در جواب دوست عزيز اونايي كه دارن حالش ميبرن كم نيستن مثل دوست من تو دانشجوي سرعت مثل قديم توپ باحال ولي يكي ديگه ار دوستان تو كنار كوچه شهرداري منطقه 6 كه افتضاح ميگهسرعت
ديگه اينا شانسي برادر چه ميشه كرد
براي مطلب دوم خوب شركتي چيزي جور كن مثل من
در جواب دوست عزيز اونايي كه دارن حالش ميبرن كم نيستن مثل دوست من تو دانشجوي سرعت مثل قديم توپ باحال ولي يكي ديگه ار دوستان تو كنار كوچه شهرداري منطقه 6 كه افتضاح ميگهسرعت
ديگه اينا شانسي برادر چه ميشه كرد
براي مطلب دوم خوب شركتي چيزي جور كن مثل من
کسی نمی دونه تو مشهد از کجا میشه مودم asus am 602 رو گیر آورد؟؟؟
اردیبهشت هم تموم شد و این صبانت دیگه پر رویی رو به اخرش رسونده من میگم همه کسانی که مدت زیادیه که منتظر و دیگه قصد فسق قرارداد رو دارن یک قرار بزاریم و همه با هم بریم جای سابین وقردادمون رو فسق کنیم یا اینکه همه با هم بریم و شکایت کنیم که من با دومیه بیشتر موافقم
Last edited by warmaster; 22-05-2009 at 23:07.
من که قراردادم رو با صبا فسق کردم .البته یه 4 ماهی از زمان عقد قرارداد گذشته بود.الان هم رفتم سراق شاتل قرارداد بستم.
خودشون می گن ما خیلی می خواهیم سرعت رو بالا ببریم اما نمی ذارن این بالا پایین اومدن سرعت ها هم به خاطر اونه (خودشون می گن ها من نمیگم!) . اگه اینجوری که اینا می گن باشه همه چیز بستگی به 22 خرداد داره ...
اما اگه فکر می کنید اینجوری نیست خب بریم قرارداد رو فسخ کنیم بریم کجا ای دی اس ال بگیریم ؟؟؟ !!! جای دیگه ای بهتر از اینجا نیست شاتل که می گن قوانین درستی نداره سرعتش از صبانت هم بیشتره .
راستی یه سوال در مورد قیمت ها 3 ماهه 9 گیگ شده 39.5؟؟؟؟ اینجوری یعنی 9 تومن گرون شده خیلی زیاده یک دفعه ای !!
سلام...
صبانت ديگه داره شورشو در مياره...خيلي سرعتش بالاي كه 39500 مي خواد پول بگيره....واقعا رو داره...اگه همين طوري پيش بره 5-6 ماه ديگه كسي سراغ صبانت نميره...اگه ميخواد اين طوري ادامه بده بايد كم كم از تو مشهد بساتشو جمع كنه...
موفق باشيد...
از این دلیل ها نیارن چی بگن یک مشت دزد , یکی نیست بگه وقتی پرت خالی ندارین چرا همینطوری به ثبت نام ادامه میدید و پول مردم میگیرید و قول میدید
خودم هم به خاطر همین قیمتش دو دل شودم ولی باید به فکر شارژ مجدد هم باشیم
من به فن اوا زنگ زدم گفتن که برای مخابرات صابری 1 هفته زمان میبره.
منتظر بالا رفتن قيمت ها باشيد (تقاضا زياد = گرون شدن)
الان پارس گرون كرده
کسی اگه از آشنا اکانت داره یا شاتل شرایطی که گرفته رو بگه .
اگه از صبانت فسخ کنیم و از بقیه بگیریم بازم 10 تومن برای راه اندازی باید بدیم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)