دوست عزیز ماش از برنامه ی DU Meter استفاده کنید مطمئنا صحیحترین اطلاعات را در اختیارتون میگذاره ! یه سرچی بزنید هم برنامه و هم کرک و سریالش در انجمن موجوده !
دوست عزیز ماش از برنامه ی DU Meter استفاده کنید مطمئنا صحیحترین اطلاعات را در اختیارتون میگذاره ! یه سرچی بزنید هم برنامه و هم کرک و سریالش در انجمن موجوده !
تو منطقه پونک (مخابرات پیام نور) با پیش شماره 4445 کدوم شرکت از همه بهتره؟
کسی امپراطور رو تست کرده؟
dumeter خیلی خوبه فقط که نمیدونم چرا توی ویستا مقدار آپلود رو 3 برابر نشون میده دانلود درسته ولی آپلود 3 برابر اوایل که ویستا نصب کرده بودم وقتی سرعت آپلود رو تو dumeter دیدم خیلی خوشحال شدم ولی بعد که فهمیدم زیاد نشون میده کف کردم![]()
من با امپراطور که صحبت کردم گفت ما با صبانت شریکیم و گفت که نمایندگی نیستیم
توی سایتشونم که ببینی سرعت هایی که نوشته بالاتر از صبانت هست ولی قیمتشون پایین تره
مضاف بر اینکه بالاتر از 128 رو به خانگی هم میده، گرچه من در این مورد از استراتژی صبانت خبر ندارم اما از سایتشون اینطور برداشت میشه کرد که بالاترین سرعت برای کاربران خانگی 128 هست
نظر شما چیه؟![]()
سلام معذرت اگه جای این پست اینجا نیست
ولی اگه میشه بهم جواب بدین
من تو سایت خودم که می خوام برم از کامپیوتر خونه خودم نمی تونم وارد بشم این ارور ها میاد
( البته با کامپیوتر های جاهای دیگه باز می شه ) اینو بگم من از adsl استفاده می کنم و اینو هم بگم که با کامپیوتر هایی که همون ADSL که من استفاده می کنم - اونها هم استفاده می کنن باز می شه
با IE
بعض وقت ها این :
و بعضی وقت ها این یکی:
با فایر فاکس
بعضی وقت ها این :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 706x142.
و بعضی وقت ها این :
میشه یکی کمک کنه . بدجوری اعصابمو خرد کرده ؟؟؟؟؟ فقط با کامپیوتر خودم اینجوری هست .....با سرورم هم تماس گرفتم
گفتن که باز می شه ولی با کامپیوتر خودم نمی تونم . یکی می گفت مشکل از شبکه ات است ( البته بعد از 3-4 روز یه دفعه درست میشه برای 1 ساعت ولی باز اون ارور ها میاد .......) با کامپیوتر خودم اینجوری هست ها.
Last edited by sina1415; 06-10-2008 at 00:09.
تا حالا کش سرور رو خالی کردی؟ اگه نکردی دگمه ctrl+f5 رو فشار بده
4445 اصلا ADSL نمیتونه بگیره فیبره نوریهنه نه ببخشید میتونه بگیره اون که نمیتونست بگیره 4460 بود که فیبر نوریه
Last edited by n0100003; 06-10-2008 at 04:43.
حرف الکی زده. نمایندگی صبانت. میخواسته کلاسش پایین نیاد
سلام
من مي خوام از شاتل 256 بگيريم ، ولي خيلي گير داد بهم.
1. من درسم تموم شده و دانشجو نيستم.
2. شاتل گفتش روزنامه رسمي شركت بيار...!!!! ( خوب من كه شركت ندارم)
3. اداره اي كه كار مي كنم هيچ نامه اي بهم نميده.
حالا شما بگيد من چي كار كنم؟؟؟
نمیدونم چرا فکر میکنی هر جایی که اینترنت نداشته باشه حتما فیبره نوریه؟؟؟
عزیز ممکنه اون مرکز مخابراتی اونقدر بی عرضه باشه که هنوز نتونسته تجهیزات لازمه را فراهم کنه.....(مثل مرکز مخابراتی شهید چمران)
ربطی به فیبر نوری بودن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)