دوستان من cd گوشی رو چک کردم برنامه update نداشت تازه Pc studio هم قسمت update نداشت
اونايی که update کردن بگن چيکار کردن لطفاً
دوستان من cd گوشی رو چک کردم برنامه update نداشت تازه Pc studio هم قسمت update نداشت
اونايی که update کردن بگن چيکار کردن لطفاً
بايد pc studio جديد دانلود كني
شما مطمينی؟
سلام برین توی قسمت نرم افزار 9.3 براتون Route66 رو آپ کردم
دوستان من امروز بالاخره این گوشی رو گرفتم. با گارانتی اصلی ماکروتل 515 یه رم 8 گیگ توشیبا اصل هم خریدم 22 تومان.
سوالی که داشتم گوشی قبلیم N82 بود چطور میتونم اطلاعاتم مثل SMS رو به گوشی جدید منتقل کنم؟
البته برای شماره تماس ها و موارد تقویم با PC Suit نوکیا اونا Sync کردم و رو کامپیوترم هست و اگه با PC Suit سامسونگ دوباره Sync کنم حتما این اطلاعات روی 8510 منتقل میشند اما برای SMS ها هنوز راحی پیدا نکردم.
با تشکر
من در مجله ای خواندم:
فناوری جالب dina که اجازه می دهد بدون نیاز به access point بتوانید از طریق wi-fi به کامپیوتر وصل شوید
اما یک سوال دارم
فرض کنید pc های یک کافی نت از طریق بی سیم به هم متصل باشند
در این صورت می توان با i8510 از طریق wi-fi به اینترنت وصل شد؟
Last edited by fariborz_1; 17-04-2009 at 04:55.
اين كه اصلاً نصب نميشه ارور certificate ميده ولي با حالتي كه برنامه نياز به ساين داره فرق ميكنه اصلاً گوشيه من هك شده ولي اين اولين برنامه ست كه نصبش نميكنه
اگه wlan پسورد نداشته باشه كه راحت ميشه ازش استفاده كني و بري تو اينترنت ولي اگه پسورد داشته باشه كه نميشه كافينت ها هم پسورد دارن جاهايي كه پسورد ندارن مثلاً هتلها دانشگاه فرودگاه و... هستن
dlna وقتي ميزني روش وصل ميشه به wlan بعد يه گزينه مياد به اسم samsung mobile server بعد كه ميزني روش 3 تا فولدر مياد music pictures videos بعدش ديگه نميدونم چيه شايد بايد به wlan لپتاپ وصلش كني كه باهاش فايل ترنسفر كني
دوستان ميشه لينك هك گوشي رو دوباره برام بزارين و همچنين لينك برنامه هاي مخصوص اين گوشي يا همون لينك مخصوص اين سيمبين ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)