برید هر موقع تونستین میلان رو ببرین بیاین حرف های گنده گنده بزنین
اسپورتینگ رو بردین فکر کردین شاهکار کردین.مرحله بعد می بینیمتون
فصل بعد منتظر یک 4 تایی دیگه باشین
برید هر موقع تونستین میلان رو ببرین بیاین حرف های گنده گنده بزنین
اسپورتینگ رو بردین فکر کردین شاهکار کردین.مرحله بعد می بینیمتون
فصل بعد منتظر یک 4 تایی دیگه باشین
همين حرفها رو قبل بازي با برمن هم ميزدي ولي ديدي كه چطور ميلان تو خاك ايتاليا سوسك شد.
در مورد بايرن هم ميگفتي كه منتظر بازي با اسپورتينگ هستي ولي ديدي كه چطور دوازده تا گل زديم به دروازشون وركورد زدن گل در مرحله حذفي ليگ قهرمانان هم شكست.
نماينده هاي ايتاليا هم كه يكي پس از ديگري با اروپا خداحافظي كردن. دلم براتون ميسوزه كه بايد تا فصل بعد صبر كنين كه اونم شايد ميلان تو ليگ قهرمانان باشه و بخواد حال بايرن رو بگيره![]()
فصل بعد که 100 درصد لیگ قهرمانان هستیم
میلان هم در بازی با برمن مصدوم زیاد داشت...نمیخوام بهونه بیارم
فصل بعد ستاره های قرضی میلان هم بر میگردن به تیمشون
آباته - گورکاف - پالوشی - دی گنارو و خیلی های دیگه
اون وقت می بینیم کی میخواد جلوی اینا رو بگیره
حذفتون در مرحله بعد را از همین حالا تسلیت می گم
فقط میلانه که می تونه جلوی منچستر رو بگیره.
همه می دونیم وقتی همه قهرمان اروپا رو منچستر می دونستن ما اومدیم لولش کردیم.
.......................................
آقای بایرن شما هم گنده نیا ممکنه دیسک کمر بگیری.
xman یه نگاه به این تاپیک مینداختی بد نبود به نظرت اون بالا نوشته خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بایرن مونیخ...!!!!!!!!
یک خبر خوش
رونالدینیو و بکام به بازی مقابل سیه نا می رسند
منبع:گل
لیست بازیکنان برزیلی دعوت شده برای بازی مقابل اکوادور:
Goalkeepers : J.Cesar (Inter Milan), A.Doni (AS Roma).
Defenders : Maicon (Inter Milan), Lucio (Bayern Munich), Luisao (Benfica), Kleber (Internacional Porto Alegre), D.Alves (Barcelona), T.Silva (AC Milan), Miranda (Sao Paulo), Marcelo (Real Madrid).
Midfielders : Kaka and Ronaldinho (AC Milan), G.Silva (Panathinaikos), Josue (Wolfsburg), Elano (Manchester City), F.Melo (Fiorentina), J.Baptista (AS Roma), Anderson (Manchester United).
Forwards : L.Fabiano (FC Sevilla), Robinho (Manchester City), Pato (AC Milan), Adriano (Inter Milan).
زیدان دنبال آنچلوتی برای رئال
ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه مادریدی در صورت انتخاب فلورنتینو پرس در سمت رئیس باشگاه رئال درتلاش برای آوردن کارلو آنچلوتی به سانتیاگو برنابئو است
سایت گل: به نقل از روزنامه گاتزتا دلوسپورت زین الدین زیدان ممکن است یکی از مهره های کلیدی رئال برای انتقال مربی کنونی میلان ، کارلو آنچلوتی به سانتیاگو برنابئو لقب بگیرد. زی زو در سال 2006 و پس از 5 سال حضور در سانتیاگو برنابئو، از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. هر چند که او به تازگی اعلام کرده در صورتی که فلورنتینو پرس در تابستان آتی به سمت مدیریت باشگاه مادریدی برگزیده شود، ممکن است سمتی را در باشگاه کهکشانی ها عهده دار شود.
زیدان در این رابطه گفت:« دوست دارم تا به عنوان مشاور مشغول به کار شوم.ولی پیش از هر چیز پرس باید به باشگاه مادریدی بازگردد و پس از آن باید دید که چه مسائلی پیش خواهد آمد.» روزنامه گاتزتا دلوسپورت هم در مطلبی اعلام کرده که زیدان ممکن است آنچلوتی را به نیمکت این باشگاه اسپانیایی ببرد. قهرمان جام جهانی 1998، در سالهای 1999 تا 2001 در یوونتوس همراه با آنچلوتی بوده و رابطه بسیار خوبی با این مربی بزرگ دارد.
اقا شما ميلانيها عجب ادمهاي بي جنبه اي هستيد!
مگه من به كسي فحش يا بي احترامي كردم كه رفتيد به مديريت اطلاع داديد.
فقط يك كري ساده بود بين من و x_fashist_x.
همين دوست ميلانيتون alireza001199 اومد تو تاپيك بايرن كلي هم كري راه انداخت. ولي ما بدون هيچ مشكلي باهش بحث كرديم. نه دعوايي در كار بود ونه گزارشي!
راست میگی؟؟؟
به جان خودم من گزارش ندادم...فکر نکنم از بچه ها هم کسی رفته باشه گزارش داده باشه
شاید خود مدیران دیدن فکر کردن داریم جر و بحث می کنیم
فکر نکنم کسی بیاد بخاطر یه کل کل کوچولو گزارش بده
Last edited by B3HZ@D; 14-03-2009 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)