تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 148 از 800 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم:
    در سه مورد اشکالاتی داشتم که اگر لطف کرده راهنمائی فرمائید ممنون خواهم شد.اولا":در زمان شروع بکار سیستم سرعتم خیلی پایین آمده و حتی در بیشتر مواقع هنگ میکند ظرفیت درایوcخود بخود افزایش پیدا کرده با آنتی ویروس کسپراسکای بروز شده هم در حالتsafe modeو هم در حالت معمولی ویروس یابی کرده ام ولی سیستم عاری از هر نوع مشکلی(ویروس-اسپایور ....) بود.دوما"در هنگام شروع بکار در task manegerمشاهده میشودavp.exeبیش از 98%فضای cpu را اشغال کرده که این امر باعث عدم اجرای دیگر برنامه ها میشود.سوما"در بیشتر مواقع هنگام ری استارت سیستم یا بعد از خروج از حالت استند بای سیستم با زدن دو بوق خاموش میشود. پیشاپیش از لطف شماممنونم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    این هم عکس ارورش:

باید بگم که دوستم با یه یوزر نیم و پسورد از طریق شبکه وارد سرور می شه و برای دانلود کل فولدر این ارور رو می ده ولی اگه داخل فولدر (که محتوی موزیک هست) رو فایل هاش رو چند تا چند تا انتخاب کنه این ارور ظاهر نمی شه.
    وقتی فایلهای شما از نوع read-only باشد این مشکل پیش میاد read -only هم از راست کلیک بر روی فایل و انتخاب properties معلوم

می شود
    Last edited by hosein66; 02-10-2008 at 14:18.

3. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14 کمک ، نیاز فوری به کمک !!!

سلام دوستان

من برای کامپیوتر یکی از دوستام یه ویندوز نصب کردم ! منتها ویندوزی که قبلا روش بود رو پاک نکردم ، اون روی درایو C بود و چون پارتیشن بندی درایو خوب نبود و حجم درایو C ـش 1.65 گیگابایت بیشتر نبود و اون می خواست که درایو ویندوزش خیلی حجم داشته باشه ؛ من ویندوز جدید رو روی درایو D سیستمش نصب کردم که حجم زیادی داشت . هر دوتا ویندوز از روی یک Cd نصب شدن و هر دو یکی هستن . حالا می خوام اون ویندوزی که روی درایو C هست رو حذفش کنم ، چون زیاد در نصب کردن ویندوز و اینا تجربه ندارم فکر کردم که اگر درایو ویندوز قبلی رو از داخل ویندوز جدید فرمت کنم ، ویندوز قبلی پاک میشه ولی اینکار رو کردم و فرمت نشد و توی ارورش گفت که چون درایو ویندوزه نمیشه فرمتش کنی . . .
    حالا باید چکار کنم ؟!؟ چطور اون ویندوز قبلی رو باید حذفش کنم ؟!؟‌ لطفا سریع راهنمایی کنید چون لنگ موندیم . . .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من برای کامپیوتر یکی از دوستام یه ویندوز نصب کردم ! منتها ویندوزی که قبلا روش بود رو پاک نکردم ، اون روی درایو C بود و چون پارتیشن بندی درایو خوب نبود و حجم درایو C ـش 1.65 گیگابایت بیشتر نبود و اون می خواست که درایو ویندوزش خیلی حجم داشته باشه ؛ من ویندوز جدید رو روی درایو D سیستمش نصب کردم که حجم زیادی داشت . هر دوتا ویندوز از روی یک Cd نصب شدن و هر دو یکی هستن . حالا می خوام اون ویندوزی که روی درایو C هست رو حذفش کنم ، چون زیاد در نصب کردن ویندوز و اینا تجربه ندارم فکر کردم که اگر درایو ویندوز قبلی رو از داخل ویندوز جدید فرمت کنم ، ویندوز قبلی پاک میشه ولی اینکار رو کردم و فرمت نشد و توی ارورش گفت که چون درایو ویندوزه نمیشه فرمتش کنی . . .
    حالا باید چکار کنم ؟!؟ چطور اون ویندوز قبلی رو باید حذفش کنم ؟!؟‌ لطفا سریع راهنمایی کنید چون لنگ موندیم . . .
    دو تا راه بهت می گم ببین جواب میده :

شما داخل درایو C شوید هر سه فولدر را پاک کنید ببین پاک می شه

روش دوم هم به این صورت است که احتمال دارد ویندوز D بالا نیاد

وقتی از طریق سی دی ویندوز بوت شدی درایو C را فرمت می کنی بعد از فرمت ریستارت می کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مممنون از راهنمایی تون
    اما اینو آخرش نفهمیدم وقتی ویندوز بالا نمی یاد safe mode رو باید انتخاب کد یا LKG؟
    تو این جور مواقع اول از LKG استفاده می شود بعد اگه مشکل حل نشد به حالت SAFE MODE می ریم و برنامه هایی را که جدیدا نصب کرده ایم پاک می کنیم تا ویندوز بالا بیاد

7. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    نميدونم اين درخواستمو كجا بگم ....
    ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه يك شورت كات براي ساخت فولدر بسازيم كه سريع يه فولدر ايجاد بشه ؟؟؟
    ممنون يا علي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم:
    در سه مورد اشکالاتی داشتم که اگر لطف کرده راهنمائی فرمائید ممنون خواهم شد.اولا":در زمان شروع بکار سیستم سرعتم خیلی پایین آمده و حتی در بیشتر مواقع هنگ میکند ظرفیت درایوcخود بخود افزایش پیدا کرده با آنتی ویروس کسپراسکای بروز شده هم در حالتsafe modeو هم در حالت معمولی ویروس یابی کرده ام ولی سیستم عاری از هر نوع مشکلی(ویروس-اسپایور ....) بود.دوما"در هنگام شروع بکار در task manegerمشاهده میشودavp.exeبیش از 98%فضای cpu را اشغال کرده که این امر باعث عدم اجرای دیگر برنامه ها میشود.سوما"در بیشتر مواقع هنگام ری استارت سیستم یا بعد از خروج از حالت استند بای سیستم با زدن دو بوق خاموش میشود. پیشاپیش از لطف شماممنونم.
    از درایو مجازی استفاده می کنید؟ اگه استفاده می کنید بدانید که فایلهای موقتی شان اینجا ذخیره می شه

رم سیستمتان چقدر هست؟با استفاده از نرم افزار tuneup هر هفته یک بار فایلهای موقتی را پاکسازی کنید

avp.exe را نشناختم جلویش نگاه کنید که system استفاده می کنه یا user

بوق ها هم مربوط به فن سیستم و یا کارت گرافیک هستش اگه فن داغ باشه پس این بوق ها مربوط به فن هستش و گرنه از کارت

گرافیک هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    نميدونم اين درخواستمو كجا بگم ....
    ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه يك شورت كات براي ساخت فولدر بسازيم كه سريع يه فولدر ايجاد بشه ؟؟؟
    ممنون يا علي

منظورتونو دقیقا نفهمیدم منظور از ساخت فولدر new folder هستش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

10

سلام خدمت دوستان عزیز. یه مشکلی برای من پیش اومده که دیگه خودم هم موندم!

بعد از عوض کردن ویندوز و نصب تمام سخت افزارها و... زمانی که به اینترنت وصل میشم( adsl دارم) بعضی اوقات (نه همیشه) مخصوصا زمانی که با کامپیوتر کار نمیکنم این پیغام ظاهر میشه و بعد از این پیغام به هیچ عنوان نمیشه از اینترنت استفاده کرد و حتما باید ریست بشه

Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

اول فکر کردم شاید ویروس یا تروجانی هست که این چنین مشکلی درست کرده ولی با نصب کسپر شماره اخر و داکتر اسپی مشخص شد که ویروسی در کار نیست!

بعد از wondows task manager تست کردم ببینم چند فایل svchost وجود داره که به صورت خیلی جالب دیدم 4 تا هست!!!! یه سری برای system یه سری هم برای local service نمیدونم ایا این منطقی هست یا نه؟! چند قاعدتا باید یکی یا دو تا باشه اما 4 تا؟!

جالب هست که همیشه این گیر کردن اتفاق نمی افته و به صورت مقطعی هست!! نظر دوستان برای حل این مشکل چی هست!؟ اصلا از چی میتونه باشه!؟

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز. یه مشکلی برای من پیش اومده که دیگه خودم هم موندم!

بعد از عوض کردن ویندوز و نصب تمام سخت افزارها و... زمانی که به اینترنت وصل میشم( adsl دارم) بعضی اوقات (نه همیشه) مخصوصا زمانی که با کامپیوتر کار نمیکنم این پیغام ظاهر میشه و بعد از این پیغام به هیچ عنوان نمیشه از اینترنت استفاده کرد و حتما باید ریست بشه

Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

اول فکر کردم شاید ویروس یا تروجانی هست که این چنین مشکلی درست کرده ولی با نصب کسپر شماره اخر و داکتر اسپی مشخص شد که ویروسی در کار نیست!

بعد از wondows task manager تست کردم ببینم چند فایل svchost وجود داره که به صورت خیلی جالب دیدم 4 تا هست!!!! یه سری برای system یه سری هم برای local service نمیدونم ایا این منطقی هست یا نه؟! چند قاعدتا باید یکی یا دو تا باشه اما 4 تا؟!

جالب هست که همیشه این گیر کردن اتفاق نمی افته و به صورت مقطعی هست!! نظر دوستان برای حل این مشکل چی هست!؟ اصلا از چی میتونه باشه!؟
    سلام

تغییراتی که گفته شده رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه

This issue could be conflict of flees between HP software and the Operating System.

Disabling Windows Image Acquisition (WIA) in Windows XP will resolve the issue.

Please perform the below steps to resole the issue:

1. From the Window Desktop, click Start, and then click ControlPanel
    The Control Panel will open.

2. Double-click the Administrative Tools icon. The Administrative Tools window will

open.

3. Double-click the Services icon. The Services window will open.

4. Double-click the Windows Image Acquisition (WIA) icon. The Windows Image

Acquisition (WIA) Properties (Local Machine) windows will open.

5. On the General tab, click the drop-down arrow in the Start-up Type box and select

Disabled.

6. Click Stop. A window will open with a message stating the service is being found.

When the message closes, verify the ServiceStatus displays Stopped. Repeat this step

if necessary.

7. Click Apply, and then click OK

موفق باشید
    Last edited by DrXoX; 02-10-2008 at 23:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •