Error during initialization: Unhandled exception caught
برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس Sound بشو و بر روی speakers دابل کلیک کن.
بر روی تب Advanced کلیک کن و فرمت پیشفرض رو در حالت " i24 Bit, 48000 Hz Studio Quality" قرار بده.
Error during initialization: Unhandled exception caught
برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس Sound بشو و بر روی speakers دابل کلیک کن.
بر روی تب Advanced کلیک کن و فرمت پیشفرض رو در حالت " i24 Bit, 48000 Hz Studio Quality" قرار بده.
خیلی ممنون هومان جان
درست شد
![]()
خوب خوب خوب
من از این ورژن اصلا خوشم نیومد !!!
وقتی آدم با کال 4 بازی میکنه 100% توقعاتش از این بازی میره بابلا بعد فکر نمیکنم این بازی اصلا تونسته باشه توقع های ورژن 5 این بازی رو جواب بده !!!
من که ادامش نمیدم !
رفیق به نظرم اشتباه میکنی .
درسته cod:mw خیلی از این بهتر بود .
ولی اینم واسه خودش خوب بود .
چون بعد از یه جنگ مدرن دوباره رفته سراغ جنگ جهانی .
اگه از من میشنوی تا آخرش برو ، صحنه ی آخرش واقعا زیباست ...![]()
تایید میشه بخصوص همون جیایی که با مافوقت میری کاماندو بازی خیلی هیجان انگیزه یادته توی cod4 هم بود یه همچین مرحله ای میریم عیمران زاکایوف رو ترور میکنیم نمیمیره اینجا هم یه مرحله مشابه داره یه مرحله هم داره توی هواپیما هستی کشتی و هواپیما شکار میکنی سخته ولی حال میده من هم قبول دارم به با کلاسی cod 4 نیست ولی عمرا نمیشه از این جور بازیهای اول شخص گذشت
خوب پس اگه با من کاری ندارید من برم دوباره بازیرو ادامه بدم![]()
دوست من من هم در تائید صحبت بچه ها از این بازی تعریف می کنم و می گیم یکی از بهترین بازی های اول شخصه اکشنه. تو سالی که اکثر بازی ها وقعات رو برآورده نکردن.این یه گزینه خوب برای بازی کردنه. من به عنوان یه cod بازی حرفه ای هیچ وقت به راحتی از کنار نسخه های این بازی رد نمی شم و همه رو یکی دو سه بار تموم میکنم.
اوکی موفق باشی...
Go.. Go...Go Comrade... Hit the targets
می دونم هیج جا گیر نمی کنی چون حرفه ای هستی ولی اگه گیر کردی ما صبح تا شب پلاسیم تو فروم هر چی از دستمون بیاد دریغ نمیکنیم داداش![]()
به به
go go go go
نه بابا خیلی داره جالب میشه
یعنی انگاری درسته به اون نسخه قبلی نمیرسه اما به یه خورده ارفاق میشه با اون یکی برابر دونستش
الآن واقعا هیجان انگیز ناک شده
آقا من حرفمو پس میگیرم : این بازی ارزشش خیلی بیشتر از ایناست
بعد چیزه من این بازی ها رو با 6 تا اسپیکر بازی میکنم برای همین صدای 3d باعث میشه کلا هیجان بازی دو چندان شه ، حتما یه امتحانی کنید
----------
خوب حالا دوست جونا یه چیزی
من بعد از مرحله ی هواپیما که کشتی ها رو منفجر میکردم رفتم یه مرحله دیگه که اونجا سه تا هدف بهم داده بعد آها یه چند تا بمب هم بهم داده که با اهرم میشه ترکوندشون
حالا من رسیدم آخره مرحله دوستام منتظرن تا من یه کاری بکنم
بعد حالا من الان گیج شدمو نمیدونم چیکار باید بکنم
هر کدوم از اون سه تا هدفم یه بسته ی بزرگ مهمات هست که دو تا باکس درخشان ( جای بمب ) روشون هست تا انگاری من بترکونمشون
اما من هر کاری میکنم نمیترکند 1!!
چه کنم؟
دستتون درد نکنه
شما برو کنار اتاقکها و کلید 5 رو بزن تا اهرم ظاهر بشه و کلیک راست کن تا یک بسته رو داخل اتاقکها بندازه و بعد با اهرم اونا رو بفرست رو هوا
اون بسته ها هم که میدرخشه برای وقتی هست که شما بسته انفجاری نداری و میتونید از اونا وردارید
در ضمن 3 تا اتاقک هک باید منفجر کنید
بازی هم عالی بود از همه نظر مخصوصا از وسط نصف شدن دشمنان یا قطع شدن دست و پاهای اونا
من که سه بار تا اخرش رفتم راستی خبری از تاریخ انتشار ورزن بعدی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)