اقا من چی کار کنم
من دوبار برنامه رو دانلود کردمkey رو دادم میگه expire شده
یکی یک key که کار میکنه به ما بده
اقا من چی کار کنم
من دوبار برنامه رو دانلود کردمkey رو دادم میگه expire شده
یکی یک key که کار میکنه به ما بده
بله.كليد محصولات 2009 و نسخه 7 كاملا به هم ميخورند و در يكديگر قابل استفاده هستند.كمپاني كاسپر تدبيري كه بكار برده اينه كه كسانيكه كه كليد يا كد فعال سازي نسخه 7 محصولات كاسپر را دارند بتونند ار همون كليدها و كدها در نسخه 2009 نيز در محصول مشابه استفاده نمايند تا نيازي به خريد كليد جديد براي محصولات جديد نباشه.
سلام دوستان خسته نباشید
کی سه ماهه که در صفحه اول است trail میباشد .
سوالم اینه که trail بودن آن در عملکرد خود کاسپر تاثیر دارد یا اینکه کاسپر مانند نسخه پولیش کار خودشو انجام میده .
قبلا ممنونم![]()
100% مطمئن باشيد كه در عملكرد و اپديت با نسخه خريداري شده هيچ فرقي نداره و با خيال راحت استفاده كنيد.حتي زمانيكه خود محصول كاسپر را از سايت كاسپر دانلود ميكنيد اجازه استفاده 1 ماهه بصورت Trial را ميده كه در اين مدت نيز برنامه بصورت Full براي شما كار خواهد كرد.
hamilton عزیز من الان توی سایت ثبت نام کردم برای اکانت 3 ماهه سوالم اینجاست اون فایل setup.key رو باید اجراش کنم؟و اینکه بعد از این 3 ماه باید دوباره مثل قدیم دنبال key بگردم یا نه باز هم همینطوری میشه اکانت گرفت
ممنونم ازت
نه دوست عزيز اجرا كردن فايل setup.key هيچ فايده اي نداره.شما بايد موقع نصب كاسپر كه از شما درباره نحوه فعال كردن كاسپر را ميپرسه مطابق شكلهاي زير عمل كنيد و به طريق زير فايل Key را به كاسپر معرفي كنيد:
![]()
برای من هر چند دقیقه یکبار این پیغام رو میده :
پست اول هم وقتی submit رو می زنم بعد از اون برای من ----- شده.
اين پيغام به اين معني است كه كليد شما در ليست سياه قرار گرفته و بايد اين كليد را حذف و كليد جديدي را وارد كنيد.اون سايت هم بعيد ميدونم فيل تر شده باشد.سايت متعلق به كمپاني كاسپر ميباشه با اين تفاوت كه مربوط به شعبه هلند ميباشه.
خواهش مي كنم يكي يه licence كه به كاسپر 6.0.2.621 بخوره بده . واقعا ممنون مي شم .
منظورت KIS هستش دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)