تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 198 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟
    اینجور مسائل رو نمیشه توضیح داد و باید خودتون ببینید با چه ترکیبی, کارایی بالا تری دارید برای مثال خودم, 3 تا جادوگر و للینا بودیم. تمام جادوگرام هم بر پایه قدرت های تحاجمی ساخته بودم (البته "واین" یه چندتای جادوی شفادهنده داشت) و "للینا" که چون دورزن بود با تیمم کاملآ مچ بود و زیر کلاس رنجر هم براش برداشته بودم که یک حیوان دست آموز هم به تیمم اضافه میکرد (برای مبارزات نزدیک) البته چون از کلاس عیار بود توانایی باز کردن قفل ها رو هم داشت.
    چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
    کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟
    بالای صفحه (جایی که گزینه های ماموریت, توانایی ها و... هست) گزینه ای برای این منظور داره (فکر کنم از سمت راست دومی بود) البته در تمام مکان ها فعال نبود.
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 16-07-2010 at 11:53.

2. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موقعی که میخوام برم توی قلعه redcliff برای نجات والنا دختر آهنگره دروازه بستست و هیچ رقمه نمیشه وارد قلعه شدش
    باید چیکارش بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موقعی که میخوام برم توی قلعه redcliff برای نجات والنا دختر آهنگره دروازه بستست و هیچ رقمه نمیشه وارد قلعه شدش
    باید چیکارش بکنم؟
    باید به داخل آسیاب بادی برید اون جا یه راه مخفی داره که به قلعه میره.
    دقیقا یادم نیست اون آسیب بادی کجاست. ولی پیدا کردنش سخت نیست.

5. این کاربر از Vahid_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داخل آسیاب بادی هم رفتم ولی پیداش نکردم اون راه مخفی رو
    یه چیزی حالت دریچه هست که روی زمین قرار گرفته و اطرافش کاه و اینا هستش ولی نشانگری برای بازکردنش نمیاره اصلا

ویرایش:کلیدش رو گیر آوردم از برادر حاکم ردکلیف

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
    از کجا؟
    Last edited by بردیا; 16-07-2010 at 14:57.

7. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
    از کجا؟
    Warrior Specializations:f
    Berserker is unlocked by Oghren or a manual available from Gorim in Denerim.
    Champion is unlocked by accepting the reward for completing Arl of Redcliffe.
    Reaver is unlocked by Kolgrim after siding with him in The Urn of Sacred Ashes.
    Templar is unlocked by Alistair or a manual available from Bodahn in Party Camp

Rogue Specializations:d
    Assassin is unlocked by Zevran or a manual available from Alarith in Denerim.
    Bard is unlocked by Leliana or a manual available from Alimar in Orzammar.
    Duelist is unlocked by Isabela in Denerim after beating her in a game, sleeping with her, or persuading her.
    Ranger is unlocked by a manual available from Bodahn in Party Camp.g

Mage Specializations:f
    Arcane Warrior is unlocked by a soul trapped in a phylactery encountered in The Elven Tombs during Nature of the Beast.
    Blood Mage is unlocked by the Desire Demon during Arl of Redcliffe if the Warden is a mage, enters the Fade personally, and requests arcane secrets.
    Shapeshifter is unlocked by Morrigan or a manual available from Varathorn in the Dalish Camp.
    Spirit Healer is unlocked by a manual available from Wonders of Thedas in Denerim or from Levi Dryden in Soldier's Peak (the latter requiring the Warden's Keep DLC).h

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باگ: بعد از باز کردن هر کدوم از اینها, برای همیشه (دفعات بعد هم) باز میمونند. حالا میرسیم به باگش که دفعه اول بصورت اتفاقی یاد گرفتمش و اون باز کردن اینها توسط خرید کتاب بصورت رایگان هست. برای اینکار, قبل از اینکه کتاب رو بخرید بازی رو ذخیره کنید و بعد کتاب رو خریداری و بعد که برای شما باز شد مجددآ بازی رو لود کنید. با اینکار اون مورد برای شما بدون پرداخت هیچ پولی باز میشه.

9. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داخل آسیاب بادی هم رفتم ولی پیداش نکردم اون راه مخفی رو
    یه چیزی حالت دریچه هست که روی زمین قرار گرفته و اطرافش کاه و اینا هستش ولی نشانگری برای بازکردنش نمیاره اصلا

ویرایش:کلیدش رو گیر آوردم از برادر حاکم ردکلیف

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

همونطور که دوستمون گفتن تنها راهش همون دریچه در آسیاب هست،الان شما ماموریت های روستای ردکلیف رو حل کردید دیگه؟(همون که یه عده میان باید از روستا با کمک اونا محافظت کنی.)

11. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
    حالا چه جوری میشه شد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
    حالا چه جوری میشه شد؟
    قاعدتآ باید جادوگر باشید پس بهتون پیشنهاد میکنم پستی رو که Optimus Prime عزیز, داده بودند رو مطالعه کنید (جواب این سوالتون هم اونجاست)

کد:
    هرچند خودم هم تو چند پست قبل, طریقه باز کردن تمام زیر کلاس ها رو گذاشته بودم
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 19-07-2010 at 13:15.

14. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قاعدتآ باید جادوگر باشید پس بهتون پیشنهاد میکنم پستی رو که Optimus Prime عزیز, داده بودند رو مطالعه کنید (جواب این سوالتون هم اونجاست)

کد:
    هرچند خودم هم تو چند پست قبل, طریقه باز کردن تمام زیر کلاس ها رو گذاشته بودم
    خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستم

راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
    یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
    یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا
    از همون هایی که جنس میفروشن (البته همشون ندارن) برای مثال همون جایی که بار اول الیستر رو دیدید, اونجا کسی که جنس میفروخت یک Backpack برای فروش داشت (هر کدوم هم 10 تا به فضای شما اضافه میکنند) متاسفانه صحبت خیلی وقت پیشه و...

خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستم
    حالا چرا الف؟ دوارف که بهتر بود (البته خوبی این بازی اینه که همه سلیقه ها رو راضی میکنه)

17. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •