1-تنها چيزي كه الآن يادم مياد اينه كه روي هدفون 3 جي كنترل صدا وجود داره اما رو هدفون 2 جي نيست اين كنترلر ...)اقا من دقیقاً از کجا موقع خرید اطمینان پیدا کنم که به جای iPod 3G 32GB یه iPod 2G 32GB بهم نندازه اون فروشنده؟
چطوری میشه شناختشون؟
2)من اول گرافیک MGS4 رو دیدم کف کردم، اخه خود گرافیک PS3 رو داره.
بعداً فهمیدم از قبل رندر شده هست همه صحنه هاش و Snake همیشه تو همه مراحل یک جا نشسته و فقط تیراندازی می کنه...!!!
ولی بازم ایول حال کردم باهاش.
3)منظور اون دوستمون از خاموش شدن iPod موقع جیلبریک کردن چیه؟ و اینکه اگه خاموش بشه واقعاً نمیشه دیگه اینور اونور بردش و همیشه باید به PC وصل باشه تا کار کنه؟ اینطوری که خیلی ضایع ست
2-يه جا شنيدم تا يه مرحله ي خاص كه فك كنم 16 بود همينطوره كه شما ميگي اما بعدش حركت هم ميكنه.اينو تو عكس ها هم ميشه ديد.اما من خودم تا حالا بازي نكردم و نميتونم جواب كاملا" درستي بهت بدم ...
3-من نگفتم موقع جيلبريك كردن.شما گوشيتون يا روي حالت استندباي هست يا روشنه يا خاموش كامل كه تو تنها روشي كه براي جيلبريك 3 جي وجود داره بعد از اينكه آيپادو جيلبريك ميكني اگه گوشي احيانا" خاموش بشه به هر شكلي مثلا" باطري تموم بشه ، يا دكمه ي پاور رو بگيري و آيپاد خاموش بشه بايد دوباره به PC وصلش كني تا بتوني كار كني ...
اگه 3 جي خريدي برو خدا رو شكر كن كه همينطور هم جيلبريك ميشه ما كه اصلا" آيپادمون جيلبريك نميشه فعلآ" بايد چه افسوسي بخوريم؟!؟!؟
سبز باشيد ...

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول 
			 نوشته شده توسط ahmad72
 نوشته شده توسط ahmad72

.gif) بازی کردید اسمش رو بگید بریزم
 بازی کردید اسمش رو بگید بریزم

.gif)

.gif)
.gif)