با سلام زیر نویس فیلم Scorpion king با فرمت srt وکاملا هماهنگ با فیلم که خودم تهیه کردم
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام زیر نویس فیلم Scorpion king با فرمت srt وکاملا هماهنگ با فیلم که خودم تهیه کردم
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by azazaz; 10-04-2008 at 19:53.
دیدم این لینک خراب شده چون خودم دنبال زیر نویسش بودم پیداش کردم گفتم بزارم اینجا تا همه استفاده کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب فیلمای برگمن تموم شد دیگه این دوتا آخریشن
برگمن (10 و 11)
Scenes from a Marriage__1973
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFanny and Alexander__1982کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیرنویس دوتا فیلم دیگه ی برگمن هم یعنی Persona و Saraband رو چون تو نت بود دیگه استخراج نکردم ولی اگه بازم کسی خواست بگه بذارمشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
27Dresses
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [ The Wisdom of Crocodiles_[1998 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : binyaz.net
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [ Mongol_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : binyaz.net
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [ Music_Within_[2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : ------------------
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [National_Treasure-_Book_of_Secrets_[2007 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : مرتضی رفعتی
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The_Contractor_[2007 با فرمت idx*
RAYMOND
با سلام خدمت دوستان
زیرنویس فیلم [The_Passion_Of_The_Christ_[2004 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : OTV
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)