تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 1126 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex winson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    !!!I live in sky

پيش فرض

alex winson

شما هم ببینید در setup چند دیتکت می شود ؟
    حدود 30,648 اینورا

داره خودمونی میشه حميد بيدرنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگر شما به جامپر های هارد دست زدید آن را به حالت مستر بگذارید هارد درست می شود
    در غیر اینصورت با بر نامه های restore size امتهان کنید

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من ظاهرا سوالم رو جای اشتباهی مطرح کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.

در آغاز فعالیت DVM_AMIR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

يكي ار فولدرهاي هارد اكسترنالم باز نميشه......
    كلا هاردم يك درايو بيشتر نداره و يكي از فولدرهايي كه حدود 70 گيگ هست و اطلاعات بسيار مهمي هم داره باز نميشه..... و ارور فولدر كراپت ميده..........
    بقيه فولدر ها سالمن و كار ميكنن......
    لطفا راهنمايي كنين كه بايد چيكار كنم............. ممنون

الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووو

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    لازم دانستم به کمک دوست عزیزم در این تالار بیایم . باید برای اصلاح حرکات اشتباه یک هارد چندین موضوع را بدانید
    1- اینکه هارد دارای دو قسمت فیزیکالی اصلی است یکی PCB که همان برد هارددیسک است و دیگری HDA که به غلط به آن سیلندر میگویند و صحیح آن مدیا میباشد.
    2- اینکه هارددیسک ما دارای یک جسم و یک روح است حسم آن را میبینید و لمس میکنید که در بالا گفتیم از 2 قسمت اصلی است - روح آن نرم افزار است چه آن دیتایی که شما روی هارد میریزید و چه اطلاعاتی که از قبل و ازطرف کارخانه در آن است(SA(.
    سعی میکنم هر چند روز یک بار اطلاعاتی در این طمینه در اختیارتان بگزارم.
    با تشکر

حال باید دید مشکلی که هارد ما با آن مواجه شده است از کدام ناحیه است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با سلام به اقای امیر

باعث افتخار است که شما را در اینجا زیارت می کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه منم مثل همه هاردم شناسایی نمیشه منتها تقریبآ. از حدودآ 2 ماه پیش وقتی سیستمو روشن کردم دیدم که هارد پدرش در میاد تا کارت صدا و چیزایی که سمت راست پایین صفحه کامپیوتره رو بشناسه و مطمئن هستم که این به خاطر نصب نرم افزار نیست چون من ویندوز رو هم عوض کردم ولی همچنان مشکل داشت حتی این بار دیدم که بعد از بالا اومدن ویندوز هم گهگاهی گیر میکنه . تا اینکه هر چی روش داشتم زدم رو یه هارد دیگه.و درایوو از ویندوز فرمت کردم.از اون موقع بود که دیگه بالا نیومد این هارد مکستور120 ساتا هست که 2 درایو داره و پورت قدیم رو هم ساپورت میکنه و ویندوز هم چند وقته پیش از C به E تبدیل شده بود در حال حاضر ویندوز رو E هست.جالب اینجاست که در بایوس شناخته میشه حتی با یه هارد دیگه هم که میخوام بیارمش بالا در بایوس شناسایی میشه در ویندوز در قسمت device manager هم شناخته میشه هاردوار هم که میکنم میشناسه ولی رو اون کامپیوترکوچیکه که تو اون صفحه هست یه خط میکشه .درایو ها هم که غیب شدند.به نظرتون هارد دیگه بدرد میخوره؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به همه منم مثل همه هاردم شناسایی نمیشه منتها تقریبآ. از حدودآ 2 ماه پیش وقتی سیستمو روشن کردم دیدم که هارد پدرش در میاد تا کارت صدا و چیزایی که سمت راست پایین صفحه کامپیوتره رو بشناسه و مطمئن هستم که این به خاطر نصب نرم افزار نیست چون من ویندوز رو هم عوض کردم ولی همچنان مشکل داشت حتی این بار دیدم که بعد از بالا اومدن ویندوز هم گهگاهی گیر میکنه . تا اینکه هر چی روش داشتم زدم رو یه هارد دیگه.و درایوو از ویندوز فرمت کردم.از اون موقع بود که دیگه بالا نیومد این هارد مکستور120 ساتا هست که 2 درایو داره و پورت قدیم رو هم ساپورت میکنه و ویندوز هم چند وقته پیش از C به E تبدیل شده بود در حال حاضر ویندوز رو E هست.جالب اینجاست که در بایوس شناخته میشه حتی با یه هارد دیگه هم که میخوام بیارمش بالا در بایوس شناسایی میشه در ویندوز در قسمت device manager هم شناخته میشه هاردوار هم که میکنم میشناسه ولی رو اون کامپیوترکوچیکه که تو اون صفحه هست یه خط میکشه .درایو ها هم که غیب شدند.به نظرتون هارد دیگه بدرد میخوره؟

هارد را دوباره پارتیشن بندی و فرمت کن . می تونی با power max هاردت را چک کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هارد را دوباره پارتیشن بندی و فرمت کن . می تونی با power max هاردت را چک کنی
    hamid jon boot mishe vali nemishe to boot hich kari kard har kodom az kilida ro bezanim system gir mikone

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

hamid jon boot mishe vali nemishe to boot hich kari kard har kodom az kilida ro bezanim system gir mikone

هارد را با سیستم دیگر چک کن ببین مشکل هارد است یا سیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •