اگه متن شما فارسی بهتر از راست به چب بنویسی و وقتی میخوای یه کلمه انگلیش رو اضافه کنی alt+shift بگیر و کلمه انگلیش رو بنویس و قبل از اینکه فاصله رو بزنی دوباره alt+shift رو بگیر بعد اسپیس رو بزن و فارسی رو ادمه بده.
اگه متن انگلیسی بر عکس عمل کن.
اگه متن شما فارسی بهتر از راست به چب بنویسی و وقتی میخوای یه کلمه انگلیش رو اضافه کنی alt+shift بگیر و کلمه انگلیش رو بنویس و قبل از اینکه فاصله رو بزنی دوباره alt+shift رو بگیر بعد اسپیس رو بزن و فارسی رو ادمه بده.
اگه متن انگلیسی بر عکس عمل کن.
[quote=javad2625;2008489]سلام
از راهنمايي آقا رضا و آقا ورديست ممنونم.
اين كه گفته شد، چون فارسي هست، غلط نمي گيره، اينطور نيست. در اون متن خاص، غلط هاي انگليسي رو هم نمي گيره. در حالي كه وقتي New Document مي سازم غلط مي گيره.
من متوجه مشدم منظورت رو کاملاً
اگه غلط یابت arbic باشه خوب دیگه تو اون لحظه متن انگلیش رو نمیگیره.و بالعکس
خراب شده فایلهای ورد میتونه علل مختلفی داشته باشه از جمله اینکه خود ورد بد نصب شده باشه و یا فونتها خراب باشن ودرست سیو نشده باشه و....
یه قسمتی هست به نام recent filee office که همیشه یه نسخه از کارای اخر میره اونجا میشینه ببین از اونجا میتونی باز کنی ببینی فایلت رو.
[QUOTE=علی علی علی;2010617]غلط يابش فارسي هست. توي متن هايي كه غلط ياب فعاله، همزمان كلمه هاي فارسي و انگليسي رو غلط گيري مي كنه. اما توي اون متن كه گفتم، هيچ كلمه اي رو غلط نمي گيره.
به نظر من اشكال از ويروسه. فكر نمي كنم راهي داشته باشه. سعي كنيد فايلهاي خراب رو با WordPad باز كنيد.
اگه نشد، قسمت هاي خراب رو از اول درست كنيد. و سيستم رو با يه آنتي ويروس روزامد چك كنيد.
در قسمت:
Start> Run> msconfig> startup
تمام گزينه ها رو به جز ctfmon غير فعال كنيد.
در منوي Open به جاي كليك كردن روي دكمه Open دكمه Open and Repair رو بزنيد ببينيد حل ميشه يا نه.
ضمناً هميشه از اسناد مهمتون زود به زود نسخه پشتيبان بگيريد كه اينجوري نشه. از بين رفتن اطلاعات واقعاً مصيبته.
Last edited by javad2625; 18-01-2008 at 06:04.
سلام دوست عزيز
اين كاراكتر غيرچاپي كه گفتي مربوط به جداول ميشه و در پايان هر سطر يا انتهاي هر خانه گذاشته ميشه تا براي ورد مشخص باشه كه اينجا آخر سطر يا خانه است.
البته ميشه نمايش اون مخفي هم بشه
نه رفيق
به اين سادگي هم نيست
دوستان كسي ميتونه كمك كنه
تو پست 1580 کاملاً توضیح دادم فکر کنم ندیدی.

وقتی یه متنی رو از یه صفحه وب کپی مکنم تو word وقتی سیو میکنم ترتیب جملات به هم می ریزه و دیگه نمی تونم به طور صحیح متن رو بخونم می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
اگر متنتان فارسي است و در لابلاي آن لغات انگليسي هم وجود دارد ، به نظرمن تنها راه اين است كه به طور دستي آن را تنظيم كنيد . مثلا متن را انتخاب كرده و راست چين را بزنيد و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)