سلام.
دوستان یکی بیاد بگه که این الماس اینچا کجاست؟ دور تا دورش صخره های بلنده ، هر جا گشتم نتونستم برم بالا.
لطفا زودتر بگید
سلام.
دوستان یکی بیاد بگه که این الماس اینچا کجاست؟ دور تا دورش صخره های بلنده ، هر جا گشتم نتونستم برم بالا.
لطفا زودتر بگید
Last edited by REZAt1980; 14-09-2009 at 18:30.
راستی وقتی که اسلحه زیاد گیر میکنه ، باید برم یه دونه نو بخرم؟؟
دنبال الماس ها نرو نصیحتم اینه چون در هر صورت همه اش رو نمیتونی پیدا کنی تا می تونی پیدا کن ولی اگه دیدی جاش خیلی سخت از خیرش بگذر
دوستان هر کی میتونه بره اینجایی که تو عکس هست، بگه الماسش کجاست؟؟
یه جورایی باید برم پیداش کنم، یعنی تا نرم نمی خوابه
ظاهرا روی پل هستی اگه ار که زیره پل باید باشه
اگر هم طرف کوهها میگیری چراغ روشن میمونه(یعنی اگه رو سنگ هاست) گرفتنش راحت نیست
کلا الماس هارو بیخیال
من تازه این بازی را نصب کردم و همون مرحله اول توی جنگل گیر کردم وقتی میرم اون دختره را از تو کلبه آزاد میکنم نمیدونم کجا باید بروم میروم پیش اونی که دستور میده نمیدونم ازم چی میخواد و نمیدونم کجا بروم ممنون میشوم کمکم کنید.
مگه نقشه نداری؟؟؟رو نقشه نگاه کن ببین چیزی هست؟؟؟
در ضمن اگه از ماموریتت عکس بذاری خیلی خوبه...
ممکنه باید دنبال الماس بگردی...اگه اینجوره از او جی پی اس استفاده کن...همون کوچیکه که مثل موبایل هست...
فکر کنم دنبال الماس باشه چون نوشته دایموند . ولی کجا میشه پیداش کرد تی نقشه که نیست و بعضی قسمت ها هم که میری سری مریض میشه و میفته.![]()
وقتی به الماسا میرسی چراغ روی دستگاهت تندتر چشمک میزنه...این جوری میتونی بفهمی...
اون ربطی به مکان بازیکن نداره هرچندوقت حالش بد یشه که باید H (فکرکنم همین بود) رو بزنی برای الماس هموقتی نزدیک شدی h80درجه بچرخ وقتی LED بدون چشمک روشن موند یعنی الماس روبرو ت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)