2.گفتم که،به دردت نمیخوره.مدل های اولیه چیپ های ps2 رو داشتن ولی بعدا برای کاهش قیمت ورشون داشتن.
2.گفتم که،به دردت نمیخوره.مدل های اولیه چیپ های ps2 رو داشتن ولی بعدا برای کاهش قیمت ورشون داشتن.
دوستان من یه خبری شنیدم میخواهم ببینم درست یا نه!
"برخی از بازیسازها روزنه امنیتی در PS Home پیدا کردهاند که به آنها اجازه میدهد هر فایلی را که میخواهند بر روی سرور Home آپلود یا هر فایلی را از روی سرور آن پاک کنند! بدین ترتیب به صورت تئوری هکرها میتوانند از طریق این روزنه امنیتی و با استفاده از Home ویروسهای گوناگون را پخش کنند."
شما دوستان که این دستگاه را دارید آیا تا حالا برای این قضیه مشکلی داشتهاید؟
یک سوال دیگر هم درباره بازی Kill Zone2 دارم که میگویند این بازی قدرت زیادی از سیستم cell دستگاه میکشد و به خاطر همین توانسته گرافیک بسیار بالای را از خود نشان دهد.
بله، خبر درسته و حقیقت داره. میتونی متن کامل خبر رو اینجا بخونی... منبع موثق سایت Telegraph هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز بازی منتشر نشده و چند روز دیگه منتشر میشه و اونوقت میشه نظر داد... اما اینطور که از پیش نمایش ها پیداست، KZ2 گرافیک فوق العاده ای داره و با توجه به مدت زمان تقریباً 4 سالی که روی بازی کار شده، میشه انتظار یه گرافیک خیلی خوب رو داشت.
به تاپیک اختصاصی این بازی هم سر بزنید که تا چند روز دیگه داغ میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
یک نفر یه ندایی برسونه![]()
سلام دوستان یه سوالی داشتم , میشه 40GB ps3 رو به مانیتور T1900 وصل کرد ؟ اگر میشه با چه کابلی وصل میشه ؟ با کابل خودش میشه ؟ اگر وصل شد بازی رو با چه کیفیتی اجرا میکنه ؟ با کیفیت HD اجرا میکنه یا در حد HD ؟
بله روزاي اول كه home اومد هك شد و با پچ جديد كه اومد درست شد
ويروس كه نميتونه روي ps3 بنشينه كه چرا؟چون ساختار سوني فرق داره
براي اون بازي هم ميتونيد از سايت Play-asia پيش خريد كنيد و حالشو ببريد
آره چرا نمیشه..سلام دوستان یه سوالی داشتم , میشه 40GB ps3 رو به مانیتور T1900 وصل کرد ؟ اگر میشه با چه کابلی وصل میشه ؟ با کابل خودش میشه ؟ اگر وصل شد بازی رو با چه کیفیتی اجرا میکنه ؟ با کیفیت HD اجرا میکنه یا در حد HD ؟
شما باید یک کابل hdmi به dvi تهیه کنید..
خوشبختانه مانیتور شما پورت dvi رو ساپورت میکنه و به شما بهترین تصویر رو میده..
بچه ها چه آدرسی باید برای PSN بدیم؟هر چی بهش میدم قبول نمیکنه!Gamemaster جونم،آدرس پیشنهاد کن!
ABE 365بچه ها چه آدرسی باید برای PSN بدیم؟هر چی بهش میدم قبول نمیکنه!Gamemaster جونم،آدرس پیشنهاد کن!
zip code : 95118
city : San Jose
State : C.A(California
یا
adress:324 Colburn Ave
city:williamsville
state:NY
zip:15281
مر30.یه کار جالب کردم.عوض آمریکا عماراتو انتخاب کردم بعد دیگه نگفت آدرست داغونه.احتمالا فقط آمریکا رو چک میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)