیرید

اینکه واقعا تاج به قطبی زنگ زده بود موضوع مهمی است که نايب‌رئیس فدراسیون فوتبال آنرا تکذیب می‌کند اما سرمربی سابق پرسپولیسی‌ها بر آن اصرار دارد:«واقعا تاج به من تلفن زد. آنها حتی به من گفته بودند در تهران بمانم اما گفتم پرسپولیس بازی دارد و من با حبیب کاشانی قرارداد دارم و حرفه‌ای نیست تا چیزی قطعی نشده من تیمم را ول کنم» او درباره تکذیب‌های تاج هم می‌گوید:«بروید از مخابرات –قطبی می‌گفت ارتباطات- پرینت مکالمات مرا بگیرید، مگر من دیوانه‌ام که بخواهم دروغ بگویم؟»

از خستگي اعصاب ندارم

«احساس می‌کنم 2بار با من بازی شد.» افشین قطبی نمی‌داند چطور باید منظورش را برساند درحالی‌که به‌خاطر ناراحتی‌اش نمی‌تواند جملات را پشت‌سر هم ردیف کند. انگار او به آخر خط رسیده است:«دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد» شاید این عکس‌العملی احساسی به اتفاقاتی باشد که برای قطبی پیش آمده است و برای همین به آخر خط فکر می‌کند:«باید بروم دنبال زندگی خودم، نمی‌خواهم دیگر فکرش را هم بکنم چون اینقدر اعصابم را به‌هم می‌ریزد و همه هدف و ایده‌هایم را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.» این آخرین کلماتی بود که قطبی از دهانش خارج شد و بعد از آن سکوت عمیقی حاکم شد، او دیگر چیزی برای گفتن نداشت.

از مایلی‌کهن حمایت می‌کنم

اینکه قطبی باز هم در آخرین لحظات از گزینه‌های سرمربیگری کنار گذاشته می‌شود، مطمئنا می‌تواند تمام ذهن و فکرش را مخدوش کند و مثل خیلی از مربیان ایرانی علیه رقیب حرف بزند اما قطبی این نظریه را قبول ندارد:«مطمئن باشید افشین قطبی از ته قلبش حمایت می‌کند و دقیقه به دقیقه به موفقیت نام ایران فکر می‌کند و برای مایلی‌کهن آرزوی موفقیت می‌کند و خیلی خیلی به او تبریک می‌گویم و از همین‌جا می‌گویم هر وقت مایلی‌کهن کمک لازم دارد، افشین مثل سرباز در خدمت ایران خواهد بود و تنها آرزوی افشین قطبی اینست که پرچم ایران در آفریقای‌جنوبی پرواز کند و هر ایرانی در هرجای جهان است به آن افتخار کند چون تنها آرزوی مشترک هر ایرانی با هر دین و مذهب و فکری، موفقیت وطنش در عرصه‌های بین‌المللی است»

منبع:دنیای فوتبال

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر چی ما خواستیم بحث رو تموم کنیم بره پی کارش نشد که نشد رای کمیته انظباطی مشخص شد

كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 4 بازیكنِ متخلفِ تیم ملی ایران را جریمه كرد.

بر اساس رای این كمیته ، حسین كعبی 6 میلیون تومان ، مهدی رحمتی 4 میلیون تومان ، سیاوش اكبرپور و غلامرضا رضایی هم 3 میلیون تومان جریمه نقدی شدند.

این 4 بازیكن ملی پوش ، پس از دیدار تیم ملی كشورمان با عربستان با یك تماشاگر به درگیری فیزیكی پرداخته بودند .

منبع:سایت شبکه خبر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •