تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 461 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

متد جديد هك و نصب كلاينت در پست اول قرار گرفت...

تفاوتش اينه كه ديگه به trk احتياجي نيست و secman به صورت فايل Sis هست...

2. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حالت landscape واسه من درست شد البته فایل آقا یونس و پارسا هر دو تأثیری نداشتن البته فایل درست بود اما وقتی میریختم و ریست میکردم تأثیری نداشت تا اینکه امشب به نظرم اومد فایل رو با xplore یه کم دستکاری و دوباره ذخیره کنم (مثلا من سرعت سی پی یو رو از 369 به 400 گذاشتم-کلا یعنی یه بار دیگه ذخیره و ریست گوشی) و خدارو شکر درست شد.
    راستش دو تا نکته حاشیه ای هم بگم:
    1- من فقط با وان یه کم مشکلات داشتم و اونم این بود که بعد 8 9 دست بازی ارور میداد و میومد بیرون اما حالا که landscape میکنم روان تر شده (این نکته در مورد فیفا08 هم صدق میکنه کلا frame per second در حالت افقی بیشتره(مشاهدات من))
    2-میخوام اوج مصرف سی پی یو رو بدونید من داشتم وان بازی میکردم بازی رو pauseکردم و کاری پیش اومد 2ساعت بعد که اومدم گوشی که موقع بازی فول شارژ بود خاموش شده بود و با پاور روشن نشد(یعنی باتری صفر-با اینکه ال سی دی ظرف 20 ثانیه خاموش میشه) توصیم اینه سعی کنید مدام بازی نکنید عمر باتری کوتاه میشه

4. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گمانم شما رام گوشيت كم مياره...با jbak taskman همرو ببند بعد اجرا كن..
    مگه میشه همه چی رو بست؟گوشی خاموش میشه.
    با jbak taskman همه چیزهایی که فک میکنم میشه بست رو بستم حتی Autolock رو.تمام برنامه ها که با روشن شدن گوشی خودبه خود فعال میشن رو حتی میبندم و رم گوشی میرسه به 14.7m اما چه فایده؟بازی اجرا نمیشه
    بدبختی اینجاست که یه مشکل بدتر از اون پیدا کردم.دیشب one کرک شدش رو نصب کردم.تو قسمت Story تا قبل از اولین مبارزه اجرا شد و بعد خارج شد.یکی دو بار دیگه اجراش کردم و یک مسابقه و ....برای اینکه بتونم بازی رو جلو ببرم مجبور شدم گوشی رو دو سه بار ریست کنم.تا اینکه........................................ ................................
    یه بار که گوشی رو روشن کردم و رو One کلیک کردم میخواست به اینترنت وصل بشه.
    حالا دیگه یا میخواد به اینترنت وصل بشه یا میگه:(Unable to start One!(Error code 18 ای خدااااااااااااااااااااااا اااا!
    حالا میگید چیکار کنم.اون مشکل کم بود اینم اضافه شد.تا حالا برای یه بازی این همه دردسر داشتین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

با jbak taskman همه چیزهایی که فک میکنم میشه بست رو بستم حتی Autolock رو.تمام برنامه ها که با روشن شدن گوشی خودبه خود فعال میشن رو حتی میبندم و رم گوشی میرسه به 14.7m اما چه فایده؟بازی اجرا نمیشه
    بدبختی اینجاست که یه مشکل بدتر از اون پیدا کردم.دیشب one کرک شدش رو نصب کردم.تو قسمت Story تا قبل از اولین مبارزه اجرا شد و بعد خارج شد.یکی دو بار دیگه اجراش کردم و یک مسابقه و ....برای اینکه بتونم بازی رو جلو ببرم مجبور شدم گوشی رو دو سه بار ریست کنم.تا اینکه........................................ ................................
    حالا دیگه یا میخواد به اینترنت وصل بشه یا میگه:(Unable to start One!(Error code 18 ای خدااااااااااااااااااااااا اااا!
    حالا میگید چیکار کنم.اون مشکل کم بود اینم اضافه شد.تا حالا برای یه بازی این همه دردسر داشتین؟
    بازم بايد از پارسا بپرسيم...
    منتظرم آنلاين شه ...جواب ميده...

7. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با رم 13.9 من اجرا میکنم اما خوب امکان نرفتن تو بازی هست که با یه بار ریست درست میشه! البته کل فایلهای مربوط به ان.گیج(کلاینت) واسه من رو فون مموریه و الان 20 مگابایت بیشتر خالی ندارم اونجا. شما وارد بازی وان میتونی بشی؟ یا وقتی میزنی ارور میده؟ امیدوارم مشکلت رو با کمک اساتیدمون حل کنیم.

9. 2 کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!

عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!

دوتا سوال:
    الان با توجه به Secman با فرمت SIS میشه ، بدون کامپیوتر (گوشی به گوشی) هک و نصب ان.گیج رو انجام داد؟
    لینک Secman با فرمت SIS رو جایگزین شده؟ چون من تغییری در لینک های صفحه اول ندیدم!؟

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوتا سوال:
    الان با توجه به Secman با فرمت SIS میشه ، بدون کامپیوتر (گوشی به گوشی) هک و نصب ان.گیج رو انجام داد؟
    لینک Secman با فرمت SIS رو جایگزین شده؟ چون من تغییری در لینک های صفحه اول ندیدم!؟
    اره ولی باید تمام فایل های لازم رو تو گوشیت داشته باشی که بتونی برای طرف بفرستی. InstallServer - Xplore - Secman - کلاینت N-gage - پچ N-Gage و Screen Resolution رو میفرستی واسه طرف در حالت هک قرار میده. کلاینت N-gage هم نصب می کنه ولی فکر کنم بازی هارو باید از طریق کامپیوتر بریزی تو گوشی چون حجمشونم زیاده....
    فکر کنم همینجوری باید جواب بده..... ولی باز هم بذار LeGend عزیز بیاد ببینیم چی میگه..
    لینک Secman هم که ایناهاش
    گام دوم :

برنامه Secman رو دانلود و نصب كنيد...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از qo0oick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با رم 13.9 من اجرا میکنم اما خوب امکان نرفتن تو بازی هست که با یه بار ریست درست میشه! البته کل فایلهای مربوط به ان.گیج(کلاینت) واسه من رو فون مموریه و الان 20 مگابایت بیشتر خالی ندارم اونجا. شما وارد بازی وان میتونی بشی؟ یا وقتی میزنی ارور میده؟ امیدوارم مشکلت رو با کمک اساتیدمون حل کنیم.
    میتونستم وارد بازی بشم اما با کلی دردسر(ریست کردن گوشی).اوایل ارور نمیداد اما حالا چرا.اونم چه اروری.بهتون که گفتم چه اروری اما کسی جواب نداد((Unabe to start One(error code_18).

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

1

عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
    استفاده از این کلاینت جدید رو به همه 6120 داران پیشنهاد می کنم!
    این نقل قول ازP A R S A توی کلوپ 6120 هست.امیدوارم کمکم کنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دوتا سوال:
    مباركه...

آره اينطوري ديگه از شر هلوكاربيد هم راحت شدم..البته يكي بايد تست كنه ببينم رو FP2 هم جواب ميده يا نه...
    لينك هم كه دوستمون گذاشت...

من الان 3 تا بازي رو گوشي دارم...فعلا" با بلوتوث كه همرو فرستادم( كليه فايل هاي مورد نياز) ركوردم 16 دقيقه هست...رو يه 73 و 82 نصب كردم...

16. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •