خوب اگر هر دو رو بخوای 4 تومنی باید خرج کنی
ولی اگر می خوای از هارد اکسترنال استفاده کنی حتما از سری 7000 بخر
خوب اگر هر دو رو بخوای 4 تومنی باید خرج کنی
ولی اگر می خوای از هارد اکسترنال استفاده کنی حتما از سری 7000 بخر
سلام من نمی دانم چگونه می توان پیغام های شخصی را خواند
دوست گلم سوالت رو اینجا مطرح کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارزونم شده این گزینه خوبیه
در جواب دوستمون madoo3003 که میگه 1340 داغ میکنه باید بگم با این مشخصات چیز عجیبی نیست که داغ میکنه داغ کردن هم مشکلی نیست ولی باید حواست بهش باشه رو فرش نزاری و... مشکلی پیش نمیاد![]()
در مورد این 2 مدل 1640 و1199 مسئله دیگری که هست در اکثریت سایتهای فروش لپتاپ 1199 همراه با
blue ray rome هست در صورتی
که در 1640 تنها dvd rw هست و این وقتی custome میکنی 150$ تفاوت قیمت دارن.در blue ray /rw تفاوت به 300$ میرسه.
درکل 1199 پردازشگر بهتر کارت گرافیک فوقالعاده بهتر و blue ray rom داره 3 مزیت نسبت به 1640
و 1640 هم 3 مزیت lcd و هارد و ram ddr3 داره نسبت 1199
با توجه به قیمت هم که 1640 حدود 60 تا 100 هزار گرونتره انتخاب من hp شدو بدنبال خریدش هستم.
آیا این درسته که محصولات HP از این به بعد دیگه به ایران وارد نمی شن؟
اگه جواب مثبته آیا شامل لپ تاپ های HP و گارانتی محصولات هم می شه یا نه؟
سلامم..فک نکنم این حرفا عملی باشد.. پارسال هم میگفتن اچ پی تحریم کرده و چاپگرهاش وارد نمیشه.. اینجور نشدش.. کلی توو ایران فروش و سود داره چرا اینکار را بکنه اونم تووو این بحران جهانی که وضعشون خرابه..
این اقلامی که وارد ایران میه از راه دوبی میادش.. تحریم هم بکنه بیفایده ستش چونکه دوبی را که تحریم نکرده.. بیخیال این صحبتا شو
یه سوال
اگه هارد 5400 و اکسترنال 7200 داشته باشیم ، ولی اینترفیسمون USB باشه قاعدتا حداکثر سرعتمون باید ماکزیمم سرعت usb باشه دیگه؟؟؟ چون سرعت انتقالش در هر حال از 5400 هم خیلی کمتر مگر اینکه از eSATA استفاده کنیم
استدلالم درسته؟؟؟
سلامم..استدلالت تا یه حدی درسته..
اوون بابایی که گذاشتی توو آواتارت اولش هر کی ببینه خیال نیکنه یه جاییش را دارن میکشن..خیلی عکس ضایعیه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)