تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 148 از 4751 اولاول ... 48981381441451461471481491501511521581982486481148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مهدی جان بیدار نمیونم معمولا تا 1 و 1:30 همیشه بیدارم دیگه اینم میزارم روی دانلود و میرم میخوابم
    یه چیزی هم هست نرم افزاری که کامپیوتر رو روشن میکنه سر یک ساعت خاص اسمش چیه؟
    با idm هم تنظیم میکنم خودش اتومات میگیره ولی بعضی اوقات چندین بار هم گفتم اینجا با لینک های farashare شاتل مشکل داره و باید مودم رو خاموش روشن کنی یکبار تا بشه ازش دانلدو کرد اگه ت این حالت پای سیستم نباشی که چیزی دانلود نمیکینی , به پشتیبانی زنگ زدم گفتم مشکل رو گفت داریم با مخابرات مطرح میکنیم که مشل رو برطرف کنه مشکل از سمت خودشونه ولی جالبه نمیدونم چرا فقط با لینک های دانلودی سایت پی سی دانلود مشکل داره البته اون هایی که روی سرور farashare هستش
    راستشو بخوای این مشکلات وجود داره، یعنی به همین راحتی هم نیست که همه چیو بذاریم تو دانلود منیجر و با خیال راحت بگیریم بخوایم!

یکی از بزرگترین مشکلات اینه که اکثر فایلها تو آپلود سنترهایی مثل رپید شر و یا مگا آپلود و....، آپلود شده، همونطورم که میدونید این آپلود سنترها یا کلا با دانلود منیجر ها جواب نمیدن یا اگر هم بدن باید به صورت دستی وارد کنیم. یعنی اگر الان یه لینک از رپید شر بذارم تو فلش گت،اگر همین الان شروع کنه به دانلود که هیچی. ولی اگر pause رو بزنم تا شب دانلود کنه دیگه دانلود نمیکنه و باید مراحل دانلود لینک(انتخاب فری یوزر، 40ثانیه انتظار و ...) رو مجددا انجام بدم.

مشکل بزرگ دیگه اینه که از یک آپلود سنتر نمیشه به طور همزمان چندتا فایل رو دانلود کرد(مگر اینکه اکانت پولی خریده باشی). مثلا 4 تا فایل 50 مگابایتی رو اگر بذاری تو فلش گت فقط اولی رو دانلود میکنه. اگر هم برنامه بذاری براش که اتومات وقتی اولی تموم شد بره سراغ دومی همون مشکلی که اول گفتم پیش میاد، یعنی دانلود نمیکنه و مراحل دانلود لینک رو دوباره باید انجام بدی.

2. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

راستشو بخوای این مشکلات وجود داره، یعنی به همین راحتی هم نیست که همه چیو بذاریم تو دانلود منیجر و با خیال راحت بگیریم بخوایم!

یکی از بزرگترین مشکلات اینه که اکثر فایلها تو آپلود سنترهایی مثل رپید شر و یا مگا آپلود و....، آپلود شده، همونطورم که میدونید این آپلود سنترها یا کلا با دانلود منیجر ها جواب نمیدن یا اگر هم بدن باید به صورت دستی وارد کنیم. یعنی اگر الان یه لینک از رپید شر بذارم تو فلش گت،اگر همین الان شروع کنه به دانلود که هیچی. ولی اگر pause رو بزنم تا شب دانلود کنه دیگه دانلود نمیکنه و باید مراحل دانلود لینک(انتخاب فری یوزر، 40ثانیه انتظار و ...) رو مجددا انجام بدم.

مشکل بزرگ دیگه اینه که از یک آپلود سنتر نمیشه به طور همزمان چندتا فایل رو دانلود کرد(مگر اینکه اکانت پولی خریده باشی). مثلا 4 تا فایل 50 مگابایتی رو اگر بذاری تو فلش گت فقط اولی رو دانلود میکنه. اگر هم برنامه بذاری براش که اتومات وقتی اولی تموم شد بره سراغ دومی همون مشکلی که اول گفتم پیش میاد، یعنی دانلود نمیکنه و مراحل دانلود لینک رو دوباره باید انجام بدی.

حالا جالبه این لینک هایی که من میگم Resume دار هستن و همزمان هم میشه 20 تاش رو باهم دانلود کرد و هیچ مشکلی به وجود نمیاره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part01.rar

کد:
    [p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part02rar

کد:
    [p 3 0 d o w n l o a d . c o m ].part03.rar

و الی پارت شماره 11 همگی لینک های مستقیم هستند ولی جالبه که اکثر مواقع شاتل با این لینک ها مشکل داره و این ارور رو میده :

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک شب هم همین بلا سر من اومد گذاشته بودم که کامپیوتر خودش خاموش کنه ولی نرم افزار عمل نکرده بود و ساعت 9.5 صبح که بیدار شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه شانس آوردم که سرویسم 128 هست وگرنه حجمم تموم شده بود

من برای اینکه مبادا داونلودم بیفته به خارج از زمان رایگان، توی idm تعریف کردم: زمان شروع 1:05 زمان خاتمه 6:55
    چاره چیه. همین جوریشم ترافیک کم اوردم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من برای اینکه مبادا داونلودم بیفته به خارج از زمان رایگان، توی idm تعریف کردم: زمان شروع 1:05 زمان خاتمه 6:55
    چاره چیه. همین جوریشم ترافیک کم اوردم
    دقیقا مثل من من 1:03 دقیقه میزارم روی دانلود و 6:57 از دانلود بر میدارم

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من دوباره تو دانلود هام با این مشکل برخورد کردم

الان زنگ زدم شال گفت عکس ارور رو برای ما ایمیل کنید تا ببینیم مشکل از کجاست

چه بدبختی ای هستش ها,اینطوری میشه که دیگه نمیشه به کسی پیشنهاد داد از شاتل سرویس بگیره
    من 4 روزه دنبالشم هنوز جواب نگرفتم و با این لینک ها مشکل دارم لینک های سایت پی سی دانلود که روی سرور farashare برای دانلود قرار داده شده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا اینطوری حیفه،از حداکثرش استفاده کنید، بذاریداز ساعت 1:00:00 الی 6:59:59!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خداییش سپنتا توی سیستمهای تشویقی خیلی بهتر عمل کرده.
    شاتل هم باید روشی برای تشویق مشتریهاش در درازمدت درنظر بگیره.
    درسته؟ خب پس بریم سقف رو روی سرشون خراب کنیم
    خداییش اگه سپنتا تو همه چیزش مزخرفه!!!() تو این یه مورد فوق العاده کار کردن
    مهدی جان بیدار نمیونم معمولا تا 1 و 1:30 همیشه بیدارم دیگه اینم میزارم روی دانلود و میرم میخوابم
    یه چیزی هم هست نرم افزاری که کامپیوتر رو روشن میکنه سر یک ساعت خاص اسمش چیه؟
    با idm هم تنظیم میکنم خودش اتومات میگیره ولی بعضی اوقات چندین بار هم گفتم اینجا با لینک های farashare شاتل مشکل داره و باید مودم رو خاموش روشن کنی یکبار تا بشه ازش دانلدو کرد اگه ت این حالت پای سیستم نباشی که چیزی دانلود نمیکینی , به پشتیبانی زنگ زدم گفتم مشکل رو گفت داریم با مخابرات مطرح میکنیم که مشل رو برطرف کنه مشکل از سمت خودشونه ولی جالبه نمیدونم چرا فقط با لینک های دانلودی سایت پی سی دانلود مشکل داره البته اون هایی که روی سرور farashare هستش
    ظاهرا با رپیدشر هم به مشکل برخوردن!! اینطوری که خودشون میگن
    یک شب هم همین بلا سر من اومد گذاشته بودم که کامپیوتر خودش خاموش کنه ولی نرم افزار عمل نکرده بود و ساعت 9.5 صبح که بیدار شدم دیدم هنوز داره دانلود میکنه شانس آوردم که سرویسم 128 هست وگرنه حجمم تموم شده بود
    تو 128 داری من 512...نمیدونم چه مرگش بود گذاشته بودم دانلود بشه صبح هم باید میرفتم دانشگاه....وقتی اومدم دیدم جا ترو بچه نیست!!!

سیستم روشن مونده بود و خاموش نکرده بود....
    حدود 350 مگ هم دانلود کرده بود(شانس اوردم که iلینک بیشتری وسه دانلود نذاشته بودم وگرنه باید از عصبانیت کلمو میکوبیدم به دیفار!!!!)

اگه اکانت داشته باشی همه مشکلاتت حله!! (خودتم اشاره کرده بودی
    من از ساعت 1:05 دقیقه میزارم تا دقیقا ساعت 7:00
    حالا بگین چرا؟
    اونطور که فهمیدم ساعت شاتل با ساعت سیستم من 5 دقیقه عقبتره
    ینی اگه ساعت من 1:05باشه ساعت اونا دقیقا ساعت 1 بامداده
    اون ساعت 7 هم محض احتیاط اینکارو میکنم نکنه یه وقت ساعتشونو بکشن جلو و من بدبخت بشم
    آقا اینطوری حیفه،از حداکثرش استفاده کنید، بذاریداز ساعت 1:00:00 الی 6:59:59!!!
    ایووووووولللل خیلی باحاله

10. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

آقا کسی اینجا هست با این لینک ها مکل داشته باشه یا فقط منم؟؟؟
    البته فقط لینک های farashare رو مشکل دارم ها
    اون ها رو تست کنید:

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من که قبلا تست کردم ارور میداد.

راستی یه سوال: من یادم نیست دقیقا شروع سرویس از چه روزی بود. تو قسمت مشاهده مصرف هم نمیزنه تارخ شروع چه روزی بوده؟ چطوری بفهمم؟!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

آقا کسی اینجا هست با این لینک ها مکل داشته باشه یا فقط منم؟؟؟
    البته فقط لینک های farashare رو مشکل دارم ها
    اون ها رو تست کنید:

کد:
    پیجش باز نمیشه!!

The page cannot be found

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •