سلام
هيچ كي شماره اي از سازمان سنجش نداره؟ به خدا من موندم چي كار كنم.........
زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يكي ادم بد اخلاق گوشي را برداشت گفت نميشه حالا ميگيد چي كار كنم؟
سلام
هيچ كي شماره اي از سازمان سنجش نداره؟ به خدا من موندم چي كار كنم.........
زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يكي ادم بد اخلاق گوشي را برداشت گفت نميشه حالا ميگيد چي كار كنم؟
سلام
ببخشید میخواستم بدونم شماها روزانه به طور میانگین چه قدر درس میخونید؟
اگه ممکنه بگید چه جوری میشه ساعت درس خوندن را بالا برد؟
من ميدونم كه امكان تغيير وجود داره ولي من زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يك ادم بدخاق گوشي را برداش و گفت كه نيمه دوم فروردين مياد رو سايت و ميشه همه چيز را تغيير داد به جز گروه ازمايشي را!
شما مييگد راست ميگه يا نه
اگه شماره اي از سازمان سنجش داريد بزاريد
به خدا كمك كنيد بيچاره شدم
فعلا:سلام
ببخشید میخواستم بدونم شماها روزانه به طور میانگین چه قدر درس میخونید؟
اگه ممکنه بگید چه جوری میشه ساعت درس خوندن را بالا برد؟
روزهای که مدرسه دارم بین 5 تا 6 ...
روزهای تعطیل هم بین 7 تا 9 .....
برای زیاد کردن ساعت مطالعه من بهت کتاب برنامه ریزی به روش قلمچی رو توصیه میکنم ...
اگه بخوای میتونی ...من ميدونم كه امكان تغيير وجود داره ولي من زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يك ادم بدخاق گوشي را برداش و گفت كه نيمه دوم فروردين مياد رو سايت و ميشه همه چيز را تغيير داد به جز گروه ازمايشي را!
شما مييگد راست ميگه يا نه
اگه شماره اي از سازمان سنجش داريد بزاريد
به خدا كمك كنيد بيچاره شدم
این قدر بهشون زنگ بزن تا درست حسابی جوابتو بدن ...
سلام
از میان دوستان کسی هست که مثل من با سوالات قرابت و تناسب معنایی ادبیات مشکل داشته باشه؟ برای قوی شدن توی این زمینه چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
من بر عکس شما فقط با اینا مشکل ندارم...
آخه معلملمون اینو باهامون خوب کار کرده...
مثلا باید دنبال کلمه کلیدی بگردی....
اگه تونشتم چند تا سوال واست میزارم...ولی قول نمیدم...
ببینم شما اینجا همه تون دفه اوله کنکور میدین یا کسانی هستن که برا سال دوم می خونن یا قصد دارن این کارو بکنن؟
من سال دومي ام. الان يك ماهه شروع كردم دارم ميخونم البته با اين ظرفيتهاي دانشكده هاي فني بايد زودتر شروع ميكردم.
ببینم کی میتونه این سوالو حل کنه؟!
" به ازاری چه مقادیری از n مبدا مختصات یک نقطه بحرانی برای تابع y=x^3n-2 است؟(^ نماد توان است.) "
اینجا همه کنکورین! 4 تا گرینش رو باید بدی! اونوقت دیگه سوالت زیادی آسون میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)