منکه میگم صبانت اومده یه نرم افزار هوشمند traffic shaping رو سیستمش نصب کرده که بصورت گردشی افت سرعت عمدی رو کاربراش در کل ایران اعمال میکنه، اینجوری هم کاربرا رو حسابی گیج کرده هم دشتش زیادتر شده.
منکه میگم صبانت اومده یه نرم افزار هوشمند traffic shaping رو سیستمش نصب کرده که بصورت گردشی افت سرعت عمدی رو کاربراش در کل ایران اعمال میکنه، اینجوری هم کاربرا رو حسابی گیج کرده هم دشتش زیادتر شده.
شما کدام سرویس صبا را داری؟
دوستان.من از صبا به صورت سفارشی اینترنت زیر رو گرفتم.به نظر شما می ارزه یا نه؟
1-سه ماه 30 هزار تومن.
2-سرعت: حداقل 16 حداکثر 26
3-محدودیت دانلود 5 گیگ (فکر کنم توی 3 ماه 5 گیگ باشه.شاید هم منظورشون توی 1 ماه بوده).
اون 5 گیگ مال 3 ماه هست
بچه ها راستی الان یه مدت واسه من شبانش سر یک ساعت قطع نمیشه ولی بجاش سر یک ساعت Ip عوش میشه که دانلودا وا میسته
مال شما هم همینطوره؟
آره
مال منم همینطوره
معمولا ساعت 5:20 و 6:20 قطع میشه
نه 7 تومان بزار روش 3 ماهه 10 گیگ بگیر
با سلام
دوست خوبم متاسفانه adsl از صبا هم گرفتم درسته خیلی ضایس ولی خوب چیکارکنم مجبورم تا پایان قرارداد باشم
تا ببینم چی میشه آخه بدتر از همه اینه که چند وقت قبل امیل زدند که داریم پهنای باند اضافه می کنیم درست میشه
باتشکر
والا نمیدونم من چشام عیب کرده یا اینکه با اون شرکت سروسری دارن بالاخره ما نفهمیدیم که دم خروسو باورکنیم یا قسم حضرت عباسو
من که نمیدونم
باتشکر
Last edited by freeandazad; 20-06-2008 at 11:03.
یعنی دیگه مثل سابق نمیتوان از شبانه استفاده کرد.؟فرقش با سر هر ساعت قطع شدن چیست؟
سرعت اسمی سرویس شما 64 است یا 128 . اگر 64 است مگه سرعت صبا به سرعت اسمیش برنگشتهدوستان.من از صبا به صورت سفارشی اینترنت زیر رو گرفتم.به نظر شما می ارزه یا نه؟
1-سه ماه 30 هزار تومن.
2-سرعت: حداقل 16 حداکثر 26
3-محدودیت دانلود 5 گیگ (فکر کنم توی 3 ماه 5 گیگ باشه.شاید هم منظورشون توی 1 ماه بوده).
دوستان نظر شما چیه؟
سرعت صبا نت کم شده؟ من قبلا 128 که داشتم 56 کیلوبایت سرعت دانلود میداد الآن یعنی شده16 کیوبایت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)