تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 1138 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یه خبر بد و تا حدودی جالب
    امروز داشیتم با دوستم از دانشگاه برمیگشتیم موقع برگشتن کمی ولخرجی کردیم(انگار دانشگاه ولخرجی نمیکنیم)
    با سواری برگشتیم .
    از شبستر تا صوفیان بدون حادثه اومدیم
    از شهر صوفیان تازه به طرف تبریز در اومده بودیم که یه پل کنار کار خونه سیمان صوفیان هستش پایین این پل هم ورودی کارخونه بلوک سیمانی و ایرانیت و لوله سیمانی از این چیزا هستش این بخش از جاده هم واسه سرعت خوبه هم یه پیچ بد پایین پل داره .
    کمی مونده بودیم به پل برسیم یه جلو پنجره خیلی اشنا درست روی بلوار وسط جاده به چشمم خورد
    چشمتون روز بد نبینه یک دستگاه کاپریس کلاسیک از مدلهای 88 تا 90 سفید رنگ واقعا تمیز روی بلوار وسط جاده (اونجا هنوز گاردریل نیست بلواره)و چه خوب که گارد نبود جا خوش کرده .
    یه لحظه من که جلو نشستم کپ کردم گفتن الان کلا جلوبندی داغونه چون یه چند تا پزو او از این چیزا قبلا همونجا رفتن رو بلوار همشون جلو بندی و شبکه و همه چیز داغون ولی خداییش تا ماشین رسید کنار این کاپریس دیدم نه بابا ماشین انگار میخواسته از اونجا دور بزنه
    هیچیش نشده اتاقم سالمه خطم روش نافتاده حیف اونجا نمیشد وایسیم و عکس بندازم سرعت زیاد بود .

2. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیروز نصف شب میدون ساعت یه ایمپالای کوپه نقره ای 74 دیدم چه غُل غُلیم می کرد
    Last edited by TopGear; 03-05-2011 at 19:55.

4. 3 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا تو این شهر شما هم کم آمریکایی نیستا!!!!!!!
    هی میگید اصفهان خیلی آمریکایی داره
    فورد مک وان من اصفهان ندیدم بعد تو شهر شما هست.
    ======
    راستی امروز با ازمبیل رفتیم تا 130 کیلومتری اصفهان و برگشتیم.....خوب بود

6. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز نصف شب میدون ساعت یه ایمپالای کوپه نقره ای مدل 75 کوسه ای دیدم چه غُل غُلیم می کرد سریع رفت نتونستم عکس بگیرم متاسفانه
    فدای اون غل غل اش که یه ملت رو سر کار می ذاره....

======
    تو شهری که ایمپالا 65 فراوونه معلومه ماشین تک زیاده... بهانه نیار آقا !! (مخلصیم )

سعید جان اینطوریهام که فکر میکنی نیست....منم مشکلاتی دارم....الان همین مادرم مخالف 99% این ماشینهاست.....تازه اونقدر من گرفتاری دارم که نمیدونم چیکار کنم....
    ولی خب همین ماشینها رو خوشه....
    اگه بازم نمایشگاه گذاشتن ببینم میتونم یه کاری کنم این ازمبیل(از این به بعد به الدزمبیل ازمبیل میگم) رو ببرم خیلی بدنه ی خوبی داره.
    انشاالله خونه که درست شد یه بیوکی چیزی روپا بخر و برو تو زعفرانیه فرمانیه اقدسیه این خیابون سر بالاییا چیچیه؟برو باهاش حالش رو ببر جای منم بغلت خالی بزار.جای رامین هم صندلی عقب خالی بزار
    مادر ها همشون مخالف آمریکا و ماشین آمریکایی و سیاست های آمریکایی هستن
    ما هم متاسفانه همونطور که شما می دونید با مادرمون سر ماشین آمریکایی مشکل داشتیم که الحمدلله حل شد!!
    آره یه بیوک تمیز می خوام... مدل 1364 می خوام مدل بالا باشه خدا کمکمون کنه..... ما همون سلسبیل خودمون رو بریم بسه... زعفرانیه و اقدسیه به درد ما نمی خوره

برادر اون اوزمبیل شما که یه منطقه رو حریفه !!!! ماشین دو در... تمیز موتور v8 ... 305 .. اتومات... دیگه چی می خوای؟؟؟ ورش دار بیارش همایش ملت زندگی کنن خدا وکیلی !!!

8. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

======
    سلام
    اکثراً سالم نیستن اونیم که دیدم(کوپه) تمیز نبود و پلاک نداشت
    طرفای خودمون یه ایمپالا کرمی رنگ هست که تازه از وجودش خبردار شدم، بزودی عکساشو میزارم، چراغاشم مستطیلیه

فدای اون غل غل اش که یه ملت رو سر کار می ذاره....
    سره کار میزاره؟ بیشتر توضیح بده سعید جان لطفاً منظورتو
    منظورت نسبت اسب بخار به حجم موتورشه؟!
    Last edited by TopGear; 23-09-2009 at 19:34.

10. 3 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سره کار میزاره؟ بیشتر توضیح بده سعید جان لطفاً منظورتو
    منظورت نسبت اسب بخار به حجم موتورشه؟!
    علی جان آخه همه ی افرادی که ماشین آمریکایی دوس دارن عاشق شنیدن این صدای غل غلی هستن که شما میگی !!! من خودم هیچ وقت یادم نمیره که چند بار نزدیک بود واسه شنیدن صدای ماشین آمریکایی برم زیر ماشین... این است مرام v8 !!!

بذار بگم که چطوری عاشق کامارو 70 تا 73 شدم...

حدود 5 سال پیش، یه شب ساعت 10:30 شب داشتم میومدم خونه که از دور صدای ماشین آمریکایی رو شنیدم !!!

یه کامارو آبی 70 تا 73 آبی دو خط سفید که به جرات می تونم بگم منبع اگزوز نداشت یا منبع رو حسابی خالی کرده بود!!! صدای غل.غل یا ول.ول نمی داد... داشت خر.خر می کرد !!!! غار غار می کرد !!

پشت سرش هم یه فایربرد 77 آبی آسمونی که بچه محل خودمون بود... (بچه خیابون بهنود)

داشتن از خلوتی شب های تهران بهره لازم رو می بردن...........

خلاصه اینا با سرعت اومدن و رد شدن.. من تو کل این مدت تو پیاده رو خیره بودم !!!

اون کامارو 70 - 73 با اون چراغ عقب های 4 تاییش و اون صدای منبعش یه کاری کرد که خاطره اش تو مخم حک شد!!!! هیچ وقت یادم نمیره ... انقدر صدای اگزوزش وحشتناک بود که تا یه چهار راه بعد که رسیده بود صدای اگزوزش هنوز میومد !!!! خلاصه یه چیزی در حد دیوانگی.....

من بدبخت انقدر کوپ کرده بودم که دقیقا بیشتر از 20 دقیقه تو سرمای زمستون وایساده بودم و تو پیاده رو خشکم زده بود (اینو جدی میگم)

از اون موقع به بعد هست که هر وقت چراغ عقب های کامارو 70 - 73 رو می بینم روح و روان ام خاک و خولی میشه!!!! خلاصه ما تو این دنیا شانس نیاوردیم.... اون فایربرد آبیه هم فروخت ماشینشو... تف به این زندگی... خونواده هم که اجازه ریسک بهم نمیدن و نمی ذارن یه کامارو بگیرم... به خاطر مدل پایین بودنش... هیچ وقت فکر نمی کردم داشتن یه ماشین ( که خیلی ها بهش می گن لگن ) واسم به رویا و آرزو تبدیل شه !!! همه چی بدست آوردنی هست... ولی یه کامارو 70 تا 73 نه !!!

امشب زدم تو خیابون و رفتم اون کامارو 70 تا 73 زرشکی که تو محلمون هس رو دیدم... صبح ها که میرم نیست !!! شب ها هم که نمیشه ازش عکس بگیرم !! صبح ساعت 6 می رم که تا ماشین رو جابجا نکرده ازش عکس بگیرم... می ذارم تو تاپیک عکس های ماشین آمریکایی....

به قول رفیقم من آخرش قسمت نیس ماشین آمریکایی بگیرم...
    Last edited by mard_khasteh; 23-09-2009 at 22:04.

12. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقایون موستانگ 5.0 یعنی 5 لیتری ؟ ما تو ایران موستانگ 5 لیتری داریم ؟ اصلا مدلهای پایینش 5 لیتری دارن ؟ این 5 لیتری چند سیلندره ؟

14. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این الدوزمبیل های کاتلاس سیرا که تو ایران هم زیاد هست موتورشون چند اسب میده

16. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این الدوزمبیل های کاتلاس سیرا که تو ایران هم زیاد هست موتورشون چند اسب میده
    این سیرا های ایران بین مدل 1989 تا 1991 هست که تو این سه سال چند نوع موتور بسته شده..

4 سیلندر با 110 اسب 2.5 لیتر
    6 سیلندر با 125 اسب 2.8 لیتر
    6 سیلندر با 160 اسب 3.1 لیتر
    6 سیلندر با 160 اسب 3.3 لیتر

ولی نمی دونم اینایی که تو ایران هست کدوم از این سه مدل هست ! شما ببین موتورش چند لیتریه؟ با توجه به لیترش ببین کدوم از مورد های بالا هستش... شنیدم موتور هاش یه بار مصرف هم هستن.. قابل تعمیر نیس..

آقایون موستانگ 5.0 یعنی 5 لیتری ؟ ما تو ایران موستانگ 5 لیتری داریم ؟ اصلا مدلهای پایینش 5 لیتری دارن ؟ این 5 لیتری چند سیلندره ؟
    بله 5 همون 5 لیتریه... 5 لیتری هم میشه 302 اینچ بر متر مکعب.. موتور 302 هم تو مدل های قدیمی فورد بسته میشده هم تو مدل های جدید هست..

تو ایران هم اکثر موستانگ ها 302 هستن.. 302 v8 هستش...
    Last edited by mard_khasteh; 24-09-2009 at 03:33.

18. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم 6 2.8 125 اسبی باشن همشون چون اکثرا پشتشون مینویسه 2.8 البته امکان داره نمونه های 3.1 و 3.3 هم اومده باشه.
    لون موضوع موتروشون رو هم منم شنیدم قابل تعمیر هستن ولی بعد از تعمیر انگار هیچی خوب جا نمیره بخصوص کارتلشون

20. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •