حدود 30,648 اینورا
حدود 30,648 اینورا
اگر شما به جامپر های هارد دست زدید آن را به حالت مستر بگذارید هارد درست می شود
در غیر اینصورت با بر نامه های restore size امتهان کنید
من ظاهرا سوالم رو جای اشتباهی مطرح کردم:
ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووو
سلام دوستان عزیز
لازم دانستم به کمک دوست عزیزم در این تالار بیایم . باید برای اصلاح حرکات اشتباه یک هارد چندین موضوع را بدانید
1- اینکه هارد دارای دو قسمت فیزیکالی اصلی است یکی PCB که همان برد هارددیسک است و دیگری HDA که به غلط به آن سیلندر میگویند و صحیح آن مدیا میباشد.
2- اینکه هارددیسک ما دارای یک جسم و یک روح است حسم آن را میبینید و لمس میکنید که در بالا گفتیم از 2 قسمت اصلی است - روح آن نرم افزار است چه آن دیتایی که شما روی هارد میریزید و چه اطلاعاتی که از قبل و ازطرف کارخانه در آن است(SA(.
سعی میکنم هر چند روز یک بار اطلاعاتی در این طمینه در اختیارتان بگزارم.
با تشکر
حال باید دید مشکلی که هارد ما با آن مواجه شده است از کدام ناحیه است
با سلام به اقای امیر
باعث افتخار است که شما را در اینجا زیارت می کنیم
سلام به همه منم مثل همه هاردم شناسایی نمیشه منتها تقریبآ. از حدودآ 2 ماه پیش وقتی سیستمو روشن کردم دیدم که هارد پدرش در میاد تا کارت صدا و چیزایی که سمت راست پایین صفحه کامپیوتره رو بشناسه و مطمئن هستم که این به خاطر نصب نرم افزار نیست چون من ویندوز رو هم عوض کردم ولی همچنان مشکل داشت حتی این بار دیدم که بعد از بالا اومدن ویندوز هم گهگاهی گیر میکنه . تا اینکه هر چی روش داشتم زدم رو یه هارد دیگه.و درایوو از ویندوز فرمت کردم.از اون موقع بود که دیگه بالا نیومد این هارد مکستور120 ساتا هست که 2 درایو داره و پورت قدیم رو هم ساپورت میکنه و ویندوز هم چند وقته پیش از C به E تبدیل شده بود در حال حاضر ویندوز رو E هست.جالب اینجاست که در بایوس شناخته میشه حتی با یه هارد دیگه هم که میخوام بیارمش بالا در بایوس شناسایی میشه در ویندوز در قسمت device manager هم شناخته میشه هاردوار هم که میکنم میشناسه ولی رو اون کامپیوترکوچیکه که تو اون صفحه هست یه خط میکشه .درایو ها هم که غیب شدند.به نظرتون هارد دیگه بدرد میخوره؟
هارد را دوباره پارتیشن بندی و فرمت کن . می تونی با power max هاردت را چک کنی
hamid jon boot mishe vali nemishe to boot hich kari kard har kodom az kilida ro bezanim system gir mikone
هارد را با سیستم دیگر چک کن ببین مشکل هارد است یا سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)