تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 607 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستش من فكر ميكنم اگه مانيتورت رو تعويض كني درست بشه.

من راهي به غير از اين بلد نيستم" ببخشيد.
    راهکار شما خیلی موثر چون قبلا ه ذهن خودمم رسیده بود ولی گفتم که مانیتور قبلیم سوخته و فعلا نمییشه که مانیتور بخرم.

دوست عزیز شما تازه ثبت نام کردید به خاطر همین باید صبر کنید تا پستتون تایید بشه. لطف کنید از چند بار ارسال نامه خودداری کنید.
    مطلب دیگه این که پست شما رو چند بار خوندم. لطف کنید واضح و با جزئیات بنویسید. یه چیز کلی نوشتید ممکنه هزار تا مشکل به نظر بیاد و 1000 تا راهکار برای درست کردنش باشه. پس سعی کنید از اول یک بار کامل توضیح بدید بعد اگر حل نشد یه فکر دیگه به حال شما می کنیم. بهتره که توضیحاتتون با تصویر همراه باشه.
    ممنون.
    بله شما راست میگی چون من این سایت رو تازه پیدا کردم و تازه ثبت نام کردم ولی خیلی ببخشید ها مگه چند روز طول میکشه که تایید شه همش 5 الی6ساعت نه بیشتر ولی الان 6روز از این مطلب میگذره و کسی جوابه منو نداده وشما هم میگی که من این پست رو چند بار ارسال نکنم ولی چون که کسی جوابه منو نداده مجبور شدم تا یک چشمکی یه مطلبم بزنم حالا هم چون که تازه واردم کسی نباید منو تحویل بگیره شما هم یک زمانی تازه وارد بودید.

قابل توجه دوست خوبمون mro229دوست عزیز من قبل از این که وارد بازی بشم یعنی زمانی که روی آیکون اجرایی کلیک میکنم با همچین اروری روبه رو میشوم همین ______________
    flight simulator requires a minimum display resolution of1024*720 would you like to change your display resolution

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باید رزولوشن کامپیوتر رو ببری روی1024 در 720.

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    1024*768
    این یک نکته...
    و نکته ی بعد اینکه جناب sadra2000 من در مورد این مشکل شما همون موقع که پرسیدین جواب دادم.
    من تعجب میکنم از این همه دقت شما. به پستهای قبل سر بزنید حتما جوابی که دادم رو خواهید دید...

4. این کاربر از moein_nasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

بله. درسته.
    در ضمن منظورم از این که چند بار پست می فرستید اینه که 2 تا پست پشت سر هم می فرستید. ضمن این که دوستمون گفتن که جوابتون رو دادن.
    به علاوه ، این که من می دونم بیشتر از 5 6 ساعت تایید شدن پست طول نمی کشه اما به دلیل این که دوستان پست ها رو می خونن و جلو می رن ممکنه که بعد از این که پست دادن پست شما به صفحات قبل بره یا بین پیام های دوستان گم بشه. پس باید تا حدود 15 20 تا پست طی چند روز تحمل کنید.
    موفق باشید.

یه سوال. می دونم که در مورد DME زیاد صحبت شده اما توضیح مختصر و مفیدش چیه؟ البته اگه می شه توضیح بدین. ممنون. 

6. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

DME یا همان Distance Measuring Equipmen سیستمی هست که فاصله تا ایستگاه زمینی رو بهتون نشون میده.
    در کل بهش فاصله ی زمینی گفته میشه.
    البته این نکته مهم هست که DME همیشه در کنار VOR هست و این عدد زمانی درست هست که هواپیما دقیقا در Course حرکت کنه. در غیر این صورت DME برابر با صفر است. مثل : فرضا اگر روی یک دایره ی فرضی که مرکز آن ایستگاه VOR باشه حرکت کنید فاصله ی زمینی شما صفر خواهد بود. چون عملا فاصله ی شما با ایستگاه کم و زیاد نمیشه...
    آقا این 747-400 PMDG رو کسی دانلود نکرد یه کمکی به ما کنه که چطوری نمایشگرها روشن میشه؟

8. این کاربر از moein_nasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

بله از طریق همین پنجره ای که دوستمون نشون داده میشه میزان full screen resolution رو تغییر داد.

به شرطی که در هنگام اجرای Full screen از منوی Display گزینه ی Full screen فعال باشه.
    و همچنین مانیتورتون مقدار resolution انتخاب شده رو بر حسب HZ یا همان فرکانس jump display رو ساپورت کنه... البته در مانیتورهای قدیمی باید full screen بر روی 600*800 باشه که امیدوارم FSX مانیتور و کارت گرافیکتون رو بشناسه و 600*800 رو براتون فعال کنه...
    منظور تو همون قسمت پروپرتیس دسک تاپ هست که600*800باید بشه یا نه جای دیگه در ضمن من این پست رو قبلا دیده بودم ولی نفهمیدم برای همین یادم رفت ازت دقیق تر بخوام حالا کمی دقیق تر بگو.ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

آقا این 747-400 PMDG رو کسی دانلود نکرد یه کمکی به ما کنه که چطوری نمایشگرها روشن میشه؟
    من سعی کردم دانلود کنم اما دانلود نمی شه... از تورنت خیلی بدم میاد. هر موقع خواستم چیزی دانلود کنم اذیتم کرده...
    اگه لینک دیگه ای داری بی زحمت بده . اگه نه بگو از چه نرم افزاری برای تورنت استفاده کنم؟ من بیت تورنت 6.2 استفاده می کنم.
    ممنون.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من سعی کردم دانلود کنم اما دانلود نمی شه... از تورنت خیلی بدم میاد. هر موقع خواستم چیزی دانلود کنم اذیتم کرده...
    اگه لینک دیگه ای داری بی زحمت بده . اگه نه بگو از چه نرم افزاری برای تورنت استفاده کنم؟ من بیت تورنت 6.2 استفاده می کنم.
    ممنون.
    من هم خيلي از تورنت متنفرم.
    اين هم PMDG 747-400 با كرك :
    156581 KB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

... اديت: من هم مشكل معين رو دارم...
    Last edited by dani.flight; 05-10-2009 at 15:06.

12. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دنی جان دستت درد نکنه.
    دانلود کردم.
    معین جان من نگاه کردم از ابتدا هیچ مشکلی نداشت. یعنی نه در مورد چراغ ها و نه در مورد نمایشگر ها. ولی برای خاموش و روشن کردن اونها از این سوئیچ ها استفاده می شه.

با کلید های راست و چپ موس می شه تغییرشون داد. مثل بقیه سوئیچ ها.
    یه امتحان کن اگر نشد یه بار دیگه نصب کن...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان.ببخشید خودمونی شدم ها ولی دیگه اشکالی که نداره؟ حالا بگذریم میخواستم ببینم شما عشق پرواز ها یک بازی هوایی و خلبانی خوب بجز free flight ندارین البته شاید سوالم بجا نباشه و یک سری از شما ها بگین چه سوال مسخره ای و بگین اصلا به این گفتگو ها ربطی نداره ولی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.در ضمن وب سایت دان لودشم بگین.
    Last edited by sadra2000; 05-10-2009 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •