یکم جلوتر که ... خواستی یه ماشین رو تیک اوت کنی و تمام اس یو وی های شهر دنبالت کردن هم امیدوارم همینو بگی
...................
راستی زوندا نخیرین یه اشتباه بزرگه ........
یکم جلوتر که ... خواستی یه ماشین رو تیک اوت کنی و تمام اس یو وی های شهر دنبالت کردن هم امیدوارم همینو بگی
...................
راستی زوندا نخیرین یه اشتباه بزرگه ........
7ساعت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اون دیگه کی بوده !!!! اصلا حال نمیده که حدود یکی دو سال ادم صبر کنه که یه بازی معروف بیاد و بعد توی یه مدت کوتاه تمومش کنه !اره دیگه تموم شد اخه نزدیک امتحانا بودیم گفتم سریع تموم کنم تازه یکی از دوستام 7 ساعته تموم کردش(درس نمی خونه اصلا ویلی دیوونه بازی)
سلام دوستان من الان تو level 9 هستم چند مرحله دیگه مونده تا تموم بشه ؟![]()
سلام...
تا 15 یا 16 راحت میری....
یه خورده دیگه باید بازی کنی![]()
من دیگه حوصله ام سر میره همه اش 4 نوع هست:
تورنمنت 8 ماشین
فرار از پلیس
تعقیب ماشین و جلو زدن
سرعت تک نفری (checkpoint)
تازه فرار از پلیس هم که پول نمیده بالاخره ترینری کدی چیزی نیومد که پول رو افزایش بده باز پرو استریت خوب بود unlockallthings رو میزدی یه ماشین 8 هزار دلاری میداد که همه اش میتونستی مفتی به کااژ اضافه کنی و بفروشی و پول دربیاری الان من موندم تو کف ماشینای گرون قیمت اصلا نمیتونم ماشین بخرم نیسان رو که همون اول میده اشتباه کردم فروختم حالا هم 3 تا دارم که هر سه رو تو مسابقه برنده شدم اونم که خیلی حال نمیده من بوگاتی میخواااام
سلام دوستان
منم چند روزیه دارم بازی می کنم و لذت می برم. کلن قشنگه تنها ایرادی که بش وارد بود نور زیاد بود که مانیتورو تنظیم کردم خوب شد.
برای Photomode هم که دوستان راه حل داده بودند دانلود کردیک اگه خدا بخواد درست میشه ما هم یه عکسی از ماشین حال حاظرمون میذاریم.
فعلن به بازی ادامه میدیم
موفق باشید
سلام
یه سوال
ماشین های که تو undercover خریدم چه طوری می تونم بفروشم!!
تو بازی Esc رو میزنی و بعدش این کارا رو باید انجام بدی:
Cars > Garage
از توی این قسمت ماشینت رو انتخاب میکنی و پایین صفحه نوشته Sell که جلوی این کلمه یک شماره زده که فکر کنم 2 باشه.اون شماره رو میزنی و ماشین رو میفروشی.
ماشین هایی رو که برنده شدی نمی تونی بفروشی
بروبچ نرم افزار Game Optimizer رو نصب کنید بعدش راحت با رزولیشن 1024*768 و گرافیک high میتونید بازی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)