با 400000 تومان میخوهم یک گوشی با دوربین خوب بخرم نظر شما چیه؟
با 400000 تومان میخوهم یک گوشی با دوربین خوب بخرم نظر شما چیه؟
اینجا ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پنجمیش هم یادم اومد
5 - چند تا لک (گرد و خاک) افتاده رو لنز چطوری پاک کنمشون
نکته : قبلی ها را جوابم را نگرفتم
نکته 2 : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. scene modes رو بزار رو user defined و iso رو بزار رو low و فلشت رو هم on کن.
2.3.4 شرمنده
5. یا دستمال عینک یا یه پنبه رو روی سر چوب کبریت بزار یا رو گوش پاک کن, بعد اگه مایع مخصوص تمیز کردن شیشه عینک داری یکمی (خیلی خیلی کم) دستمال یا پنبت رو تر کن و خیلی آروم لنزت رو تمیز کن. در ضمن اگه با دستمال کاغذی یا مواردی مشابه لنز یا حتی روی خود گوشی رو تمیز کنی به شدت خش میافته
6. در لنزت رو همیشه ببند یعنی اصلا" هر وقت عکست رو گرفتی و خواستی camera رو ببندی با بستن در لنز این کارو بکن
تغییر دکمه ی گالری به play و pause میوزیک پلیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا من اوندفعه هی میپرسیدم ، این گوشیه قاب کریستالی داره ، یا جواب نمیدادین یا میزدین یا می گفتی آره بابا پره تو بازار ! الان رفتم از 6 تا مغازه ، یکی هم همش قاب بود پرسیدم همشون گفتن نداریم ، یکیشونم خدا شفاش بده هی میگفت 430 ، هی گفتم قاب کریستالی 82 داری می گفت 430 ، یهو دو زاریش افتاد ( بعد 4 بار ) " گفت یعنی نداریم دیگه ، اه گیر دادی "
من اهواز زندگي ميكنم ميخوام ان 82 بخرم همه جا قيمت كردم 460 تومان است بدون گارانتي گرون نمي گن ؟
بعد همه ميگن خيلي مشكل شارژ داره و بايد هر روز شارژ بشه اين درسته ؟
خواهش ميكنم كسايي كه اين گوشي را دارن بگن با شارژ گوشي مشكل دارن يا نه
مرسي
آره مشكل شار داره من معمولاً هر روز شارژش ميكنم با اينكه در حد معمول ازش استفاده ميكنم.
کجا بودی ابی جون تو ساوه که همه جا داشتن تو تهران هم همه دارن
راستی مگه قاب کریستالی می ندازید
من که 5 ماه کریستالی ننداختم
کی پد را خراب می کنه در ضمن گوشی را هم بی ذیخت می کنه
اره بابا رفته بودم اصفهان هر روز مهمون این شارژر پارک الغدیر بودم
هر روز
باید یکی شارژ همراه بگیرم
ببین میشه بگی گوشی رو برای چه کاری می خوای ؟ اهل برنامه ریزی و گوشی بازی هستی ؟ در کل هم مشکل شارژ داره ، هم زیر آفتاب ال سی دیش تقریبا سیاه و سفید و محو میشه ، همچنین قیافشم برای پز دادن جالب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)