تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 288 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه کسایی که سرجلسه بودن میتونند تکمیل ظریفیت انجام بدن چه کسایی که قبول شدن و چه نشدن.اینو از اطلاییه تکمیل ظرفیت مرحله اوله پارسال دیدم.
    امسال آره ولی مطمئنی پارسال هم همه میتونستن شرکت کنن !؟ یا پارسال فقط اونایی که قبول نشده بودن میتونستن شرکت کنن ؟
    اطلاعیه پارسال رو میشه بدی ؟

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود

کسی اطلاع داره میشه انتقالی گرفت واسه ترم اول یا نه؟
    مسیول دانشگاه ازاد که میگفت همه میتونن انتقالی بگیرن به هرجا به غیر از تهران و کرج

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قضیه ی تکمیل ظرفیت چیه الان؟ من قبول نشدم .چیکار باید بکنم؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا جواب پست های منو کسی نمیده :( من با دانشگاه امارات نمره ام 4 تا دونه فاصله داره تو نکمیل ظرفیت احتمالش هست قبول شم ؟
    کسی راجب دانشگاهش و هزینه هاش اطلاعاتی داره؟ همون دبی میشه؟ دیگه وجدانن جواب ندید که برم یک فروم دیگه ثبت نام کنم

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام بچه ها .

تکمیل ظرفیت :

کسایی که قبول نشدن توی هیچ کدوم از انتخاب هاشون ، منتظر باشن هفته ی دیگه تکمیل ظرفیت اعلام میشه . یک مبلغی رو باید بابت ثبت نامش بدید ، درست مثل زمان ثبت نام . بعد انتخاب شهر میکنید ، و منتظر میشید تا نتایج بیاد بعدش .

حالا اگر باز هم قبول نشدین توی این مرحله ، نگران نباشید ، تکمیل ظرفیت بعدی آذر ماه میاد و جوابش هم بهمن . باز هم شانس هست

هم امسال هم پارسال ، کلیه پذیرفته شدگان و نشدگان میتونن و میتونستن توی هر دو مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند .

انتقالی هم خیلی سخته گرفتنش ، طرف از نجف اباد نتونست بیاد قزوین با هزار مکافات..

6. 3 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

چرا جواب پست های منو کسی نمیده :( من با دانشگاه امارات نمره ام 4 تا دونه فاصله داره تو نکمیل ظرفیت احتمالش هست قبول شم ؟
    کسی راجب دانشگاهش و هزینه هاش اطلاعاتی داره؟ همون دبی میشه؟ دیگه وجدانن جواب ندید که برم یک فروم دیگه ثبت نام کنم
    اصلا روی قبولیت شرط بندی کن
    هزینه های زندگی در اونجا هم با خودت .
    دانشگاهش هم مثل واحد های داخلی هست سطحش
    اطلاعات رو از سایت دانشگاه بگیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا من شماره پرونده و شماره کارته دانشگاه ازادمو گم کردم حالا باید چجوری از نتیجه ارشد مطلع بشم!!!!!؟؟؟

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

اقا من شماره پرونده و شماره کارته دانشگاه ازادمو گم کردم حالا باید چجوری از نتیجه ارشد مطلع بشم!!!!!؟؟؟
    پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) نتایج کارشناسی ارشد ۹۲ : در صورت فراموشی اطلاعات کارت اعتباری ؛ امکان دریافت کد رهگیری ، شماره داوطلبی و شماره پرونده برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد وجود دارد.

برو اینجا :

11. این کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان محترم توجه داشته باشید که روی 5 دانشگاه آزاد اول ایران برای تکمیل ظرفیت حساب نکنید.......
    از چه لحاظ!!؟اونوقت میشه این به قولی 5 دانشگاهو نام ببری؟
    امسال آره ولی مطمئنی پارسال هم همه میتونستن شرکت کنن !؟ یا پارسال فقط اونایی که قبول نشده بودن میتونستن شرکت کنن ؟
    اطلاعیه پارسال رو میشه بدی ؟
    پارسال 1 فرقی که داشت اگه یادتون باشه تک انتخابی بود ولی امسال ده انتخابی شد واشه همین با قطعیت نمیشه حرف زد دربارش.اون اطلاعیه رو هم من سرچ کردم تکمیل ظرفیت تو یکی از سایتا دیدم.بگردی پیداش میکنی.خلاصه زیاد درگیرش نشید.10،12روز دیگه اطلاعیش رو سایته مرکز آزمونه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بچه ها .

تکمیل ظرفیت :

کسایی که قبول نشدن توی هیچ کدوم از انتخاب هاشون ، منتظر باشن هفته ی دیگه تکمیل ظرفیت اعلام میشه . یک مبلغی رو باید بابت ثبت نامش بدید ، درست مثل زمان ثبت نام . بعد انتخاب شهر میکنید ، و منتظر میشید تا نتایج بیاد بعدش .

حالا اگر باز هم قبول نشدین توی این مرحله ، نگران نباشید ، تکمیل ظرفیت بعدی آذر ماه میاد و جوابش هم بهمن . باز هم شانس هست

هم امسال هم پارسال ، کلیه پذیرفته شدگان و نشدگان میتونن و میتونستن توی هر دو مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کنند .

انتقالی هم خیلی سخته گرفتنش ، طرف از نجف اباد نتونست بیاد قزوین با هزار مکافات..
    جدی تمکمیل ظرفیت پولی هست ؟ دیگه واسه چی پول میگیرن و دوباره ثبت نام میکنن ؟ یه عده نمیرن دانشگاه و ثبت نام نمیکنن و جا واسه ماها که فاصلمون با نفر اخر کمه باز میشه و ما بجاشون میریم.. دیگه ثبت نام و... واسه چیه ؟ احیانا کنکور که نباید دوباره بدیم ؟

دوستان این نرخ واحد پولیش چیه ؟ 6000 تا شهریه ثابت یعنی چند تومان ؟
    Last edited by pcgamer; 06-09-2013 at 20:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •