مهم: نظرتون راجع به خرید خودروی گل فولوکس نسبت به 206 تیپ 3 یا 5چیه؟ خواهشا بدون تعصب و با جزئیات توضیح بدهید.
مهم: نظرتون راجع به خرید خودروی گل فولوکس نسبت به 206 تیپ 3 یا 5چیه؟ خواهشا بدون تعصب و با جزئیات توضیح بدهید.
خوب مسلماً از تیپ 2 بهتره. موتور 1400 TU3 و 75 اسب بخاری خیلی ضعیفه و قدرتی برای مانور نداره. اما گل موتورش 1800 و 100 اسب بخاره. اما تیپ 5 موتور 16 سوپاپ و 110 اسب بخار داره و و مصرفش کمتر و شتابش هم بیشتره و قیمت کمتری هم داره، ترمز و امنیت قویتر، قطعاتش راحت تر گیر میاد و ...
به نظر من تیپ 5 انتخاب اول و گل انتخاب دوم میتونه باشه. ولی کلاً گل دیگه نسلش تو ایران به پایان رسیده!
البته کاری به موتورای TU5 جدید ایران خودرو ندارم که ECUش زده قدرت و مصرف و سرعت رو به هم ریخته، اما اگه قراره گل دست دو بگیری با 206های قبل از 85 بخواد مقایسه شه خوب معلومه که 206 خیلی از گل بهتره و مدرن تره.
دوستان هفته دیگه احتمالا ماشین رو تحویل میگیرم ، تیپ 2 نوشتیم .
اونجا چیا رو چک کنم ؟! نکته خاصی هست در هنگام تحویل ماشین ؟
ابتدا باید یک 1 ساعتی معطل بونی واسه کارای ترخیص یکسری برگه میدن امضا کنیدوستان هفته دیگه احتمالا ماشین رو تحویل میگیرم ، تیپ 2 نوشتیم .
اونجا چیا رو چک کنم ؟! نکته خاصی هست در هنگام تحویل ماشین ؟
بعدش یک نفر میاد مثلا بهت اموزش میده ضبطتشو می بنده و....
بعدش میبریش رو چال اونجا اچار کشی اش می کنن...
شما کی ثبت نام کردین؟
بعضی از 206 های صندوق دار هستند پشتشون نوشته 206lxsd کدوم مدلشه این؟
پدرم ظاهرا 15 روز پیش ثبت نام کرده .
این هفته هم قاعدتا موعد تحویل هست
با توجه به اختلاف قیمت خیلی کم تیپ 3 با 5 ، خرید تیپ 3 اصلا توصیه نمیشه.
برو تو سایت وضعیت قرار داد رو ببین چطوریهپدرم ظاهرا 15 روز پیش ثبت نام کرده .
این هفته هم قاعدتا موعد تحویل هست
اگه خط تیره باشه - یعنی احتمال خیلی زیاد هفته دیگه تحویل می گیری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پست بعدی هم یه سری مواردی رو که باید موقع تحویل گرفتن چک کنید رو بهتون می گم
من خودم کلی تو تاپیکم های مختلف تو فروم های مختلف و همینجا گشتم یه سری موارد رو یا داشت کردم.
حرفهای ضد و نقیض در مورد تیپ 5 زیاد زده میشه!
حتی یه مورد تیپ پنجی داشتیم که پشیمون بود به خاطر مصرف زیادش!
من خودم تیپ 5 رو واسه خرید ترجیح میدم
ماشین های ایران خودرو شانسین!
تیپ 5 در حالت عادی کم مصرف تر هست تا تیپ 2 و3 !
حالا ایراد میتونه برا همشون باشه!
ما 206 تیپ 2 یکی از اقوام داره گله مند هست از مصرف مدلش هم 88 هست اما برادرش تیپ 5 داره مدل 89 فوقلا ده راضی از مصرفش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)